grafika okolo 300€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Emkej
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

grafika okolo 300€

Príspevok od používateľa Emkej »

Zdravím, včera mi odišla 570 gtx a plánujem ju čím skôr nahradiť, zatiaľ rozmýšľam nad 770 gtx ale ak má niekto niečo lepšie tak si dám poradiť. Niesom nejaký obrovský gamer ale mám rád ak si môžem hru zahrať na slušných detailoch s normálnym fps. Rozlíšenie bude 2560x1440, keďže mám 27" monitor, CPU: i5-2500k. Za každú radu bude vďačný a k+, ale prosím Vás ak už navrhnete nejakú kartu tak aj dôvod prečo. Ďakujem :)
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Re: grafika okolo 300€

Príspevok od používateľa Mustafa »

V tejto cenovej hladine máš dve možnosti:
R9 280X, lenže tie sú teraz vybrakované a kusy, ktoré majú prísť do obchodov sú už dávno zajednané...
GTX 770

Prípadne by mohla prichádzať do úvahy aj GTX 760 Hawk od MSI, ktorá výkonovo preskakuje referenčnú GTX 670 a je asi o 10% slabšia od referenčnej GTX 770.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

vďaka za odpoveď, no tak zatiaľ stále ostáva tá 770ka, keďže s ati kartami a ovládačmi nemám najlepšie skúsenosti, aj keď je pravda, že som mal ati kartu už dávnejšie
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Ešte som zabudol na GTX 680, ktoré sa dajú zohnať pod 300e a výkonovo sú na tom tiež zaujímavo. :)
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

čo som pozeral po eshopoch tak 680 je všade drahšia, takže ak nikto iný nič iné nenavrhne tak asi objednám tú 770ku už len rozhodnúť od ktorého výrobcu ale zatiaľ to asi vyzerá na msi lightning
//keďže kartu neplánujem taktovať tak asi vezmem msi twin frozr kvôli chladiču a hluku + je aj lacnejšia
//tak nakoniec vezmem gigabyte windforce, v alze k tomu dávajú aj 2 hry takže asi je rozhodnuté
//windforce objednaná, zajtra asi pôjdem preto :) ešte raz díky za rady Mustafa
Napísať odpoveď