Reálne FUP na DSL od Telekom ?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kochones
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Reálne FUP na DSL od Telekom ?

Príspevok od používateľa kochones »

550GB??? to ti musi behat nonstop, co zalohujes internet?
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Neviete náhodou kde si môžem priebežne skontrolovať koľko mám prenesených dát. Optik2
Napríklad Antik ma stránku na ktorú keď kliknete otvorí vám detailne koľko ste každý deň preniesli.

Už to mám
https://zona.telekom.sk/dialdsl/login.jsp

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2014, 10:37)
No krásne dal som si zobraziť info za december. Akože len také bežné surfovanie sem tam stiahnutie nejakeho serialu (celej serie) :-D a podobne fuu skoro 400GB
Musím povedať že ma neobmedzili.
Prílohy
Snímka obrazovky (11).png
Snímka obrazovky (12).png
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Stalo sa uz niekomu, zeby ho obmedzili? Mam turbo 2 solo, a bezne prenesiem urcite viac ako 120GB, ale este som nastastie nepostrehol znizenie.
vladenko007
VIP
VIP

Čítal som ešte raz Využívate Fair Use Policy(FUP)? na stránke a nejde mi do hlavy ako majú rozdelené FUP. Majú tam Optik 1-2 120GB a Optik 3-4 240GB lenže žiaden Optik 4 v ponuke nemajú Optik 1-2mini ma limit len 2GB na mesiac. Vie mi to niekto vysvetliť. Ja mám Optik 2 neobmedzeý. Do ktorej kategórie obmedzenia platím?
Ďakujem
Prílohy
Snímka obrazovky (21).png
Snímka obrazovky (22).png
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

vladenko007: Program Optik 4 uz nie je ponukany, najvyssi je Optik 3 so 100/10. Na optike sa FUP neuplatnuje, jedine pri Optik 2 mini ale tam sa jedna o semi - flat produkt.

Co sa tyka DSL, Turbo 2 - 120GB, Turbo 3 - 240GB. FUP sa uplatnovalo len na pravidelnych velkych tahacov, momentalne sa to sprisnilo ale nie je to tak, ze padne 120GB a automaticky ta obmedzia. Pokial sa opakovane a vyraznejsie prekroci FUP tak az nasledne sa uplatni.
vladenko007
VIP
VIP

Aha ďakujem. Takže to čo tam majú napísané nieje asi aktualizované? Tak som teda spokojny. :)
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

... prejdi k niekomu normalemu ... ja mam SWAN mam sice agregaciu 1:40 a 5Mb linka mi realne chodi 4,2 v spicke... a mozem tahat co to da za 11,5€
vladenko007
VIP
VIP

Zo SWAN mam veľmi dobré skúsenosti. 3 roky som mal u nich program 40/4 plus kablovku. Nikdy ma neobmedzili a výpadky 1-2 za pol roka. Fakt super. Ale. V Trnave. A teraz kedže som sa odsťahoval do Košíc a vchod kde bývam je na výber ANTIK a Telekom. Mama má už asi pol roka magio cez optiku a má paušál v Telekome takže po zadaní požiadavky na Internet Optik 40/4 mi vyskočila cena 11,90 takže som neváhal. Realne ide rýchlosť 40-60/4 výpadky žiadne. A čo sa týka ANTIKU tak tam je možnosť 64/64 za tuším 17,92 €. Mám možnosť sa kedykoľvek pripojiť na susedu ktorá ANTIK má lenže zistil som jednú vec. Všade píšu aj na fóre že neblokujú Torenty a niekomu fakt idú stále. Ale ja som sa pripojil na susedu a sťahoval som nejaké serialy a asi po stiahnutí 40GB za nejaké 3 dni prestali torenty na ANTIKU isť proste nasťahuje. Akonáhle sa odpojím a pripojím na Telekom tak sa rozbehnú. Tak nech mi nevravia že ich neblokujú.
Napísať odpoveď