P: Ipod Shuffle 1gb 19eur
P: Ipod Shuffle 1gb 19eur
Stratil som nabijačku. Predavam s novymi sluchadlami.
Cena 20€ aj s poštovným.
Cena 20€ aj s poštovným.
Re: P: Ipod Shuffle 1gb
Ja ti len poradim, pytas za to vela
Nabijacka problem nebude, sluchatka ma kazdy vlastne, ale 2. Generacia sa da kupit nova za 25 a ty predavas 1. Pouzivanu a nekompletnu za 20
Tak za 15 by si to mozno fukol hned aj s postovnym, ale za 20 na hojku tazko
Nabijacka problem nebude, sluchatka ma kazdy vlastne, ale 2. Generacia sa da kupit nova za 25 a ty predavas 1. Pouzivanu a nekompletnu za 20
Tak za 15 by si to mozno fukol hned aj s postovnym, ale za 20 na hojku tazko
Diky za radu, fakt neviem za kolko sa to predava. za 15 aj s poštovnym? Bral by si?
Daj mi link tu druhu generaciu za 25. Pretoze všade je len za 50-40 eur......
Daj mi link tu druhu generaciu za 25. Pretoze všade je len za 50-40 eur......
Ja nie ja mam presne taky isty
hra to super..
ako kludne aj za 20,ale skor na bazosi ako tu
kde je ten Ipod shuffle novy za 25euro ?CheZteR napísal:Ja nie ja mam presne taky istyhra to super..
Čo ti tu má postnúť všetky inzeráty ?
http://elektro.bazos.sk/inzerat/3318999 ... ie-2GB.php
dokonca 4. generácia a kapacita 2gb
A ak ho máš ty teda nový, ideálne by bolo keby si odfotil aj krabičku a záručný list ktorý si ku nemu isto dostal ...
A ak ho máš ty teda nový, ideálne by bolo keby si odfotil aj krabičku a záručný list ktorý si ku nemu isto dostal ...
lubenecko: nikde nepise, ze je novy 
Máš veru pravdu,
no dokonca ani nabíjačku nemá
... automaticky pri tej cenovej hádke a cenách čo sa tu hádzali som bol v tom, že predáva nový - resp minimálne používaný.
Lubenečko ty fakt asi nevieš čitat, on piše že Ipod druhej generácie kupi NOVY za 25€. Nie tie tvoje použité rachotiny... Najprv čitaj potom piš kamoško.Lubenečko napísal:Čo ti tu má postnúť všetky inzeráty ?
to tak ked pisem co si neoverim, vedel som kde a za kolko sa predava a z toho som vychadzal, dnes som to hladal a eshop ho uz nema v ponuke, kazdopadne musis vidiet aj ty sam ze ides hlavou proti muru
nekompletny retro iPod 1gb vs 4.gen 2gb komplet balenie za rovnaku cenu?
ak ti nestoji za to ho predat za 13-15€, tak si ho nechaj v sufliku ako ja, mozno sa este zide
nekompletny retro iPod 1gb vs 4.gen 2gb komplet balenie za rovnaku cenu?
ak ti nestoji za to ho predat za 13-15€, tak si ho nechaj v sufliku ako ja, mozno sa este zide
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
OT: Tak tak kedze ich telekom daval ako na beziacom pase tak to nema ziadnu hodnotu teda nema to predajnu hodnotu
ja ho mam tiez v sufliku lebo tych 10 15 € sa neoplati radsej sis to necham a mozno to este niekedy pouzijem pri behani 
a rada si tu 4 dni s cestou tak sa trosku spravaj slusne tvoj problem je ze mas karmu v cervenom len 130 prispevkov a si tu ani nie pol roka = ze mas malu sancu ze to dakto s hojko userov kupi
a rada si tu 4 dni s cestou tak sa trosku spravaj slusne tvoj problem je ze mas karmu v cervenom len 130 prispevkov a si tu ani nie pol roka = ze mas malu sancu ze to dakto s hojko userov kupi
Re: P: Ipod Shuffle 1gb 19eur
Predane lock