Prezidentské voľby 2014
-
vladenko007
VIP
Prezidentské voľby 2014
Kedže sa nám blížia Prezidentské voľby zakladám tému kde sa môžme vyjadrovať ku kandidátom.
1. Petičné hárky s 15 tisícmi občianskych podpisov, alebo návrhy aspoň pätnástich poslancov bolo nutné odovzdať do 9. januára 2014 predsedovi Národnej rady
2. Prvé kolo sa bude konať 15. marca 2014 a druhé kolo 29. marca 2014.
3. Nový prezident bude inaugurovaný 15. júna 2014.
Čo si myslíte kto má najlepšie šance?
Pridávam aj hlasovanie
Oficiálne kandiduje 14 kandidátov (ak som na niekoho zabudol dajte mi vedieť opravím)
1. Gyula Bárdos
2. Jozef Behýl
3. Ján Čarnogurský
4. Robert Fico
5. Viliam Fischer
6. Hrušovský
7. Andrej Kiska
8. Milan Kňažko
9. Stanislav Martinčko
10. Milan Melník
11. Helena Mezenská
12. Peter Osuský
13. Radoslav Procházka
14. Jozef Šimko
Súčasný prezident Ivan Gašparovič vo voľbe už nebude môcť kandidovať.
Prehľad preferencií kandidátov po januári 2013
1. Petičné hárky s 15 tisícmi občianskych podpisov, alebo návrhy aspoň pätnástich poslancov bolo nutné odovzdať do 9. januára 2014 predsedovi Národnej rady
2. Prvé kolo sa bude konať 15. marca 2014 a druhé kolo 29. marca 2014.
3. Nový prezident bude inaugurovaný 15. júna 2014.
Čo si myslíte kto má najlepšie šance?
Pridávam aj hlasovanie
Oficiálne kandiduje 14 kandidátov (ak som na niekoho zabudol dajte mi vedieť opravím)
1. Gyula Bárdos
2. Jozef Behýl
3. Ján Čarnogurský
4. Robert Fico
5. Viliam Fischer
6. Hrušovský
7. Andrej Kiska
8. Milan Kňažko
9. Stanislav Martinčko
10. Milan Melník
11. Helena Mezenská
12. Peter Osuský
13. Radoslav Procházka
14. Jozef Šimko
Súčasný prezident Ivan Gašparovič vo voľbe už nebude môcť kandidovať.
Prehľad preferencií kandidátov po januári 2013
-
Solo_Kamen
King
Re: Prezidentské voľby 2014
V prvom kole má najväčšie šance Fico a v druhom ten, ktorý bude teraz médiami označovaný ako ono povestné "vrece zemiakov". Som zvedavý, kto bude ten žolík 
Budem voliť Fica a dufam že vyhrá nech sa všetci blaváci a pravičiari prepadnú od jedu
slovensko praveže potrebuje vladu a aj prezidenta jednej strany aby mohli spolupracovať pre dobro občana
ostatní kandidati vedua nadavat na Fica a na stranu smer to by mohol potom aj kandidovať diskutér z hojko.com alebo sme..
urcite Helenku. bude vacsia prdel z vyrokov a nazorov ako za Iciho.
//bazinga
//bazinga
-
vladenko007
VIP
Tiež asi Helenu Mezenská ale ešte uvidím ako sa budú prezentovať.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hahaha, kudos tomu Andrejovi. Helenka asi zle nasala energiu z vesmíru...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
helenka to svojou kandidaturou totalne zabila, mal som ju celkom rad ale teraz klesla riadne
bohuzial
bohuzial
ta Helenka je co zac, ked ju kazdy ospevuje? co take prevratne dosiahla?
si pozri s nou nejake rozhovory na nete, pripadne clanky a uvidis...
Len tak na ilustraciu:
http://www.topky.sk/cl/100535/1370127/M ... -oblakoch-
http://www.sme.sk/c/7056375/mezenska-ch ... notit.html

Len tak na ilustraciu:
http://www.topky.sk/cl/100535/1370127/M ... -oblakoch-
http://www.sme.sk/c/7056375/mezenska-ch ... notit.html
-
tehla
Takze ... Helenku nevolit, coskoro ju odnesie zachranka na infuzie a budu predcasne volby (vyhodene peniaze zo statneho rozpoctu)Od letných prázdnin vôbec nejem a vôbec nemám hlad.
Pre mňa je teraz dokonca smiešne ísť variť, zdá sa mi to zbytočné. Neviem si jedlo vychutnať.
"V parlamente máme veľa tučných ľudí. Ako môže rozmýšľať tučný človek. Nemôže, lebo má spomalený metabolický proces."
Pani Mezenská ukázala v praxi cestu kde dá šetriť.Stačí tak málo aby sa 150 darmožráčov vzdalo náhrady za stravovanie. (diéty)
Toto ma dostalo: "Slúžim Bohu a svetlu a to ma poslalo očisťovať a zachraňovať od vlastizradcov celú krajinu"
To sú postavičky zase.
A chýba voľba v ankete: "Nepôjdem voliť."
//mas to tam
A chýba voľba v ankete: "Nepôjdem voliť."
//mas to tam
poviem rovno, ze jej je*e...
Pridal som to tam a resetlo to hlasovanie
Co sa tyka Mezenskej, tak ju poznam iba kvoli tym vystupeniam v parlamente a tie reci o energii z vesmiru su slusne povedane zaujimave.
A pokial ide o volby, tak este nie som rozhodnuty, aj preto som v ankete povolil zmenu hlasu, nech to moze byt aktualne. Bohvie kolko kauz sa podari do volieb vyrobit a niektore z nich mozu preferencie dost ovplyvnit.
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2014, 19:30)
Aj ten Kemil dal dobry komentarseth82 napísal:Hahaha, kudos tomu Andrejovi. Helenka asi zle nasala energiu z vesmíru...
Nejak vela hlasov ma Kňažko. Nemam nic proti nemu az na to ze jeho prejavy niesu ziadna slava. Po recnickej stranke samozrejme.
Klasická nová internetová a pseudorevolučná hviezda, ktorá sa "preslávila" plamenným prejavom pred prázdnym parlamentom o polnoci. Avšak už len jej paktovanie sa s Vaským ju diskredituje. Tieto vesmírne energie a pod. nezmysly, to je len čerešnička na torte.beardie napísal:poviem rovno, ze jej je*e...
-
vladenko007
VIP
No Kňažko je veľmi zaujímavý. Za prvé je v politike strašne dlho. Vlastne úplne od začiatku. Ja sa pamätám na jeho hlášku počas nežnej resp. počas mítingov. (UTVORTE KORIDOR PRE SANITKU)wladas napísal:Nejak vela hlasov ma Kňažko. Nemam nic proti nemu az na to ze jeho prejavy niesu ziadna slava. Po recnickej stranke samozrejme.
A počas celej kariery som nepočul o žiadnom škandále. Ale možno som zle počul.
// GothaR vďaka za tú dalšiu možnosť to je rozumné a nenapadlo ma to //
"Jeho pokrytecké slová pár mesiacov dozadu o tom, že ešte nevie, či bude kandidovať, všetko je otvorené, zvažuje, uvidí sa, atď. boli odhalené, len keď sa pozrieme na registráciu domény fico2014 (http://domenovac.sk/domena/fico2014.sk). Najneskôr v septembri mal Róbert Fico úplne jasno v otázke či bude, alebo nebude kandidovať. Napriek tomu zavádzal verejnosť."
http://www.zemavek.sk/2014/01/show-must-go-on/
samozrejme, ze klamal a mali to pekne vopred pripravene
http://www.zemavek.sk/2014/01/show-must-go-on/
samozrejme, ze klamal a mali to pekne vopred pripravene
Mne je asi najviacej sympatický Kňažko. Procházka no neviem, teraz je celkom v poriadku jeho vystupovanie aj názory, ale KDH veľmi nemusím. Keby bol v druhom kole proti Ficovi tak na 100% ho pôjdem voliť, v prvom asi skôr Kňažka. Nie som na 100% rozhodnutý, uvidím ešte nejaké tie debaty, nevylučujem Procházku.
Ostatných viac-menej vylučujem, že by som ich išiel voliť či už v prvom alebo druhom kole, keď si ich zvolia nech ho majú nemám extra nič proti Kiskovi.
Je niekoľko kandidátov, ktorých už teraz vylučujem na 100% že by som im mohol dať hlas a by som skôr išiel voliť hoci aj nejakého nevýrazného kandidáta: Fico a Hrušovský.
Keby bol v druhom kole Fico a Hrušovský asi by som ani neišiel voliť, ja nechcem ani jedného z nich za žiadnych okolností. Keď tam bude hocikto s Ficom okrem Hrušovského asi pôjdem aj v druhom kole a dúfam že tam bude buď Procházka alebo Kňažko, aj Procházka by bol celkom fajn, v poslednom čase sa mi zdá ako seriózny politik, určite by bol lepší ako Fico.
Ja si ale myslím, že ako nevyhrala Radičová proti ujovi tak ani Kňažko ani Procházka nemajú veľké šance proti Ficovi.
A Fico s podporou nad 50% zúčastnených voličov vo voľbách do parlamentu a teraz ako zbabelec ujde pred zodpovednosťou za to čo vystrájal, hanba no, dostal od svojich voličov takú podporu a on sa vzdá, nechá to tak, radšej ide vysedávať a nič nerobiť. To je pekný podraz pre tých čo ho volili a on sa na to vykašle, pekné no...
Ostatných viac-menej vylučujem, že by som ich išiel voliť či už v prvom alebo druhom kole, keď si ich zvolia nech ho majú nemám extra nič proti Kiskovi.
Je niekoľko kandidátov, ktorých už teraz vylučujem na 100% že by som im mohol dať hlas a by som skôr išiel voliť hoci aj nejakého nevýrazného kandidáta: Fico a Hrušovský.
Keby bol v druhom kole Fico a Hrušovský asi by som ani neišiel voliť, ja nechcem ani jedného z nich za žiadnych okolností. Keď tam bude hocikto s Ficom okrem Hrušovského asi pôjdem aj v druhom kole a dúfam že tam bude buď Procházka alebo Kňažko, aj Procházka by bol celkom fajn, v poslednom čase sa mi zdá ako seriózny politik, určite by bol lepší ako Fico.
Ja si ale myslím, že ako nevyhrala Radičová proti ujovi tak ani Kňažko ani Procházka nemajú veľké šance proti Ficovi.
A Fico s podporou nad 50% zúčastnených voličov vo voľbách do parlamentu a teraz ako zbabelec ujde pred zodpovednosťou za to čo vystrájal, hanba no, dostal od svojich voličov takú podporu a on sa vzdá, nechá to tak, radšej ide vysedávať a nič nerobiť. To je pekný podraz pre tých čo ho volili a on sa na to vykašle, pekné no...