League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

LukasqoO
King
King

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Platinum 2. :oops:
Adry
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Adry »

dafuq.. tesim sa na silver V .. prinajlepsom ..
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Už ma prestava baviť Solo ranked... nemá to zmysel len strata času :| Nájde sa tu par schopných hráčov na zloženie teamu ? 8) aby nevznikal spam tam tak do ss :)
edit:EU West
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Server?
->slavo<-
Addict
Addict

Dúfam ,že sa tu nájde par hráčov ktorý by mali záujem hrať na úrovni a nie strácať čas v solo ranked .... :sly:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

tak kamos ma poprosil nech mu odohram placement ..

tak som to rychlo rushol .. 9-1 .. hodilo ho to do Silver II, takže tam kde bol v S3, np :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Toto musela byt zabava :D
->slavo<-
Addict
Addict

:lol: ale teraz vážne toto zažívam skoro každú druhú hru a mne už to ani smiešne nepríde .... :roll:
Deň čo deň sa nájde retardovanejší hráč, fakt nechápem čo som komu urobil a už vôbec nechápem tých hráčov načo to hrajú keď absolútne nevedia o čom ta hra je. :|
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

A teraz nech mi nepovedia keď takýto troll hrá buď s vami alebo v enemy team tak ak viete trochu hrať hru tak určite sa z toho bronze dostane hockto aj zo silveru... Najľahšie je plakať za team aký je keď neviete sami tak zahrať aby ste potahali nemyslím nikoho konkrétne len keď čítam všade tu, fb a atď. tak mám dosť no.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

win 4:6 lose
z platinum2 do gold3
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Niekto game teraz na EUW?
Este to tam laguje?
nick zatial: lek0klatik
->slavo<-
Addict
Addict

Ja to len zhrniem bezhlavé pushovanie,zle itemy,nonstop flame, ignorancia ostaných spoluhráčov tato hra je o teamovej hre ,ale to čo som tu spísal mam skoro každú hru a to len preto,že som v brondze,alebo ,že je to dan za to že hrám solo ranked. Najviac ma mrzí, že ma ta hra baví a kvôli týmto spomenutým veciam môj rank klesá a stále hrám z horšími a horším hráčmi solo ranked R.I.P...
Po týchto skúsenostiach sa ani nečudujem hráčom, ktorý naschvál kazia hru ostatným za účelom pomsty . Mam odohraných cez 900 hier v solo ranked a dotiahol som to max do brondze1 proste toto sa nedá ten kto je hore ma sakra štastie, alebo u toho sedí od rana do večera a vedľa pc má kýbel na sranie s prepáčením. končim :smt017
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Hrávam na weste akurát tak 2 týždne a bol som bronze IV od vtedy som nechytil ani jeden flame iba čo sa medzi sebou alebo v pi*ku keď som si dal riven proti renekton ale v strede hry už boli ticho a dalo sa hrať normálne a ty kedže máš 900 hier dokopy už by si mal byť určite vyššie. Ja mám asi cca všetky aj loss hry a atd 2000 games a teraz bronze je fakt easy. Ovšem ak to nelaguje :smt059
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

->slavo<- napísal:Ja to len zhrniem bezhlavé pushovanie,zle itemy,nonstop flame, ignorancia ostaných spoluhráčov tato hra je o teamovej hre ,ale to čo som tu spísal mam skoro každú hru a to len preto,že som v brondze,alebo ,že je to dan za to že hrám solo ranked. Najviac ma mrzí, že ma ta hra baví a kvôli týmto spomenutým veciam môj rank klesá a stále hrám z horšími a horším hráčmi solo ranked R.I.P...
Po týchto skúsenostiach sa ani nečudujem hráčom, ktorý naschvál kazia hru ostatným za účelom pomsty . Mam odohraných cez 900 hier v solo ranked a dotiahol som to max do brondze1 proste toto sa nedá ten kto je hore ma sakra štastie, alebo u toho sedí od rana do večera a vedľa pc má kýbel na sranie s prepáčením. končim :smt017

LOl jasne stastie a kvoli tomu existuje elo boosting.

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2014, 0:31)
lekoklatik napísal:Niekto game teraz na EUW?
Este to tam laguje?
nick zatial: lek0klatik

daam ,mam pristup na kamaratov ucet v silveri teraz.
->slavo<-
Addict
Addict

Proste ja mám smolu na zlých hráčov inač si to už vysvetliť neviem. Preto by som rad zložil team, kde by sme hrali spolu, kde sa dá na hráčov spoľahnúť a nie pokus omyl random solo ranked.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

no aspon dostavam 30 bodov za win...tak to pojde rychlo hore :D :D

akoze moj support si veselo farmi moju lajnu, aj ked som tam...a ked som napisal "you should start with gold income item instead of stealing farm of adc" tak mi dosla odpoved "go fuck yourself, you should pick support"... :D :D samozrejme ten gold income item si kupil po 25minutach, ked uz mal viac farmy ako ja a to som hral adc :D :D welcome to gold3 league...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

->slavo<- napísal:Proste ja mám smolu na zlých hráčov inač si to už vysvetliť neviem. Preto by som rad zložil team, kde by sme hrali spolu, kde sa dá na hráčov spoľahnúť a nie pokus omyl random solo ranked.

to je vzdy zly pristup.Uz len ked si myslis,ze si nieco viac ako oni co hraju s tebou ( v tvojom ele).
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

kevyn68 napísal:

to je vzdy zly pristup.Uz len ked si myslis,ze si nieco viac ako oni co hraju s tebou ( v tvojom ele).
Pravdu ma .. ja som sa 2 mesiace dostaval z bronze do silver 2 ... teraz ma zas je*lo do bronze a tí hraci co tam hraju to je na vysmech celej hre... tak o akom zlom pristupe tu prosim ta pises ? .. zas only rage ... kaslem na to aj ja .. pretoze je to des ... to sa neda potahat a neda ... 2 hry to taham sam a hovno z toho ked vsetci su feed jak rit ...navyse uz nemam tolko casu a ani chut ist niekam hore ... cela komunita ludi okolo lolka je toxic ... koncim.
Prílohy
Bez názvu.JPG
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

tak mi prosim ta vysvetli ako to ze existuju ludia ktori sa doslova zivia tym ze ludi vytahuju z bronze kludne aj do diamond za peniaze .. urcite si uz pocul o eloboostingu .. to su vlastne osvietení ludia ktorí majú stastie na dobrých hráčov každú hru, že? :roll:
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

tí ludia su profici a hraju dia/plat ... na to nemam .. su lepsi .. pre nich je jednoduche dat 30:0 v bronze ... o tom nehovorim ..
Napísať odpoveď