nakoniec som skusil tuto kombinaciu, ale pri prechode z domacej obrazovky napriklad do menu, alebo nejakej APP je v notif. liste take skarede preblikavanie. robi to aj tebe?
CheZteR napísal:hej google to vie ale musim mat viac uctov v kalendari, je to trocha nepohodlne, preco si proste nemozem priradit k udalosti farbu? to je take tazke?
pozrem ten business
O akych viacerych uctoch stale hovoris? Staci ti pridat kalendare, ktore su farebne odlisene.
CheZteR napísal:hej google to vie ale musim mat viac uctov v kalendari, je to trocha nepohodlne, preco si proste nemozem priradit k udalosti farbu? to je take tazke?
pozrem ten business
What.. Stačí kliknúť na paletu farieb pri tvorení udalosti
mulatt napísal:2, skus ho vypnut aj priamo v menu, v umiestneniach
nepomohlo, teoreticky by to mal vyriesit restart ale to nie je dlhodobé riesenie
(a robilo mi to aj pred rootom)
//cez task manager som natvrdo killol GPS Test a google mapy ale nepomohlo to
inak ten defaultny task manager je na dve veci ked neukazuje ziadne spustene aplikacie
CheZteR napísal:no nemam to tam, prehladal som to cele a proste to tam nemam
No, lenže ty používaš stock kalendár, ktorý je v Androide. Stiahni si Google Calendar, tam ti to potom pôjde upravovať. Vytvoríš udalosť vo vybranom dni a čase a pri úprave udalosti ti pôjde vybrať aj farbu.
rados915 napísal:
No, lenže ty používaš stock kalendár, ktorý je v Androide. Stiahni si Google Calendar, tam ti to potom pôjde upravovať. Vytvoríš udalosť vo vybranom dni a čase a pri úprave udalosti ti pôjde vybrať aj farbu.
DeJF napísal:nevedel som že v androide býva aj iný.. Tento som mal od základu tak ma nenapadlo že niekto to má inak
Neviem od ktorej verzie Androidu je v systéme kalendár od Googlu, no v 4.1 Jelly Bean ešte tuším nebol, pretože som si ho tam inštaloval. Možno je priamo na výrobcovi mobilu, aký kalendár tam dá. No v Nexuse 5 s Android 4.4 KitKat je kalendár od Googlu. Ale to hlavne preto, lebo je to telefón Googlu.
Ono mi vlastne bude na novom mobile po prihlásení sa na google, sťahovať automatický všetke appky ktoré mám teraz, nie?
Zaujíma ma či na One X, keď dám továrenské nastavenia, zmaže z mobilu úplne všetko? Fotky, videa, bude komplet čistý? Už si to nepamätám a dnes keď ho predám, tak ho chcem úplne vyčistiť. Nechcem to ale robiť dopredu, ak by sa náhodou nepredal.