proste len hrám - vo veciach okolo sa navyznám
League of Legends
Re: League of Legends
to som spravil uz dvakrát a stále som nepochopil co mam vlastne spravit... 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nalavo v launcheri klikni a zmen server.
to som urobil... to isté od včera stále
-
Dede
Medium Star
vymaž League Of Legends > RADS > solutions
Ďakujem
už to ide
chce si niekto večer zahrať?
dobrý tým nadovšetko...
-
->slavo<-
Addict
Ranked queues have been disabled while we prepare for the rollout of the 2014 ranked season.
Tak práve som odohral posledný ranked solo match za Rammusa 9/2/10
krásne zakončenie sezóny 
Tak práve som odohral posledný ranked solo match za Rammusa 9/2/10
ja som dostal v poslednej hre 3 reporty...lebo je zjavne moja chyba, ked hrac s 6:1 farmi top alebo junglu, aj ked vidi, ze cely enemy team pushuje mid...a presne toto iste urobi aspon 3-4krat, vzdy sme prisli o jednu vezu...a tiez je moja chyba, ked neskapem so 3-4 spoluhracmi, ktory sa rozhodli zautocit na 5 enemy hracov s baron buffom...ani nie pod nasou vezou...a presne toto iste urobili 2 krat za sebou = okamzite sme prehrali... no aspon reportovat vedia slusne->slavo<- napísal:Ranked queues have been disabled while we prepare for the rollout of the 2014 ranked season.![]()
![]()
Tak práve som odohral posledný ranked solo match za Rammusa 9/2/10krásne zakončenie sezóny
-
->slavo<-
Addict
Keď sa darí tak sa darí . Ja mam posledne 4 hry win :)Jungle

-
->slavo<-
Addict
To sa dá ?
Jeden týpek prechádzal z jedného serveru na druhy a riot mu zmenil meno na 2174675678238 
-
Dede
Medium Star
Za 13 900ip si vieš zmeniť osobne to hejtím každú chvíľu si bude meniť každý meno -_-
Za 13 900 IP ? co ti dava ze kazdu chvilu menit meno..
Za to mas runpage aj s runami alebo 2 champov za 6 300 IP
Tuto zmenu mena tam dali za IP len aby to nevyzeralo ze si vsetky taketo hovadiny musis kupovat za €
Za to mas runpage aj s runami alebo 2 champov za 6 300 IP
Tuto zmenu mena tam dali za IP len aby to nevyzeralo ze si vsetky taketo hovadiny musis kupovat za €
Inak by ma zaujímala jedna vec.
Dajme tomu, že z účtom XxX(EUW) by som chcel préjsť na NA, ale chcem si zároveň zmeniť meno.
Na NA si najskôr vytvorím acc lvl 1 s menom XxX a následne prevediem ten XxX(EUW) na NA kde je už užívateľ s rovnakým menom. Čo sa stane? Budem vyzvaný na zmenu mena, alebo nepôjde prevod medzi servermi pokiaľ si nezmením najskôr meno XxX(30)?
Dajme tomu, že z účtom XxX(EUW) by som chcel préjsť na NA, ale chcem si zároveň zmeniť meno.
Na NA si najskôr vytvorím acc lvl 1 s menom XxX a následne prevediem ten XxX(EUW) na NA kde je už užívateľ s rovnakým menom. Čo sa stane? Budem vyzvaný na zmenu mena, alebo nepôjde prevod medzi servermi pokiaľ si nezmením najskôr meno XxX(30)?
-
Hotwire
Addict
Len taka technicka otazka, naozaj sa ti to oplati, hrat s 300+ pingom?
myslim, ze pri prvom logine ta to vyzve, aby si si vytvoril nick...BE11 napísal:Inak by ma zaujímala jedna vec.
season 4 tu 
To bolo len uvedene ako príklad, samozrejme nechcem nikde prestupovať.Hotwire napísal:Len taka technicka otazka, naozaj sa ti to oplati, hrat s 300+ pingom?
-
lekoklatik
VIP
oh konecne IP zmena meno.
Na EU West si chcem zmenit z lek0klatik na lekoklatik
Neslo mi to pri vytvarani uctu, pretoze som zacal hrat v S1 a kvoli free transferu ma akoby reglo aj na EUW.
S riot support bude podla mna este sranda, dokazovanie ze je to moj ucet
Na EU West si chcem zmenit z lek0klatik na lekoklatik
Neslo mi to pri vytvarani uctu, pretoze som zacal hrat v S1 a kvoli free transferu ma akoby reglo aj na EUW.
S riot support bude podla mna este sranda, dokazovanie ze je to moj ucet
Tak ako , oplati sa hrat teraz tych 10 zapasov alebo si pockat urcity cas? Ako idete na to vy?