ID hardvéru Unknown device

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
gromo
Amateur
Amateur

ID hardvéru Unknown device

Príspevok od používateľa gromo »

Ahojte

jedno zo zariadení na ntb Toshiba Satellite L650D je označené ako Unknown Device sa žltým výkričníkom. Id je USB/Unknown a hlásenie o tom, že Windows zastavil používanie kvôli hlásení o probléme, kód 43. Niektoré aplikácie už vôbec nefungujú, reinštal nepomohol, ani ulitka od Microsoftu problém nevedela vyriešiť. Tento problém vraj spôsobuje aktualizácia operačného systému.

Dá sa s tým zariadením niečo robiť? Lebo dosť to obmedzuje a už pár týždňov si s tým neviem poradiť. Dík.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: ID hardvéru Unknown device

Príspevok od používateľa heker »

Pred aktualizaciou bolo vsetko ok? Mas vsetky drivre nainstalovane v poriadku?
gromo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gromo »

Drivery sú ok, len ak si prebehnem PC programom, ktorý mi presne vypíše všetky ovládače, tak Unknown Device ukazuje bez drivera. Proste ho nerozozná a nič mu nepriradí. Je zaujímavé, že vidí ovládače vecí, čo som cez USB port pripojil k notebooku len jedenorázovo (tlačiareň, myš), ale tento ovládač pri Unknown Device nevidí.
Odinštaloval som ho, ale pri spustení aplikácie sa zas nahodil späť s hláškou, že ovládač bol úspešne nainštalovaný. Mohol by to byť problém aj so zdrojom, ale pri noťase je to trochu problém.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

V spravcovi zariadenia musi mat svoju identifikaciu. Skus sem hodit screen a tiez prekopiruj tu jeho identifikaciu, podla toho sa to da vygooglit.
Napísať odpoveď