Naposledy som šiel v Kauflande okolo nich a takú som dostal chuť, no vyzerali otrasne ... tak som len prešiel okolo
Oškvarky - Žilina
Oškvarky - Žilina
Je tu niekto zo Žiliny, kto by vedel poradiť, kde sa dajú zohnať priamo v ZA alebo blízkom okolí dobré oškvarky ?
Naposledy som šiel v Kauflande okolo nich a takú som dostal chuť, no vyzerali otrasne ... tak som len prešiel okolo

-
Ryan Giggs
VIP
Re: Oškvarky - Žilina
Žeby v mäsiarni?! 
Skus u tychto: http://www.masoparizek.sk/
Ryan .. you don´t say
ale nechcem obehať celé mesto a všetky mäsiarstvá. Nie je to vec, ktorú majú vždy. A možno už ktosi má nejaké vychytané miesta a povie " choď tam a tam, ideálne v utorok" ked budú úplne čerstvé...
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2014, 15:57)
Bobr. aj nejaká skúsenosť
?
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2014, 15:57)
Bobr. aj nejaká skúsenosť
Vies co to nie, pretoze my robievame doma takze taketo veci nekupujem. To som ti len podla referenci nasiel na webe v blizkosti Ziliny.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
najlepšie sú domáce. Pekne prerastenú slaninku vytopiť. Spravíš si ich vyškvarené ako chceš, tak prerastené kúpiš ako chceš, a ešte aj dobrú masť budeš mať. V mäsiarňach a spol. je to odpad, ani nevieš koľko im tam tá slanina vysela a nikto ju nechcel tak to vyškvarili
-
Ryan Giggs
VIP
Podla toho v ktorej masiarni. Tvrdit ze v kazdej maju odpad je nezmysel.