Stale je najlacnejšia SK domena na websupport?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
2201135
Light Star
Light Star

Stale je najlacnejšia SK domena na websupport?

Príspevok od používateľa 2201135 »

Je to stale tak? alebo je niekto, kto predava domeny za ludove ceny? Dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stale je najlacnejšia SK domena na websupport?

Príspevok od používateľa audiotrack »

preboha, pri cenách 13euro na rok sa ešte staráš kde je lacnejšie? To ťa fakt tých 10 centov mesačne spasí, ak by si našiel niečo lacnejšie? Myslím že to nikto nerieši, a aby sme ti dokazali odpovedať, museli by sme googliť. Za teba. Takže si to láskavo vygoogli sám. Zadať "najlacnejšie sk domény" predsa dokážeš aj sám
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

2201135
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2201135 »

audiotrack napísal:preboha, pri cenách 13euro na rok sa ešte staráš kde je lacnejšie? To ťa fakt tých 10 centov mesačne spasí, ak by si našiel niečo lacnejšie? Myslím že to nikto nerieši, a aby sme ti dokazali odpovedať, museli by sme googliť. Za teba. Takže si to láskavo vygoogli sám. Zadať "najlacnejšie sk domény" predsa dokážeš aj sám
ale no audio, prepač že som ti zvyšil tlak. Nemam problem dať tych 13e, ale chcel som sa opytat, či zatial čo som bol preč nejaka konkurencia nedava domeny po 10.
Ja som googlil, ale nič som nenašiel. NEchcel som aby si niečo googlil za mna, chcel som len vedieť, či nahodou neviete o niečom takom. :) Tak už sa nerozčuluj
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Cize si si nedal ziadnu namahu nic najst, hned si dosiel napisat sem a ides sa vyhovarat, ze si bol prec. Kolko si bol preco, pol roka, rok?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ceny domén určuje sk-nic spolu s ministerstvom financií. Posledná korekcia bola 10.9.2010 takže to si bol pekné tri roky mimo že si nepostrehol, že ceny sa v podstate nemenia a ak hej, tak to je zdraženie niekoho (lebo poskytuje nadštandartné služby - admin, support) a nie zlacnenie niekoho iného. Prípadne marketingové ťahy typu doména za 10€ (a malými písmenkami že pri registrácii na 5 rokov a platbe vopred, máš takú cenu za prvý rok a ostatné už 15€)

Taktiež platí, že najväčší registrátori majú najlepšie ceny (lebo ceny sk-nicu závisia aj od počtu domén registrátorov). A to je tiež pekných pár rokov, čo je WS najväčším registrátorom na slovensku. Takže pochop môj zvýšený krvný tlak, lebo tvoja otázka bola asi takého typu, ako keby sa pýtaš či už skončila druhá svetová, lebo si bol dlho preč.
Napísať odpoveď