II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)
Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)
ja budem volit Mezensku, sice mam voci nejak nejake vyhrady, ale nic lepsie tam neni, predtym som zvazoval Kisku... Ja odporucam hlavne nevolit Fica ani Gyulu Bardosa, nemam nic proti madarom ako ludom, ale politici su riadny spinavci, ak by sa takato dvojica dostala do 2 kola, tak amen tma..
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ale ano rozpada sa im to
je to to iste co hzds, uplne stara garda s nimi ostane az do konca ale ti trosku mladsi uz odchadzaju, oni totiz aj nejaky rozum maju ale proste cakali ze sa fico nejako "napravi" alebo ze proste im fakt pomoze, ale bohuzial
je to to iste co hzds, uplne stara garda s nimi ostane az do konca ale ti trosku mladsi uz odchadzaju, oni totiz aj nejaky rozum maju ale proste cakali ze sa fico nejako "napravi" alebo ze proste im fakt pomoze, ale bohuzial
Mezensku, ako "vesmirni lide" a tak? 
vsetci budeme volit idiotov z SaS lebo to miestny debili chcu
//tomuto komentaru naozaj nerozumiem, ale myslim ze svojim vyjadrovanim si ma dostatocne presvedcil co si zac
//tomuto komentaru naozaj nerozumiem, ale myslim ze svojim vyjadrovanim si ma dostatocne presvedcil co si zac
-
Makovnik
Medium Professional
seth82 napísal:Makovnik: Ale ako inak. Opäť niečo, čo nevieš dokázať, vyhlasuješ za fakt. ... Slováci sa už raz takto odrazili - keď poslali na smetisko dejín Mečiara, ktorý si počínal podobne ako Fico, ...
Ak si myslíš, že volením jedného z 2000 kandidátov (dúfam, že to nevezmeš doslovne) "pravice" niečo vyriešiš, tak si ho voľ. Veľmi dobre si pamätám, ako sa volilo za čias Mečiar vs. Gašpi a všetci veľmi dobre vieme, ako to dopadlo - máme tam najhoršieho prezidenta od čias samostatnosti.
K tomu videu - myslíš, že sme všetci padnutí na hlavu a nevieme, že to video je prácou mediálnych profesionálov? Prečo nás tu poučuješ? Poniektorí tu nemáme 14 rokov a ako-tak vieme, ako svet funguje.
Ty vies tu svoju teoriu dokazat? NIE; tak neviem preco svoje tvrdenie vyhlasujes za fakt, vid s.76
Slovaci sa za Meciara donikial neodrazali, ale chapem, ze ak si vtedajsiu situaciu takto podivne vysvetlujes, vyrastu z nej nezmyselne dedukcie ako ta hore. Slovaci vtedy dali na spojenie a medialnu masaz viacerych stran, kde bolo SDK, SDL, SOP a SMK. V SDL v tom case smrdel aj Hranol; aj ten vyskakoval ako ultra demokrat. Preto sa podarilo zvalcovat HZDS. Nie preto, ze Slovaci dakde padli a odrazili sa
Teraz zial nie je take silne zoskupenie pravice, aby bolo mozne zvalcovat KSSmer jednym smahom.
Co ma spolocne volba do parlementu s prezidentom? Ved ten sa volil priamo, nenavrhovala ho strana. Ludia sami zvolili stareho socialne pretekajuceho nazora.
Kde poucujem? Ty si echt kvalitny vztahovacny narcis, tebe jedinemu sa zda, ze poucujem.
KSSmer sa nerozpada, na to zabudnite. Hranol sa jasne vyjadril, ze ako mozny prezident, bude PODPOROVAT VLADU v tvorbe zakonov (ten dodatok je taky falosny uskok, podporovat ju bude vo vsetkom), teda u KSSmer sa ani neocakava, aby sa rozpadal, kedze budu mat vsetko pod palcom. Je tam halda ritolezov, jedine ze by odisli iniciativni blbci, co cakali funkciu a nedostali ju. Ale taki su uplne vsade v kazdej strane.
Napr. SDKU sa zbavilo par jedincov a preferencie im dokonca stupaju.
-
seth82
Darca
Nie, neviem svoju teóriu dokázať. A preto ju nevyhlasujem za fakt, nebashujem tu nikoho za to, keď s ňou nesúhlasí. Ty ale tú svoju vyhlasuješ za fakt priamo, hoci ju dokázať nemôžeš. Vidíme ten rozdiel? Pokiaľ myslíš na tento môj príspevok http://www.hojko.com/post2053700.html#p2053700 ja tam nikoho nepoučujem o svojej pravde, iba som vyjadril dôvod, prečo som sa rozhodol tak, ako som sa rozhodol. Nič viac. Ty si ale prikvitol a môj názor vyhlásil...no veď vieš za čo - odmerane, prosto, s obrovskou istotou.
To, či je nejaká dedukcia nezmyselná alebo nie je, je tvoj názor. Beriem. Nuž a vraj som narcis? No čože - tu na fóre som už stretol viacerých papučkových odborníkov a psychológov, tuším si sa k nim pripojil. Aj tak neviem, načo to tu všetko s tebou rozoberám, realitu sa dozvieme o pár mesiacov.
To, či je nejaká dedukcia nezmyselná alebo nie je, je tvoj názor. Beriem. Nuž a vraj som narcis? No čože - tu na fóre som už stretol viacerých papučkových odborníkov a psychológov, tuším si sa k nim pripojil. Aj tak neviem, načo to tu všetko s tebou rozoberám, realitu sa dozvieme o pár mesiacov.
-
Makovnik
Medium Professional
Ty si vyhlasil za fakt, ze narod sa nepouci, ak nesklesne na uplne dno.
Ja vyhlasujem za fakt, ze je to totalny nonsens, pretoze Slovaci sa nikdy odnikial neodrazali, ani ked tu rozkazovali madari pred 150rokmi, ale drzali hubu a krok. Zatial za veeeeelmi dlhe obdobie je jasne iba to, ze vacsina Slovakov potrebuje vodcu. Raz statnikov, neskor silna strana, po falosnej "neznej" zmene si hladaju vodcu - najskor Mufty, potom Hranol... V podstate len nejakych 35-45% toto vyzaduje, o com vravia volby, ale tato grupa je tak silna, ze zvalcuje rozdrobenu protistranu.
Nepotrebujem byt ziadny "papuckovy odbornik", aby som jasne videl ako bezne reagujes na fore (to, ze vsade neprispievam, neznamena, ze necitam), dokonca na prispevky ktore ani len nie su tebe adresovane
To, ze je podobna dedukcia nad tvoje schopnosti a teda s vysledkom nesuhlasis a ides s nim bojovat aj takymto opovrhovacim sposobom, je zial tvoj boj
Ja vyhlasujem za fakt, ze je to totalny nonsens, pretoze Slovaci sa nikdy odnikial neodrazali, ani ked tu rozkazovali madari pred 150rokmi, ale drzali hubu a krok. Zatial za veeeeelmi dlhe obdobie je jasne iba to, ze vacsina Slovakov potrebuje vodcu. Raz statnikov, neskor silna strana, po falosnej "neznej" zmene si hladaju vodcu - najskor Mufty, potom Hranol... V podstate len nejakych 35-45% toto vyzaduje, o com vravia volby, ale tato grupa je tak silna, ze zvalcuje rozdrobenu protistranu.
Nepotrebujem byt ziadny "papuckovy odbornik", aby som jasne videl ako bezne reagujes na fore (to, ze vsade neprispievam, neznamena, ze necitam), dokonca na prispevky ktore ani len nie su tebe adresovane
To, ze je podobna dedukcia nad tvoje schopnosti a teda s vysledkom nesuhlasis a ides s nim bojovat aj takymto opovrhovacim sposobom, je zial tvoj boj
-
seth82
Darca
Ja som to nevyhlásil za fakt, ja som to prezentoval ako svoj postoj a dôvod svojho postoja k tomu, koho chcem voliť. Neviem predpovedať budúcnosť tak, ako ty. Tvoje dedukcie ma nezaujímajú a tak isto ani tvoje diagnózy na margo mojej osoby sprevádzané pokecovskými smajlíkmi ako na základnej škole.
Seth82, nic v zlom, ale tvoje prispevky vnimam podobne ako makovnik. Snazis sa tu za kazdu cenu nepriamo presviedcat o tom, ze ty mas pravdu. Ano je to moja intergalanticka dedukcia, ktoru mi podali podzemsky reptiliani, toto mi uz pisat nemusis.
Teraz k veci, Fico nemoze dostat ziaden hlas, ani v prvom, ani v druhom kole, neucast nahrava Ficovi, dovody a argumenty:
1. ti co tahaju za snurky chcu absolutnu moc
2. fico2014 uz planovali minimalne 2010, cela ta propaganda, priprava nieco stala, najme cas, pri ucasti marketingovych odbornikov
3. vobec to SMER, ani Fica ani nikoho ineho neoslabi, vsetci tam tahaju za jeden povraz
4. po zvoleni Fica, automaticky zmena premiera a tym dlhovy strop na 2 roky neaktivny
5. ak teda by sa stal scenar, Fico sa stane prezidentom, SMER potom ale nevyhra parl. volby, po pripadnej zmene vladnej garnituri, ma moznost robit obstrukcie pri schvalovani novych zakonov, referendov, cize prezident neni len formalitka.
myslim, ze inu moznost ani nemali, len tam dat Fica, to je pre nich najmensi risk.
Teraz k veci, Fico nemoze dostat ziaden hlas, ani v prvom, ani v druhom kole, neucast nahrava Ficovi, dovody a argumenty:
1. ti co tahaju za snurky chcu absolutnu moc
2. fico2014 uz planovali minimalne 2010, cela ta propaganda, priprava nieco stala, najme cas, pri ucasti marketingovych odbornikov
3. vobec to SMER, ani Fica ani nikoho ineho neoslabi, vsetci tam tahaju za jeden povraz
4. po zvoleni Fica, automaticky zmena premiera a tym dlhovy strop na 2 roky neaktivny
5. ak teda by sa stal scenar, Fico sa stane prezidentom, SMER potom ale nevyhra parl. volby, po pripadnej zmene vladnej garnituri, ma moznost robit obstrukcie pri schvalovani novych zakonov, referendov, cize prezident neni len formalitka.
myslim, ze inu moznost ani nemali, len tam dat Fica, to je pre nich najmensi risk.
-
seth82
Darca
Kdeže sa ja snažím niekoho presviedčať, že mám pravdu? Ja nikde nevyhlasujem, že mám pravdu (dokonca som to dvakrát v dvoch príspevkoch nad tebou úplne jasne napísal, no ty si ich zjavne ignoroval), ja iba tvrdím, že to, čo on (makovnik) tvrdí, pravda vôbec nemusí byť, pretože to nevie dokázať. Takže tú svoju pozorovaciu chybu si si mohol bez problémov odpustiť.
asi nevies citat "za kazdu cenu nepriamo presviedcat ", podotykam este druhykrat "nepriamo" a to si ani nemusis byt vedomi toho, ale mozno za to ani nemozes.
-
seth82
Darca
Ja sa nesnažím priamo ani nepriamo - nevieš snáď čítať? Citujem sám seba:
"Nie, neviem svoju teóriu dokázať. A preto ju nevyhlasujem za fakt, nebashujem tu nikoho za to, keď s ňou nesúhlasí."
"Ja som to nevyhlásil za fakt, ja som to prezentoval ako svoj postoj a dôvod svojho postoja k tomu, koho chcem voliť."
Dvakrát som napísal ÚPLNE JASNE, že to neviem dokázať a že je to iba môj postoj - ty ale stále tvrdíš, že aj tak presviedčam nepriamo. Ale asi za to, čo tu predvádzaš, naozaj nemôžeš.
"Nie, neviem svoju teóriu dokázať. A preto ju nevyhlasujem za fakt, nebashujem tu nikoho za to, keď s ňou nesúhlasí."
"Ja som to nevyhlásil za fakt, ja som to prezentoval ako svoj postoj a dôvod svojho postoja k tomu, koho chcem voliť."
Dvakrát som napísal ÚPLNE JASNE, že to neviem dokázať a že je to iba môj postoj - ty ale stále tvrdíš, že aj tak presviedčam nepriamo. Ale asi za to, čo tu predvádzaš, naozaj nemôžeš.
: )) dobre to vidim, ale hlavne na margo inych prispevkov tu vo fore (sorry moja chyba, mal som to skor poznamenat)...
vratme sa k teme, prave ficovi sefovia s tym pocitaju, ze najdu sa ludia co ho budu na just volit, dokonca jeden kamarat co je asi najtvrdsi fico-odporca akeho poznam bol toho nazoru, ale akonahle sa dozvedel o tom dlhovom strope, nazor zmenil a robi vsetko preto aby v jeho okoli nikto fica nevolil.
vratme sa k teme, prave ficovi sefovia s tym pocitaju, ze najdu sa ludia co ho budu na just volit, dokonca jeden kamarat co je asi najtvrdsi fico-odporca akeho poznam bol toho nazoru, ale akonahle sa dozvedel o tom dlhovom strope, nazor zmenil a robi vsetko preto aby v jeho okoli nikto fica nevolil.
Aby to nebolo skôr tak, že ešte posilnia. Fico na jednej strane síce milovaná osoba a stále populárny politik, na strane druhej však už naozaj zrejme dosahuje ten zlom, že vyššie už nepôjde, už len jedine dole. Vlastne celé to "zlo" SMERu sa personifikuje v ňom (zo strany odporcov).beardie napísal:svoj peak uz dosiahla, aj ti tupci, co ich volili, zacnu prehodnocovat svoj nazor z dovodu znizovania realneho prijmu a nedodrzania "istot", to vidia uz aj sponzori
ak by mala strana este svetlu buducnost, tak by Fico zostal premierom, maju sancu byt po volbach v 2016 stale na cele, ale jedine s nim
Teraz ešte využije posledný "peak" popularity a stane sa prezidentom, kde sa uprace a odosobní sa zo SMERu, kde prevezmú žezlo mladí "sympaťáci" typu Kažimír, Kaliňák, Maďarič či Počiatek (viacerí v podstate kovaní pravičiari) a strana vôbec nemusí nejak poklesnúť. Aby si ich ešte nevolil aj ty v 2016, heh.
ved ano, ako hovorim, opusta potapajucu sa lod
SMER bez neho padne
len nechapem, ako si vydedukoval, ze by som ich mal chciet v 2016 volit...
SMER bez neho padne
len nechapem, ako si vydedukoval, ze by som ich mal chciet v 2016 volit...
Len sranda.
A odkiaľ máš to potápanie? Že im troška kresli preferencie, o pár %? To je potápajúca sa loď? Dôležitejšie je to, že nemajú súpera, nie je alternatíva, napr. ako v prípade v časoch Mečiarovej slávy.
A odkiaľ máš to potápanie? Že im troška kresli preferencie, o pár %? To je potápajúca sa loď? Dôležitejšie je to, že nemajú súpera, nie je alternatíva, napr. ako v prípade v časoch Mečiarovej slávy.
tou troskou to imho len zacina
Ak sa pravica potapa rychlejsie ako Smer a ina alternativa nie je, tak smer aj s potapajucou lodou moze dopadne lepsie ako naposledy.
Este tento komentar odporucam precitat, celkom zaujimava predstava. Predsednicka ustavneho sudu odmietne prijat slub novozvoleneho prezidenta. Nieco podobne spravili s Centesom, tak preco by nemohli aj teraz, ak nevyhra preceda
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/komenta ... razka.html
Este tento komentar odporucam precitat, celkom zaujimava predstava. Predsednicka ustavneho sudu odmietne prijat slub novozvoleneho prezidenta. Nieco podobne spravili s Centesom, tak preco by nemohli aj teraz, ak nevyhra preceda
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/komenta ... razka.html
To sú bežné výkyvy zapríčinené tým, že sú vo vláde sami. Práveže mi to príde ešte dosť málo. A ako napísal matki - keďže pravica je deň čo deň vo väčších sračkách, tak v podstate je SMER ešte silnejší.beardie napísal:tou troskou to imho len zacina
Bobr: Aký trápny zavádzajúci názov. Prečo tam nedali ako Francúzska? Španielska? Alebo Lotyšska? Lebo Albánsko znie demagogicky lepšie.
Co ma spolocne zmena premiera s dlhovym stropom?butthead napísal:...ale akonahle sa dozvedel o tom dlhovom strope,...