Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
Dalsia vec je ta, ze prezident moze kedykolvek zvolavat tlacovky, viaceri velmi dobre vieme ako tu funguje cenzura a naozaj dolezite informacie sa do verejnosti nedostovaju, ak aj nejake ano tak vacsinou vytrhnute polopravdy z kontextu.
s Kotlebovcami by do koalicie nikto nesiel, nehovoriac o tom ze pochybujem ze sa niekedy dostanu do parlamentu. Na Svk nieje priestor pre pravicu a radikalnu uz vobec nie..
To už povedal Baránek: "To nám Fico ešte iba ukáže, aký slabý prezident je na Slovensku."gogo956 napísal:prezident ma v Svk iba viac menej formalnu funkciu, jeho realne moznosti ovplyvnovat politiku su obmedzene. To ze vyhra Fico nebude vobec az tak zle, lebo ma velmi vysoku podporu, takze co si ľud zvoli to aj bude mať.
otazka
a/ Ma niektory z kandidatov realnu sancu byt rovnocennym superom voci Ficovi?
b/ ma teda zmysel to dalej rozoberat?
odpoved je v obidvoch pripadoch rovnaka a nie je to ano
Jedine co nam zostava je si pockat ake budu prve kroky noveho prezidenta po jeho zvoleni. Uvidime aky bude tento rok z hladiska prijmov do statneho rozpoctu, co som pozeral nejake prognozy tak to nevyzera moc dobre, uz v 1/2 roka to bude jasne.
a/ Ma niektory z kandidatov realnu sancu byt rovnocennym superom voci Ficovi?
b/ ma teda zmysel to dalej rozoberat?
odpoved je v obidvoch pripadoch rovnaka a nie je to ano
Jedine co nam zostava je si pockat ake budu prve kroky noveho prezidenta po jeho zvoleni. Uvidime aky bude tento rok z hladiska prijmov do statneho rozpoctu, co som pozeral nejake prognozy tak to nevyzera moc dobre, uz v 1/2 roka to bude jasne.
Fico alebo Kiska? Stabilita bez hádok alebo niečo úplne nové...? Neviem si vybrať medzi týmito dvoma...
viac ma zaujima kto vsetko sa dostane a kto nedostane do narodnej zrady
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ja milujem ked niekto ako argument volby ci uz vlady alebo tuna prezidenta pouzije slovo stabilita
stabilita = 83 kolesíkov hlasuje bez uváženia
Ináč keď Fico vyhrá, tak stratia jedného poslanca alebo si tam môžu dať ďalšieho trula?
Ináč keď Fico vyhrá, tak stratia jedného poslanca alebo si tam môžu dať ďalšieho trula?
vendo: Preto, že to miluješ som to napísal
) kedže to miluješ, tak určite ma chápeš a tiež si bol unavený z roka a pol vlády pravice plnej hádok
)
-
vendo
Guru
myslel som to samozrejme ironicky, pri slove stabilita v politike sa mi noze otvaraju vo vreckach
vlada poda demisiu, ktoru novy prezident musi prijat a musi sa volit znovu, teda IIKCLaster napísal:stabilita = 83 kolesíkov hlasuje bez uváženia
na volbach si niekto pekne namasti kapsu, v chaose sa porobia este vacsie cernoty ako normalne,...
Fico v parlamente nesedel, čiže 83 poslancov SMERU ostáva tak či tak v parlamente, iba kebyže niekto z poslancov v parlamente za SMER by sa stal novým premiérom, vtedy by si mohli dať ďalšieho "trula"Laster napísal:stabilita = 83 kolesíkov hlasuje bez uváženia
Lebo "Kolesíci" v iných stranách hlasujú zo zásady podľa svojho najlepšie svedomia a vedomia, že?Laster napísal:stabilita = 83 kolesíkov hlasuje bez uváženia
Mňa len zaujíma prečo je tá stabilita taká potrebná? Prečo ju ľudia vnímajú čisto iba pozitívne? Ako sa to prenieslo do ich životov? Za Radičovej vlády sa rabovali obchody, boli veľké výkyvy cien alebo nejak inak sa prejavovala tá "nestabilita"? Jediný negatívny dôsledok vidím v predčasných voľbách.
stabilne sa kradne
Stabilita nie je prospešná. Keď vyše 80 pajácov urobí, čo im povie jeden Robertko alebo iný bábkoherec,...
Vo vláde je dôležitá opozícia, protinávrhy, hádky a pod., kde jeden druhého kontroluje a šľape mu na päty.
Zasa to nemusí byť taký extrém, ako je to opísané v tomto videu:
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... jsou-divni
0:12 - 2:20
Vo vláde je dôležitá opozícia, protinávrhy, hádky a pod., kde jeden druhého kontroluje a šľape mu na päty.
Zasa to nemusí byť taký extrém, ako je to opísané v tomto videu:
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... jsou-divni
0:12 - 2:20
-
seth82
Darca
http://www.sme.sk/c/7070548/kandidat-na ... eviem.html Exot (ja už taktiež nemám Piano, ale stačí mi to o tých cigánkach), článok bude viditeľný pre všetkých zajtra...Načo vôbec takíto kandidujú?
No pekne, ale veď je demokracia tak prečo nie Radoslav Procházka. Preto, že už ďalšieho prezidenta právnika nechcem, takže už žiadny Gašparovič, ani Mečiar, ani Fico.
Mne zatial vychádza Kiska, lebo zo všetkých vyzerá najprijatelnejšie. Čo už je na ňom menej priatelnejšie je to, že o ňom nič neviem. Takže tam je taký dosť veľký otáznik, ale zatiaľ sa mi pozdáva len Kiska.
Ak by nepostúpil do druhého kola, tak by som šiel voliť zo zúfalstva Hrušovského, ale mne sa nevidí ako kandidát už len z toho dôvodu, že on sám vyzerá ako by ani prezidentom nechcel byť. Proste si vytiahol najkratšiu paličku a rozhodlo sa o ňom bez neho.
No a Fico, tak ten by vyhral len ak by sa ľudia načisto zbláznili, zdeptala ich jeho predvolebná kampaň, alebo by do druhého kola postúpil ten mnou spomínaný Radoslav Procházka...
Mne zatial vychádza Kiska, lebo zo všetkých vyzerá najprijatelnejšie. Čo už je na ňom menej priatelnejšie je to, že o ňom nič neviem. Takže tam je taký dosť veľký otáznik, ale zatiaľ sa mi pozdáva len Kiska.
Ak by nepostúpil do druhého kola, tak by som šiel voliť zo zúfalstva Hrušovského, ale mne sa nevidí ako kandidát už len z toho dôvodu, že on sám vyzerá ako by ani prezidentom nechcel byť. Proste si vytiahol najkratšiu paličku a rozhodlo sa o ňom bez neho.
No a Fico, tak ten by vyhral len ak by sa ľudia načisto zbláznili, zdeptala ich jeho predvolebná kampaň, alebo by do druhého kola postúpil ten mnou spomínaný Radoslav Procházka...
Pri minulej vláde som tam videl aspoň nejakú diskusiu aj keď to bola tiež katastrofa.hughito napísal: Lebo "Kolesíci" v iných stranách hlasujú zo zásady podľa svojho najlepšie svedomia a vedomia, že?Nie, hlasujú takisto ako Kolesíci v SMERe, ale naviac, o stabilite nemôže byť ani reči - ako sme videli. Čiže istá stabilita je celkom relevantný argument a vôbec sa nedivím, že to tak ľudia aj vnímajú.
To je moc, jak môže byť tak tupý a pred novínarmi žiadať o peniaze
http://www.pluska.sk/spravy/nazory-kome ... ficom.html
tak si to trochu zhrnme :
Carnogursky: rusofil,kadehak,dogmatik
Bardos: malo znamy,naviac v minulosti aktivny v SMK takze bez sance
Behyl: na vlastnu ziadost vystupil zo Smeru, zaujimave aktivity v ramci tretieho sektora za co davam plus,ale inac malo znamy takze bez sance
Fischer: prednosta NÚSCH,odborna špička v oblasti kardiochirurgie, malo znamy nedavam velke sance
Šimko: nie je potrebne ani komentovat
Hrušovský: bohate politicke skusenosti ale kadehak
Jurišta :komunista minulostou aj sucasnostou,bez sance
Kiska: podnikatel,zaujimave charitativne aktivity,este moze prekvapit
Kňažko:bohata politicka minulost,poslednych cca10 rokov sa ale jej uz aktivne nevenuje,bez sance
Martinčko :malo znamy,podnikatel,bez sance
Melník: vedecka osobnost svetoveho vyznamu,malo znamy, bez sance
Mezenská : byvala novinarka, komunalne aktivity,bez sance
Osuský: lekar,pedagog,malo znamy,bez sance
Procházka: pravnik,byvaly kadehak,moze este prekvapit
Fico: pravnik,predseda najpopularnejsej polit strany na Svk, buduci vitaz prezidentskych volieb 2014
Carnogursky: rusofil,kadehak,dogmatik
Bardos: malo znamy,naviac v minulosti aktivny v SMK takze bez sance
Behyl: na vlastnu ziadost vystupil zo Smeru, zaujimave aktivity v ramci tretieho sektora za co davam plus,ale inac malo znamy takze bez sance
Fischer: prednosta NÚSCH,odborna špička v oblasti kardiochirurgie, malo znamy nedavam velke sance
Šimko: nie je potrebne ani komentovat
Hrušovský: bohate politicke skusenosti ale kadehak
Jurišta :komunista minulostou aj sucasnostou,bez sance
Kiska: podnikatel,zaujimave charitativne aktivity,este moze prekvapit
Kňažko:bohata politicka minulost,poslednych cca10 rokov sa ale jej uz aktivne nevenuje,bez sance
Martinčko :malo znamy,podnikatel,bez sance
Melník: vedecka osobnost svetoveho vyznamu,malo znamy, bez sance
Mezenská : byvala novinarka, komunalne aktivity,bez sance
Osuský: lekar,pedagog,malo znamy,bez sance
Procházka: pravnik,byvaly kadehak,moze este prekvapit
Fico: pravnik,predseda najpopularnejsej polit strany na Svk, buduci vitaz prezidentskych volieb 2014