Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
predbezne Kiska...
chybaju mi tu vyjadrenia tych 3 ludi, co zaklikli Fica (1 je pravdepodobne seth82)
chybaju mi tu vyjadrenia tych 3 ludi, co zaklikli Fica (1 je pravdepodobne seth82)
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
O volbe precedensa nadora sa budem rozhodovat na zaklade diskusie na webforum.sk, teda budem volit toho kanditata, ktory sa stotoznuje s myslienkou ozbrojeneho obcana. Pokial sa takyto kandidat nevyskytne, nebudem volit.
Aky je jeho postoj ?skuki napísal:Premýšľal som aj nad Kiskom ale kvôli jeho postoju k strelných zbraniam rozhodne nebudem.
Ja budem voliť Procházku. To že bol z KDH mi vôbec nevadí. Premýšľal som aj nad Kiskom ale kvôli jeho postoju k strelných zbraniam rozhodne nebudem. Do druhého kola pôjdem len ako tam bude Procházka/Kňažko/Osuský.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
preco spominate prochazku ze je KDH? nevystupil odtial nahodou?
trosku aktualizacie by vam trebalo
trosku aktualizacie by vam trebalo
Ja viem že vystúpil ale bol tam. Aj ostatní to podľa mňa tak mysleli.
Esteze nekandiduje Kotleba kedze ma malo rokov a nikto z jeho strany lebo euforiou posilneny nenavistny voliči ktorí ihned spozorneju na slovo róm by ho ihneď posadila svojimi hlasmi na prezidenstské kreslo to by už bola totálna pohroma pre slovensko a obrovská hanba, mať za prezidenta fašistu, v roku 2014!
-
Sagittarius
Guru
Jeden ti chýba mal by to byť Ján Jurišta (ak sa medzitým nevzdal alebo mal menej ako 15 000 podpisov). http://www.sme.sk/c/7061894/v-boji-o-pr ... enska.htmlvladenko007 napísal:Oficiálne kandiduje 14 kandidátov (ak som na niekoho zabudol dajte mi vedieť opravím)
1. Gyula Bárdos
2. Jozef Behýl
3. Ján Čarnogurský
4. Robert Fico
5. Viliam Fischer
6. Hrušovský
7. Andrej Kiska
8. Milan Kňažko
9. Stanislav Martinčko
10. Milan Melník
11. Helena Mezenská
12. Peter Osuský
13. Radoslav Procházka
14. Jozef Šimko
A keď majú všetci krstné mená, tak Hrušovský sa volá Pavol.
-
Solo_Kamen
King
Neblbni, zase sa po úprave resetne anketa a mne sa nechce to odklikávat už tretí raz 
-
vladenko007
VIP
Áno viem že ich má byť 15 a v čase keď som ich tu dával tak zdroj neobsahoval jeho meno. Teraz už tam je. Ak chcete ja ho doplním len keď to potom resetuje tak neviem mám či nemám. 
// pridal som na úvodnú stránku fotky všetkých kandidátov. //
// pridal som na úvodnú stránku fotky všetkých kandidátov. //
-
mirak2
Hardcore addict
bozechran Prochazka prezidentom, viete si predstavit ako dlho by dostaval prezidentsky dochodok? treba aj takto uvazovat
za mna Osusky alebo Kiska.
sorry ludia, ale neist volit aspon v druhom kole (ked uz nie v prvom), to je ako kebyze suhlasite, ze sa Fico stane prezidentom. kto iny ma ist robit protivahu hlasom ficovolicov ked nie vy? ja viem, ze aj neist volit je prejav nazoru, ale potom uz ked sa Fico naozaj stane prezidentom, tak aspon mlcte a nenadavajte, pretoze kebyze s tym chcete ist nieco urobit, tak idete volit kohokolvek, kto bude v druhom kole proti Ficovi.
a co sa tyka mna, tak ja pojdem volit kandidata, ktory proti Ficovi bude mat najvacsiu sancu vyhrat.
a co sa tyka mna, tak ja pojdem volit kandidata, ktory proti Ficovi bude mat najvacsiu sancu vyhrat.
Nedavno som si vypocul nazor rodiny kamaratovej priatelky. Pochadza z malej dediny a ked sa pytal na volby, ze koho pojdu volit, tak nevedeli koho ist nikoho poriadne nepoznaju, Knazka poznaju ako herca, Carnogurskeho ako politika za zenitom, Hrusovskeho ako alkoholika. Sice ako vacsina dedin, aj oni su silno veriaci a tak im ucarovalo Ficove detstvo v prvom jeho videu, aky bol on nabozensky zalozeny a ako to krasne povedal. Inak povedane, ludia, ktori robia Ficovi kampan mu predslov napisali presne tak, aby povedal ludom to co chcu pocut. A tak rodina kamaratovej priatelky zhodnotila, ze pojdu volit Fica, ved koho ineho, ved tam uz nikto nie je. Ak sa takto rozhodne milion dalsich ludi, ze ved koho ineho a nie je z coho vyberat, tak dakujem pekne.
prezident ma v Svk iba viac menej formalnu funkciu, jeho realne moznosti ovplyvnovat politiku su obmedzene. To ze vyhra Fico nebude vobec az tak zle, lebo ma velmi vysoku podporu, takze co si ľud zvoli to aj bude mať.
Doteraz mal veľmi formálne z toho hľadiska že nikto neskúmal/neskúšal či skutočne sú iba formálne a či je tam možnosť voľby. Ale už u starého Uja môžme vidieť ako veľmi môže zasahovať do chodu krajiny respektíve rozhodnutia parlamentu
Prezident hlavne menuje množstvo ľudí na všelijaké pozície a tým môže značným spôsobom ovplyvniť smerovanie krajiny 
Fico nekandiduje len tak pre nic za nic, musia byt za tym zavazne dovody a vedia to uz minimalne 4 roky, tento plan im treba zatrhnut a preto prosim kazdeho ho nevolit v ziadnom pripade a volieb sa zucasnit...
formalnu mozno teoreticky, on hlavne vymenovava sudcov, prokuratorov a vladu !!!gogo956 napísal:prezident ma v Svk iba viac menej formalnu funkciu, jeho realne moznosti ovplyvnovat politiku su obmedzene. To ze vyhra Fico nebude vobec az tak zle, lebo ma velmi vysoku podporu, takze co si ľud zvoli to aj bude mať.
-
javatar
Hardcore addict
Rovnako. Ktory to bude snad budem vediet v den volieb.mirak2 napísal:za mna Osusky alebo Kiska.
tak tak, Hranol ako prezident nikdy nevymenuje vladu kde by nemal vacsinu SMER. a ked ten dosiahne ustavnu vacsinu, alebo si na to najde analnych alpinistov do poctu tak moze z "menej formalneho" prezidenta urobit kludne aj dozivotnho vladcu.beardie napísal:formalnu mozno teoreticky, on hlavne vymenovava sudcov, prokuratorov a vladu !!!
aj Klemovi Gottwaldovi sa to onehdy prihodilo.
a co je na tom ze ma moc vymenovat vladu, ked je SMER jedina strana ktora vie vladu realne postavit?
Keby bol prezidentom napr Hrusovsky, tak co na tom zmeni?
Keby bol prezidentom napr Hrusovsky, tak co na tom zmeni?
Hrusovsky by mohol dorabat aspon to, co Bravcova hlava robi v Cechach.
rovnako Hranol, ak by sa v buducnosti stalo, ze Kotlebovci budu v pozicii zostavovat koalicie
rovnako Hranol, ak by sa v buducnosti stalo, ze Kotlebovci budu v pozicii zostavovat koalicie