Kto je dôležitejší pre reprezentáciu Šatan alebo Chára ?
Kto je dôležitejší pre reprezentáciu Šatan alebo Chára ?
Otázka je jednoduchá a priamočiara ...
Kto je dôležitejším hráčom pre slovenskú reprezentáciu z hľadiska možného úspechu na OH ???
Šatan alebo Chára ??
Ja dávam hlas Šatanovi , pretože si myslím , že bez gólov nepostúpime ani do štvrťfinále a Šatan nejaké tie góly vždy dá
Kto je dôležitejším hráčom pre slovenskú reprezentáciu z hľadiska možného úspechu na OH ???
Šatan alebo Chára ??
Ja dávam hlas Šatanovi , pretože si myslím , že bez gólov nepostúpime ani do štvrťfinále a Šatan nejaké tie góly vždy dá
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Kto je dôležitejší pre reprezentáciu Šatan alebo Chára ?
Chara, lebo je to obranca svetoveho formatu, co Miro uz rozhodne nie je. a v sporte je prvorada obrana, stale.
btw trapna tema, este STALE dookola to riesit
btw trapna tema, este STALE dookola to riesit
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
bez golov nepostúpime? A s inkasovanými 5 golmi na zápas postúpime? Stačí nám vyhrávať 1:0 alebo kľudne v predlženiach alebo nájazdoch a postúpime. A v útoku máme dosť kvalitných hráčov. V obrane to je horšie, takže radšej obrancu svetového formátu ktorý je vo forme ako útočníka ktorý je mimo formy po dlhej absencii a ktorého tam dokáže nahradiť 10 iných hráčovramaya napísal:Otázka je jednoduchá a priamočiara ...
Šatan alebo Chára ??
a reprezentácia je aj v kabíne, nie len na lade. Chára má väčší rešpekt u hráčov, a viacero sa prikláňa na jeho ako šatanovu stranu. Už len preto, že ten hit bol čistý. Nepotrestali ho v tom zápase, nezdal sa ako nepovolený ani dodatočne v ankete NHL a KHL rozhodcov
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tuto neni co riesit jednoznacne chara. A ked si pozries satanove statistiky z olympijskych hier tak tam nikdy neziaril (iba raz), vzdy ho zatienili vacsie hviezdy. Jeho tam urcite nepotrebujeme len by bolo zbytocne dusno v kabine
-
kokolinopl
Medium Expert
Podla mna tiez Chara ale pozrite sa na Charove vykony na Europskom lade ... siroke klzisko nic moc uz pre neho a jeho vykony dost klesaju v Europe ...
Chára. Pre niektorých jedincov je asi veľmi ťažké pochopiť že tréner nominuje hráčov podľa ich výkonov v celej sezóne nie kvôli zásluhám. A som rád že si za tým stojí aj keď je pod veľkým tlakom.
-
Silmer
Darca
Odpoved je jednoduchá a priamočiara
Chára
Chára
To uz by som chcel vidiet to Marcinkovu vykonnost
Odpoveď: Zdeno Čára...
Odpoveď: Zdeno Čára...
-
theBliZZard
Star
Chara ... pretoze "Utok vyhrava zapasy, obrana vyhrava tituly..."
-
audiotrack
VIP
Kde sú všetci tí, čo nadávali na vujteka? Som čakal v tejto téme nejaký flame hokejových (ne)znalcov, a nie také jednoznačné skore
audiotrack - ja som si zhodnotenie nechával na 18-19.februára , ale nedá mi nereagovať na tvoj prvý príspevok
Dúfam , že si to nemyslel vážne
Tie Šatanove góly nám proste budú chýbať. Porozprávame sa o tom 18-19.februára dovtedy nejdem reagovať už na nič HOWGH
To si fakt taký naivný , že si myslíš , že s mužstvami ako USA alebo Rusko o Kanade a Švédsku radšej ani nevravím budeme hrať 0:0 po predĺžení ???Stačí nám vyhrávať 1:0 alebo kľudne v predlženiach alebo nájazdoch a postúpime.
Dúfam , že si to nemyslel vážne
Tie Šatanove góly nám proste budú chýbať. Porozprávame sa o tom 18-19.februára dovtedy nejdem reagovať už na nič HOWGH
-
audiotrack
VIP
to som použil ako príklad. Rovnako ti môžem ja oponovať štýlom "to si fakt taký naivný, že aj 2 šatanové goly v zápase proti kanade alebo rusku by nám pomohli keď ich dostaneme 6?"
-
kokolinopl
Medium Expert
jo hlavne Jan LacoMomo46 napísal:Chára. Pre niektorých jedincov je asi veľmi ťažké pochopiť že tréner nominuje hráčov podľa ich výkonov v celej sezóne nie kvôli zásluhám. A som rád že si za tým stojí aj keď je pod veľkým tlakom.
namiesto Laca mal byt Stana skor uz ked tak podla sezony a nie podla zasluh tak ako to aj Vujtek povedal ze Laca nominoval vdaka tomu ze vychytal striebro na MS 2012
lenze situaciu Stana vs Laco popisovali uplne inak ako Chara vs Satan. Tvrdili ze Stana aj Laco maju velmi podobnu sezonu, podobnu formu etc... a preto zavazil fakt, ze aj vdaka Lacovi sme sa dostali na olympiadu bez kvalifikacie. Si myslim ze je to uplne normalne, ze ked mas 2 rovnako vykonnych brankarov, tak sa rozhodnes podla nejakeho ineho parametra. (a pozicia 3. brankara nie je az tak podstatna ako da sa povedat, kapitani) Satan nema proste formu, a vujtek priznal, ze by bol problem keby bol chara a satan v jednej satni, ale zaroven dodal, ze to nebol dovod preco Satana nenominoval.
-
audiotrack
VIP
navyše šatana neškrtol definitívne, a stále ho vedie ak jedného z potenciálnych náhradnikov za gáborika (i keď dúfam že to je len pre média a fanúšikov šatana, a v skutočnosti s ním neráta)
-
mirak2
Hardcore addict
ked sme pri brankaroch, ani Laco, ani Stana pravidelne nechytava - Laco pretoze je dvojka v klube, Stana pretoze mal zapal pluc a mesiac nerobil nic, nie to este, aby hral zapasy. akokolvek na to pozeram, tiez by som si zvolil Laca, ako trojka tam moze sediet uplne kludne. nakoniec to este vypalilo v prospech Laca, pretoze Stana ostal bez klubu, lebo v CSKA su drbnuti na hlavu, mali chvilu 4 brankarov a vyhodili toho (asi) najlepsieho z nich.
ramaya: Satan tam nie je pretoze, je to typovo hrac do prvej alebo druhej formacie... takze 6 utocnikov: Hossa, Handzus, Kopecky, Tatar, Jurco, Gaborik, Zaborsky (napisal som ich 7. lebo je tam neisty Gaborik a Zaborsky typovo tiez nemoze hrat 3./4. lajnu)... od ktorych z nich je Satan lepsi hrac? Satan ma svoje roky a nebude sa v spodnych formaciach obijat o mantinel a nahanat superov, takisto to nebude ani Zaborsky ani Jurco, lebo to nie su typy na tuto cinnost. ak toto dokazes pochopit, tak porozumies hlavnemu dovodu, preco tam Satan nie je. to nie je NHL09 na PC, kde ti staci zobrat hejno hracov s vysokym overall ratingom, dat best lines a bavit sa, ze mas super tim. taka Kanada ma 13 utocnikov, ktori hraju v kluboch scoring lines, nemam predstavu ako to mienia poskladat.
ramaya: Satan tam nie je pretoze, je to typovo hrac do prvej alebo druhej formacie... takze 6 utocnikov: Hossa, Handzus, Kopecky, Tatar, Jurco, Gaborik, Zaborsky (napisal som ich 7. lebo je tam neisty Gaborik a Zaborsky typovo tiez nemoze hrat 3./4. lajnu)... od ktorych z nich je Satan lepsi hrac? Satan ma svoje roky a nebude sa v spodnych formaciach obijat o mantinel a nahanat superov, takisto to nebude ani Zaborsky ani Jurco, lebo to nie su typy na tuto cinnost. ak toto dokazes pochopit, tak porozumies hlavnemu dovodu, preco tam Satan nie je. to nie je NHL09 na PC, kde ti staci zobrat hejno hracov s vysokym overall ratingom, dat best lines a bavit sa, ze mas super tim. taka Kanada ma 13 utocnikov, ktori hraju v kluboch scoring lines, nemam predstavu ako to mienia poskladat.
-
pepo100000
Novice
Takže si myslím, že hokej je o goloch a nie o kauzách, ak si už sadnem a pozerám zapas, akýkolvek, chcem vidiet peknú hru, ak chcem pozerat na nejake "kántrenie" zapnem box alebo MMA . Nič proti Chárovi a jeho prívržencoch, ale co by asi povedal ak by naozaj Satana zranil horsie, že nechcel? Ani ožraty vodič nechce nikoho zabit, no ak už niekoho zabije tak mu to neprepačia. A to že nechcel verim viac tomu ožratemu ako Charovi, ved videl že tam je nejaky hrač, po puku Chara nesiel ani náhodou, a iný úmysel ako tvrdo niekoho zložit určite nemal. Čo si teda Chara myslel, že sa spoločne zasmejú. Ak niekto ubliži Charovi na lade, a Chara odsedi u doktora a kade tade pol roka, pochopi, že hokej nieje o branení ale o strielani gooolov. Osobne si myslim,že je lepsie vidiet 25 peknych goolov za 60 minut ako za jednu sezonu.
A na otazku či Chara alebo Satan, tak ani jeden, tito chlapci su milionary, hraju hokej len ked sa im chce, na olympiadu by mali ist taky čo maju zaujem hrat pre výhru, a nie kopa rekonvalescentov. Možno este niekto bude pamätat pekny gol mladého hokejistu na nedavnom sampionate, dal ho rusom , taky nezvicajny kde obisiel branku , podobral puk a doniesol ho do branky, to je hokej.
A na otazku či Chara alebo Satan, tak ani jeden, tito chlapci su milionary, hraju hokej len ked sa im chce, na olympiadu by mali ist taky čo maju zaujem hrat pre výhru, a nie kopa rekonvalescentov. Možno este niekto bude pamätat pekny gol mladého hokejistu na nedavnom sampionate, dal ho rusom , taky nezvicajny kde obisiel branku , podobral puk a doniesol ho do branky, to je hokej.
Hokej je kontaktna hra. Hral si ho uz niekedy ? Myslim naozaj, ihrisko, chranice a rychlo naplno ? Pochybujem o tom. Hit bol cisty. A tych 35 golov... Co tak dat prec brankarov, potom bude aj 60 golov za hodinu, ale ci to aj niekoho bude bavit, okrem teba.