Nejde zaradit ziadna rychlost
Re: Nejde zaradit ziadna rychlost
aha jasne tak mi zavolaju tak im poviem ci nahodov toto nemoze byt pruser co taka sranda stoji priblizne? lebo na googli som nenasiel asi zle hladam
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ano, moze to byt ono, som si svoju musel zvarit, lebo bola prasknuta... ani nenajdes, to sa nepredava, jedine z vrakov... ak bude treba zohnat, napis mi...
oki
diky snad to bude v takom niecom
zajtra stk konci parada 
-
hrban
Addict
ešte nech ti skontrolujú cylinder na pedáli, po výmene spojky je často problém, že ostane zaseknutý niekde v polovici a následne spojka ani nezaberá
a to by mohol byť dôvod toho spadnutého/voľného pedálu
a to by mohol byť dôvod toho spadnutého/voľného pedálu
tak vymeneny spojkovy valec odvzdusnene. a huraaa funguje 
-
RATZINGER666
Darca
ved ten si uz menil, nie?
menili 2krat ten prvy to spravil znovu skusili vymenit druhy a teraz to ide
nvm ci nahoda alebo divny kus. no zatial neriesim mesiac pojazdim a ked nic nebude tak predam. nechcem to zatial predavat nech to buducemu majtelovy nespravi.
-
audiotrack
VIP
práveže teraz by si to mal predať, keď sa to stále kazí. Na budúceho majiteľa kašli. Je to opravené, daj mu papier o tom a keď sa pokazí, nech si už ide on reklamovať do servisu
niesom stych ludi co chce riesit veci takto. racej pockam uvidim. dalsia alternativa je vymena prevodovky kus za kus ak nepomoze toto. ale dnes som cely den testoval a neurobilo to ani v tom pripade ako to urobilo predtym uz stym druhym valcekom. tak zatial to je ok. uvidim za kolko to predam ak sa to novemu majtelovy nepokazi tak bude happy ked ma vymenene polku auta komplet spojka dvojhmota stalibizacne, nova stk ek, nove filtre cerpadlo cca 15tisic km. vstreky to iste