Nove Sluchadla

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Giga
Novice
Novice

Nove Sluchadla

Príspevok od používateľa Giga »

Ahojte odbornici potreboval by som poradit ohladom kupy sluchadiel.Momentalne vlastnim Shure SRH940 ale pojdu na reklamacku pretoze vzdy po nejakej dobe mi praskne vysuvne ramienko zhotovene z nekvalitneho plastu :D.Potreboval by som nejake studiovky ktore hraju cisto a nejsu naboostovane ako marha samozrejme mozu basovat v ramci normy ale nech to nehra ako koss porta pro v plechovke.Zosilovac mam Audinst HUD-mx1 takze na impedancii nezalezi.Vhodne by bolo keby boli uzatvorene.Cena +- 300-400e.A hlavne nech aj nieco vydrzia mali by zniest denne aktivne zaobchadzanie.Hudobne styly budu rôzne ale primarne house,trance,hardstyle,dnb a podobne takze nech su dobre pocut vysoke aj nizke frekvencie.Shury hrali celkom pekne ale pri takych 30-40hz sa zacali triast a z mojich okuliari sa stal vybrator.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Nove Sluchadla

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Aby si využil take sluchadla, to chce lepšie železo ako Audinst. Navyše Shury su super hrajuce uzavrete sluchadla a preto sa veľmi neposunieš ani s uzavretymi sluchadlami za 400 €. Najlepšie (niečo nad rozpočet) budu Beyerdynamic T 70. Z lacnejšich Audio-Technica ATH-A900/A900X, Ultrasone PRO 900.
Giga
Novice
Novice

No tak to si ma moc nepotesil.Zvazim teda tie beyerdynamic sluchadla.Inak tie ultrasone a audiotechnica hraju priblizne ako shure?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nepotesil, ale v ramci highendu nie je velky vyber uzavretych sluchadiel.
Neviem co znamena priblizne ako. Hra to inak. Shury su svetle sluchadla, A900 maju zvuk vyrovnany a Ultrasone su basovejsie. Je to zhruba na tej urovni, ale je to viac vec preferencii ako kvality.

A bude to chciet do buducna nieco lepsie ako Audinst aby si z toho vymackol maximum.
Giga
Novice
Novice

Bol by si taky dobry a hodil by si mi sem este nieco lepsie ako je audinst?Zoberem teda tie beyery a kupil by som aj novy zosik aj ked s tazkym srdcom.Na shury som si uz zvykol len mi hrozne vadi to nekvalitne spracovanie.Zacinam mat pocit ze sa zomna stava audiofil.
edit:Este ma napadla myslienka ohladom otvrenych len stymi nemam vobec skusenosti huci to asi poriadne ze?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Vsetky 3 su spracovanim podstatne lepsie ako SRH940.

Otvorene neizoluju vobec, co hra do ucha hra aj smerom von. Zato ma ale zvuk menej kompromisov.
Netvrdim ze ten Audinst musis nutne vymenit hned, ale je o tom dobre uvazovat. Ten zvuk sa posunie este viac. To za co to vymenit je samozrejme tiez otazka financii.
Giga
Novice
Novice

No bolo by mi jedno ci by slo o zvukovu kartu alebo externy zosilovac.Len sa bojim aku cenu by si povedal :D.Kedze audinst ma vysiel cca 150e tak asi nieco kvalitnejsie bude cenovo vysoko.Nad 300 e by som urcite nesiel aj ked uz tych 300 je dost premna
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak to radsej ostan pri Audinste a setri. Kupis o rok.
Giga
Novice
Novice

Ok,dakujem za rady :) .Tie beyery mam zobrat 250 alebo 300 ohmove?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Su len T 70 250 ohmove, a T 70 p 32 ohmove.
Giga
Novice
Novice

Aha takze na jednej znamej nemenovanej stranke maju chybu.Asi mam zobrat tie 32 ze?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pokial to chces pouzivat aj ako prenosne sluchadla tak ano. Ak len na doma, ber 250.
Napísať odpoveď