Shell - palivo zadarmo (formulár)
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Shell - palivo zadarmo (formulár)
má niekto skúsenosť s touto "súťažou" ? mám kopu týchto malých žltých kartičiek, tak som sa rozhodol že ich využijem...
návod na kartičke píše že súťažný kód zašlite prostrednictvom formulára na http://www.shell.sk/palivozadarmo samozrejme žiadny formulár.
návod na kartičke píše že súťažný kód zašlite prostrednictvom formulára na http://www.shell.sk/palivozadarmo samozrejme žiadny formulár.
Re: Shell - palivo zadarmo (formulár)
Kliklni pre registráciu...
Poslal som už asi tak 20 kódov.
Poslal som už asi tak 20 kódov.
-
Digital
Guru
sorry ale buď som slepý, alebo už moc unavený
kde to je ?
Používaš Chrome? Je to na tej stránke, ale nezobrazuje sa ti to... Refreshni a chvíľu počkaj.
-
audiotrack
VIP
ja mám firefox, a vidím to rovnako ako na screene. Žiaden formulár tam nevidím
U mňa na Chrome dobré, ale trvá sekundu-dve, kým to natiahne kým ostatné už je zobrazené. Možno stojí za to vyskúšať aj starý dobrý Explorer 
Skúšam operu aj explorer. Tiež nič.
-
audiotrack
VIP
firefox, safari, opera, chrome, IE - ani v jednom žiaden formulár. Všetko najnovšie verzie. Čakal som minimálne minútu
to je riadna akcia, keď jej platnosť ešte trvá ale nikomu nejde
A begbee asi robí v manažmente shellky
to je riadna akcia, keď jej platnosť ešte trvá ale nikomu nejde
Ja problém nemám. Absolútne žiadny. Ako píšem, už aspoň 20 lístkov sme poslali za posledné týždne (akcia ide už dlho), všetko cez Chrome a to na 2 noťasoch, 1x Ubuntu 1x Windows 8.
//: Mne funguje aj teraz.
//: Mne funguje aj teraz.
Aj mne to stále fungovalo, tiež som už zaregistroval pár kupónov, ale teraz to ani mne nejde... 
možno adblock? 
-
audiotrack
VIP
nič také nepoužívam
Mne to tiez nejde a skusal som to vsemozne
skús to cez mobil otvoriť alebo sa to dá aj cez sms, ale načo vyhadzovať peniaze
skusal som aj na mobile(vstavany prehliadac, chrome). nic.
-
Scorpion90
King
Pripajam sa k tym ktorym to nejde..
-
Digital
Guru
nejako som sa k tomu dostal cez iný link
http://shell-sk.comgate.cz/sk/registrace
nechápem v poslednej dobe celý shell, buď ich slovenský propagátor na všetko totálne kašle alebo už majú zarobené a nevadí im klamať ludí.
Šporím tie nakazené karty žlté , mám ich asi 50, samozrejme hneď pri druhej karte s ktorej opisujem to blbé číslo, zistujem, že 100-bodový bonus si môžem nárokovať IBA RAZ!!!???
A Shellclubsmart či jak sa to píše sa namňa tiež pekne vysrali, 20 dní pred vianocami som si za body objednal ten hnusný tablet čo majú v ponuke, doteraz ho nemám, 5x som telefonoval (slečne zamrzol systém, slečna zavolá ked zistí čo sa deje, slečna vidí že je všetko v poriadku iba mešká kuriér, a posledné zistenie od nadriadenej bolo, že slečna sa pomýlila a pozerala zlé číslo karty) a to mám dokonca aj premium, kde garantujú prednostné vybavenie.

http://shell-sk.comgate.cz/sk/registrace
nechápem v poslednej dobe celý shell, buď ich slovenský propagátor na všetko totálne kašle alebo už majú zarobené a nevadí im klamať ludí.
Šporím tie nakazené karty žlté , mám ich asi 50, samozrejme hneď pri druhej karte s ktorej opisujem to blbé číslo, zistujem, že 100-bodový bonus si môžem nárokovať IBA RAZ!!!???
A Shellclubsmart či jak sa to píše sa namňa tiež pekne vysrali, 20 dní pred vianocami som si za body objednal ten hnusný tablet čo majú v ponuke, doteraz ho nemám, 5x som telefonoval (slečne zamrzol systém, slečna zavolá ked zistí čo sa deje, slečna vidí že je všetko v poriadku iba mešká kuriér, a posledné zistenie od nadriadenej bolo, že slečna sa pomýlila a pozerala zlé číslo karty) a to mám dokonca aj premium, kde garantujú prednostné vybavenie.
Dnes to už funguje. Teda aspoň mne, ale len Opera. Skúšam IE a Chrome a tam to nejde.