dat jej este sancu ?
-
damianko789
Novice
dat jej este sancu ?
Caute potrebujem poradit
asi pred mesiacom som sa pohadal s naozaj dobrou kamaratkou . vynadala mi a aspon som zisitl co si o mne mysli a zakoho ma povazuje . dost ma to zarazilo ale presiel mesiac , pocas ktoreho sme sa absolutne nebavili a ona si nasla novu obeť. lenze ta ju nejako zacala ignorovat a asi prrd dvoma dnami mi napisala ze bola by rada aby som ju prestal ignorovat a aby sme boli znovu priatelia. lenze ja neviem co mam robit pretoze dost ma ranilo to co mi vykricala a ze vytarala tajomstva, ktore sme mali, neviem ci jej dat este sancu alebo ju uplne vymazat zo zivota
Re: dat jej este sancu ?
vtáka preč od takej
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...žiadnu šancu...
-
vladenko007
VIP
Aj z vlastnej skúsenosti viem že ak žena spraví v živote nejakú hlúposť, tak len máloktorá sa poučí na vlastnej chybe a už to neurobí. 
Tak tak, od tej sa drž čo najďalej, nemá zmysel jej dávať nejakú šancu alebo sľubovať si do budúcna niečo. Už iná zrejme nebude a po čase, keby si ju zas omrzel, tak by ťa opäť poslala do teplých krajín. 
Ignoruj ju ďaľej alebo ju pošli do 3,14če
Bud chlap a nechaj ju tak. Ked si nasla inu obet a ta ju zacala ignorovat, asi na tej babe daco bude. Ako dlho ste sa poznali, kym ste sa nepohadali ?
-
audiotrack
VIP
myslím že dôležitejšia otázka je koľko majú rokov. Tipujem to na pubertu, tak kľudne nech sa dajú znova dokopy. Aj tak tam ide iba o kamarátstvo ak som to správne pochopil. Nie o vzťah. A na svojej chybe sa najlepšie naučí. Chyby treba robiť teraz, kým je čas sa z nich poučiť
Nikomu neodpúšťaj a nedávaj druhú šancu.
Ak ide "len" o kamarátku, prečo nie? Teraz už vieš, ako sa môže zachovať, takže nejaké citlivé intímnosti jej radšej zataj. Je to na Tebe, či ju máš aj naďalej rád ako kamarátku alebo Ťa urazila do konca života. Ak máš iné záujmy a na ňu nemáš čas, vykašli sa na to.. ak nemáš čo robiť a čas strávený s ňou Ti vyhovuje, kľudne sa stretávajte ďalej.
Že Ti vykričala, čo si o Tebe naozaj myslí.. tomu zase never. Keď si na niekoho nasratý, vykričíš mu naozaj každý jeden negatívny detail, ktorý v skutočnosti človek vôbec nemusí vnímať. Všetci máme nejaké chyby, nikto nie je dokonalý. Ak máš niekoho rád, snažíš sa toho človeka brať aký je.. aj s chybami.
A inak naozaj.. koľko máte rokov?
Že Ti vykričala, čo si o Tebe naozaj myslí.. tomu zase never. Keď si na niekoho nasratý, vykričíš mu naozaj každý jeden negatívny detail, ktorý v skutočnosti človek vôbec nemusí vnímať. Všetci máme nejaké chyby, nikto nie je dokonalý. Ak máš niekoho rád, snažíš sa toho človeka brať aký je.. aj s chybami.
A inak naozaj.. koľko máte rokov?
-
qwerty-xyz
-
Hotwire
Addict
Wtf ze sa vobec pytas ked sam pises ze ta to co urobila ranilo. + ak vytarala vase tajomstva (aj ked dost zalezi aj na tom ci to bolo dolezite) tak je to znak toho ze takej osobe sa velmi verit neda. Urcite sa na nu vykasli, najdes si lepsiu kamaratku.
Ruky prec...
Neopísal si nám viac situáciu.. A vidíme do nej len tak jednostranne... Porozprávajte sa, možno ste sa len nepochopili a skúste to. Každý robí chyby.. Prečo to neopraviť a opäť neskúsiť..