vyťaženie RAM 70-99%
vyťaženie RAM 70-99%
Mám neustále vyťaženú ram (4gb) nad 70% na mojej WIN 7 64bit.
Keď spustím správcu tak je vidno, že jediné čo mi z nej berie v tej chvíli len Chrome napr. a potom zbytkové procesy ktoré majú po pár mb.
nemal niekto podobnú skúsenosť ? Neviete čo mu to mohlo spôsobovať ?
Keď spustím správcu tak je vidno, že jediné čo mi z nej berie v tej chvíli len Chrome napr. a potom zbytkové procesy ktoré majú po pár mb.
nemal niekto podobnú skúsenosť ? Neviete čo mu to mohlo spôsobovať ?
Re: vyťaženie RAM 70-99%
to je systemom, prenacitava do pamate aplikacie, ktore casto pouzivas, po ich zapnuti su rychlejsie dostupne
mam pustenu operu, word, steam, chrome a zere mi cez 3 giga
it's not a bug, it's a feature
mam pustenu operu, word, steam, chrome a zere mi cez 3 giga
it's not a bug, it's a feature
A ked treba, tak sa ramka vycisti a pouzije ju ina aplikacia.
u mňa to bude čímsi iným spôsobené, ... keby všetko šlapalo tak ako má, tak mi nevadí aj keby bola na 110% vyťažená
Pôjdem asi kuknúť nejaké anti-háveďové softy ...
Pôjdem asi kuknúť nejaké anti-háveďové softy ...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak najskôr odporúčam stiahnúť AdwCleaner z bleepingcomputer
špecializuje sa na háveď spojenú s prehliadačmi, a potom je tu klasika MBAM a to je na všetko
špecializuje sa na háveď spojenú s prehliadačmi, a potom je tu klasika MBAM a to je na všetko
MBAM mám, skúšal som všetko počistiť, niektoré tie softy povymazávať, aj keď nemá žiadne neoverené. Defragmentoval som disk .. neviem čo ešte iné mi ostáva, ale bude nutný asi reinstall. No moc sa mi doňho nechce 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak skús ešte ten adwcleaner, reinstall je imho zbytočný, chrome je známy požierač RAM ak sa spustí trochu viac kariet naraz, hlavne čosi s multimediálnym obsahom alebo FB
Pred preinštalovaním systému skús preinštalovať Chrome.. ale tak, že vymažeš aj profil so všetkými dátami (pohľadaj všetky systémové aj skryté pričinky v Users)..
Robi to aj po restarte pocitaca ked nemas nic spustene alebo az ked zapnes Chrome?