Mrzne plocha

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Windowlicker
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Mrzne plocha

Príspevok od používateľa Windowlicker »

Zdravim problem je nasledovny,zapnem win prve 2 minuty vsetko funguje ako ma ale po tych cca 2 minutach akonahle kliknem na nejakú ikonu teda program,hru cela pracovna plocha zamrzne a funguje len spodna lista teda da sa kliknut na start a podobne,ale programy,aplikacie,hry stale neodpovedaju.Skusal som safe mode ze sa aspon pripojim na internet ale tam sa stane to iste.System je Win 7 64bit,Home Premium.

Za odpoved vopred dakujem :) .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Mrzne plocha

Príspevok od používateľa hojko »

Skusit za tie dve minuty pustit msconfig alebo cez nejaky program typu CCleaner povypinat veci, ktore sa spustaju pri starte. Ak nepomoze, tak asi preinstalovat cely Windows.
CuCu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa CuCu »

Alebo skus vytvorit novy ucet vo win a ak to nebude robit odinstaluj zbytocne veci a daj si na ucet admin prava a ten druhy zmaz.
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

Otvor si aplikacie a pozeraj co ti to zatazuje malo by sa ti to tam ukazat, dalej to moze byt nejaky trojan.
zantor
Amateur
Amateur

Blbne plocha

Príspevok od používateľa zantor »

Nazdar nechcem zakladať nové vlákno tak sa pýtam tu mám doma nový monitor (LED monitor 27" LG M2793T IPS 3D) a v počítači grafickú kartu (GIGABYTE ATI HD 6950 1GB DDR5 (PCIe)) no a mám taký problém že občas (niekedy častejšie než je mi milé) mi pri zapnutí počítača, obrazovku - resp. pracovnú plochu - zobrazí s konskými ikonami v rozlíšení 800x600 a nedá sa mi to zmeniť naspäť (bežne mám rozlíšenie nastavené na 1920x1080). Musím pár krát reštartnút PC aby sa to vrátilo do normálu. Tiež sa mi niekedy stane že ikony na ploche mi pri zapnutí PC úplne nezmyselne rozhádže po pracovnej ploche pritom pri vypnutí PC boli na svojich miestach.
Kde môže byť chyba lebo ja ani netuším čo je vo veci. Pri starom monitore som niečo také nikdy nezažil.
Dík za odpovede
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

skus skontrolovat a stiahnut,nainstalovat aktualizacie
zantor
Amateur
Amateur

Mrzne plocha

Príspevok od používateľa zantor »

A keď sa smiem spýtať aktualizácie čoho konkrétne???
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Aktualizáciu OS teda Windows update
A samozrejme že nainštalovať najnovšie ovládače na tvoju Graficku kartu.
vald
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vald »

Zdravím. Ja mám tiež tento problém. Proste mi zamrzne celá plocha a nič nereaguje ani ikony, ani pravé tlačidlo myši, ani ctrl+alt+delete. A pritom mám posťahované všetky najnovšie aktualizácie, skúšal som vytvoriť nové administrátorské konto ako to tu niekto radil a aj som nechal systém preskenovať antispywarom/antivírusom. Skúšal som Avast, Malwarebytes aj Defender. Vo všetkých prípadoch úplný sken, ale nenašlo sa nič.
Skúsil som hľadať na webe a zistil som, že podobných dotazov je tam plno a že takýto problém má mnoho používateľov. Len žial som sa nedopracoval k nijakej relevantnej odpovedi, takže ak sa tu nájde niekto kto by to vedel vyriešiť, budem len rád.
Ono to nemrzne stále. Objaví sa to hlavne po prezeraní webu /je úplne jedno aký prehliadač som použil/, potom to je zmrznuté cca 5 minút a po nich to prestane. "odmrzne" :) Počas toho času jediné čo funguje je ponuka štart.
PS: mám W7x64
Napísať odpoveď