Zdravím,
Má niekto skúsenosti s nákupom s obchodu notebooky-dell.sk ? Poprípade skúšal niekto brať od nich dajaký notebook bez OS?
Thx
skusenosti s notebooky-dell ?
Re: skusenosti s notebooky-dell ?
Ja som tam kupoval svoj latitude. Ale je to uz vyse 6 rokov dozadu. Dobre je ze si nakonfigurujes presne podla svojich predstav masinu a nbd zaruka. Ale do dellu by som uz nikdy nesiel, drahe a vkuse sa mi kazil. Po skonceni zaruky asi mesiac mi odisiel cely displej... Jedina dobra vec je ta zaruka, pretoze na druhy den bol technik u mna doma a opravil chybu. A ver tomu, ze ku mne chodil casto 
ten servis je fajn, oni si to v podstate nie mozu, ale musia dovolit, inak by servisne strediska nestihali, dell sa kazi kazdy... a takto si aspon povies, ze sice sa ti pokazil, ale typek prisiel az k tebe domov a za polhodku ti ho opravil, rozobral a precistil a nakoniec si spokojny 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...kamarátovi sa tesne po kúpe pokazil monitor...tak mu ho technik vymenil az iný...to má tak malé pozorovacie uhly, že sa na tom nedá pozerať film...a teraz sa vyhovárajú, že oni nepochybyli a nechcú mu ho vymeniť naspäť...po jeho skúsenosti by som si DELL nikdy nekúpil...
//...konkrétne toto bol jeden z tých drahších...stál cca 1000€...
//...konkrétne toto bol jeden z tých drahších...stál cca 1000€...
Sesterska spolocnost vyuziva iba Dell stroje a pokial viem su spokojni, zrejme ide o velky rozdiel medzi low/mid/high end modelmi a nielen v kvalite ale asi i v servise, alebo proste ako spolocnost maju nejaky klucovy pristup a ich problemy riesia k spokojnosti kedze ide o stovky strojov.
Osobna skusenst ziadna no ako notebook "na doma" by som dell vobec neriesil.
Osobna skusenst ziadna no ako notebook "na doma" by som dell vobec neriesil.
Ja som s nimi mal len kladné skúsenosti. Dokonca aj na môj starší DELL XPM 1530 pohľadali súčiastky a poslali za prijateľnú cenu. Ale to bolo rok aj dačo dozadu.
Ja za seba mozem dell odporucit, NBD zaruku ocenis ked nechces v pripade reklamacky cakat 3 tyzdne
asus nema napr ziadne garancie a obvykle riesenie zaruky je od pondelka do piatku