Zdravim mam taky problem na TV je jedna SCART nou mam pripojeny Satelitny prijimac a chcem pripojit DVD prehravac ktory nema HDMI a nema ani komponentný vstup (y/pb/pr) naopak TV ho ma. Tak da sa o nejak prepojit ??? prosim poradte
Pridavam screen z DVD a TV
Ako prepojit TV a DVD pomozte !
-
vladenko007
VIP
Re: Ako prepojit TV a DVD pomozte !
Myslím že keď máš takto 2xSCART na DVD tak sa to prepája tak že ten SCART ktorí máš teraz v TV vytiahneš a zasunieš do spodného vstupu SCART (decoder) na DVD a potom pripojíš ďalší kábel SCART z toho horného SCART (tv) a pripojíš do TV
este by sa to asi dalo tou antenou
-
vladenko007
VIP
Samozrejme aj to je možnosť ale to by potom musel cez tuner naladiť frekvenciu na ktorej vysiela to DVD.
A potom je možnosť že aj na SAT zariadení je 2x SCART ale neviem či je to lepšie prepojiť tak ako som písal hore cez DVD alebo SAT.
A potom je možnosť že aj na SAT zariadení je 2x SCART ale neviem či je to lepšie prepojiť tak ako som písal hore cez DVD alebo SAT.
A to by bol problém? Niekedy sa tak všetky videá pripájali. Inak ešte existuje aj rozdvojka SCART, mali sme to jedno obdobie doma, ale nesmieš mať súčasne zapnutý SAT prijímač aj DVD, potom to nefunguje.vladenko007 napísal:Samozrejme aj to je možnosť ale to by potom musel cez tuner naladiť frekvenciu na ktorej vysiela to DVD.
Napríklad niečo takéto: http://www.alza.sk/hama-scart-splitter-d99246.htm
..ale existuje aj iba pre dve zariadenia, ktoré by Ti malo stačiť..
-
se4ever
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Dakujem za rady vyriesil som to ako pisal vladenko007 cez scart