League of Legends
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
Po minulej sezone viem, ze zacnem s rankedami az neskor, az sa poliaci vyblaznia a klesnu nizzise. Ale mozno 1-2 dnes vyskusam s premade maximalne.
-
->slavo<-
Addict
Dnes som to riskol prvá hra solo ranked a win
5/4/24 rammus
ja len dúfam, že to taKto pôjde ďalej
a nehodí ma to zas do brondze.
No to sa neoplati hrat teraz... ja som dostal dvoch retardov unranked z minulej sezony, jeden siel supp ako teemo a druhy draven, takze bot mal 3:10 draven a teemo 0:9... a bolo po hre ... A proti nam je*** 2x gold a 3x silver... to je poje**** riot
-
lekoklatik
VIP
Viac nez v 90% bronze, silver, gold hracov sa to vola demotivacia, ked si prezeras hracov proti ktorym hras.
Vykasli sa nato. Nic ti to neda. Takto si len hovoris "omg tak toto bude hard, ja mam take lamy v teame a hram proti gold hracom.. thx riot".
Teda si myslim.
Vykasli sa nato. Nic ti to neda. Takto si len hovoris "omg tak toto bude hard, ja mam take lamy v teame a hram proti gold hracom.. thx riot".
Teda si myslim.
No ja som si to pozrel preto, lebo clovek co napisal , ze je support, tak pickol teema, tak ze si ho idem pozret... a vidim, ze unraked a hned mi bolo jasne, este aj kradol farmy dravenovi a stale pushoval... proste zaciatocnik, co nedavno dosiahol 30lvl ...
Darmo sa clovek sustredi na seba, ked bot do 10 minut ma 2: 10... a ked prides gangnut tak teemo caka vzadu pod nasou vezou a potom povie, ze mal len polku HP... a nieco ako wardy alebo ukladanie hubiciek, tak aby odhalili ich junglera ... ani ponatie o tom nemal
Preto treba asi par dni, tyzdnov pockat
Darmo sa clovek sustredi na seba, ked bot do 10 minut ma 2: 10... a ked prides gangnut tak teemo caka vzadu pod nasou vezou a potom povie, ze mal len polku HP... a nieco ako wardy alebo ukladanie hubiciek, tak aby odhalili ich junglera ... ani ponatie o tom nemal
Preto treba asi par dni, tyzdnov pockat
-
Yos
Professional
Ako som pisal, radsej pockam, kym sa ten zaciatocny chaos ustali. Minulu sezonu som dopadol ako som dopadol, ponahlal som sa s ranked az to dopadlo najhorsie mozne. Aj ked je pravda, ze to bola moja prva sezona, z chyb sa clovek uci a na 4. sezonu sa nikam neponahlam. V Challengeri je limitovanych 200 miest, no nemyslim si, ze by som sa tam hned dostal keby som sa ponahlal:D
4 hry...zatial 2:2...z toho 3 hry trolling on purpose...fun to play
5 hier zatial 4 winy 1 defeat.
Hned prvá hra bola prehra, finálne score 4:12, pred začatim hry som si pozrel lolking, a mali sme 34% šancu na win... nice...
Ostatné hry, kladné score, dobry team. Počas jednej hry server Disconnectoval postupne celý team, okrem mňa a nepriatelskej lb, a tak som hral asi 5-7minut 1vs1, stihol som spushovat 2 linky, následne ostatný connect a po 10 minútach win
Hned prvá hra bola prehra, finálne score 4:12, pred začatim hry som si pozrel lolking, a mali sme 34% šancu na win... nice...
Ostatné hry, kladné score, dobry team. Počas jednej hry server Disconnectoval postupne celý team, okrem mňa a nepriatelskej lb, a tak som hral asi 5-7minut 1vs1, stihol som spushovat 2 linky, následne ostatný connect a po 10 minútach win
-
Dede
Medium Star
Si myslím že času dosť
presne som aj ja spravil chybu na začiatku season 3. 16 champs pome rankedy! 
-
Betarik
Professional
Tato hra je proste nespravodliva a retardovana ... prve 2 hry ... darius top .. napise ze bude hrat 20 min a potom ide do skoly ... za 10 min skore 0:6 a farma 15 ... druha hra ... trynda na tope proti jaxovi .. 5 min.. 0:5 ... 3 hra nassus vs riven 15 min 7:1 riven ... bud som to rage quitol alebo som ostal afk na spawne .. nemam na to nervy.
-
lekoklatik
VIP
Tak ze si idem nasetrit IPcka na Weste na ten summoner name change 
Taketo lagy nemam ani ked hram na NA servery a to mam ping tak 10-20.
Aspon konecne viem o com sa vsetci stazuju na West server a ze tam nepachnem velmi dlho
Ze West je lepsi, ou yeaaaaa
Aspon konecne viem o com sa vsetci stazuju na West server a ze tam nepachnem velmi dlho
-
Dede
Medium Star
Majú teraz všade problémy nie len na weste... sa mi zdá že nejdú aj rankedy a ak si prehral tak máš loss prevented. Btw: slabý boost mal chalan, už nie je ani na weste
//obrazky vkladaj do priloh
//obrazky vkladaj do priloh
-
->slavo<-
Addict
Chcem sa spýtať keď by niekto vyhral prvých 10 hier v solo ranked tak ho to hodí kam? Silver/Gold?
Alebo ako sa to počíta? V lolking.net sú ešte staré štatistiky a rad by som sa pozrel ako sú na tom aj iný hráči.
Zatiaľ mam 3 výhry zo 4 odohraných zápasov
Alebo ako sa to počíta? V lolking.net sú ešte staré štatistiky a rad by som sa pozrel ako sú na tom aj iný hráči.
Zatiaľ mam 3 výhry zo 4 odohraných zápasov
-
Dede
Medium Star
Sa mi zdá že keď vyhráš 6/4 tak si ostal tam kde si a potom sa ti už len zvyšuje elo ak 7/3 alebo 8/2 ale gold určite nie možno že silver 
a to nehovorim o tom, ze chat v lobby je neustale doje*** uz par mesiacov...lekoklatik napísal:Tak ze si idem nasetrit IPcka na Weste na ten summoner name change
-
lekoklatik
VIP
FAQ o novom ranked systeme. Staro-novom.
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... planation/
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... planation/
-
->slavo<-
Addict
Vždy som mal pri prehre napísane Defeat no pred dnešným vypnutím ranked hier som raz prehral, ale namiesto Defeat tam mam Lost Prevented.
V aplikácii čo mam na mobile mi píše len 3 výhry ,ale ta prehra ako keby nebola započítaná je to normálne ?
V aplikácii čo mam na mobile mi píše len 3 výhry ,ale ta prehra ako keby nebola započítaná je to normálne ?
-
Dede
Medium Star
nebola započítaná lebo všetky servery lagovali tak nikomu neuznajú tú hru
-
->slavo<-
Addict
Kto nepozná tak môžem len odporučiť túto aplikáciu na Android
LoLSummoners League of Legends
https://play.google.com/store/apps/deta ... lsummoners
-
Betarik
Professional
hra pre retardovanych ... o opaku ma nikto nepresvedci .. koncim..uniinstal ... idem sa radsej venovat niecomu co ma zmysel ...