http://worldofwarplanes.eu/
pre fanusikov world of tanks netreba predstavovat a tak som sa dostal aj k tejto hre...
v bete to bolo s mysou dost o hubu ale myslim ze od uvedenia hry to celkom upravili a da sa to v pohode ovladat aj mysou bez nutnosti joysticku
lieta tu niekdo tuto hru? aku krajinu pripadne momentalne najvyssi tier?
ja som zatial na rusoch tier 3 kedze som zacal pred tyzdnom... na zaciatok dali dost bonusov a hra za celkom rozbehla
dokonca som postrehol velky pocet hracov z cz/sk
World of Warplanes
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: World of Warplanes
Skúšal som betu a bolo to vcelku fajn. V bete sa ľahko expovalo, takže som bol Tier 4, možno 5.
To ovládanie bolo ale také nijaké. Potom som ale skúsil War Thunder a to je omnoho lepšie. Výhoda tu je však, že máš jeden účet s WoT a free XP môžeš použiť tu, ak to teda už tak funguje.
Ale keď hovoríš, že to pomenili, tak to asi znova skúsim.
To ovládanie bolo ale také nijaké. Potom som ale skúsil War Thunder a to je omnoho lepšie. Výhoda tu je však, že máš jeden účet s WoT a free XP môžeš použiť tu, ak to teda už tak funguje.
Ale keď hovoríš, že to pomenili, tak to asi znova skúsim.
Podľa mojich skúseností sa naopak WoWP nedá poriadne hrať s joystickom, lebo je to proste primárne určené pre ovládanie myšou. Lietal som za RAF, dostal som sa IV tier ak sa dobre pamätám, napriek začínajúcemu stereotypu ma to vcelku bavilo (okrem nervov ktoré som mal, keď polovica mojich smrtí bola tým, že do mňa nepriateľ namiesto boja radšej narazil)... potom som vyskúšal War Thunder a WoWP už nikdy nezapol
Nevidím jedinú výhodu WoWP, možno len zopár nepodstatných detailov... no hlavné pre mňa je, že WT je oveľa viac 'simulátor' a menej arkáda (ak si to tak človek nastaví). Tiež mi vadila dynamika súbojov, ktoré sa veľmi nepodobali na tie skutočné, a aj máp by tam mohlo byť viac ako 4 ku ktorým som sa dostal (pár týždňov som nehral, možno že ich už viac je).
Ako, war thunder je lepsie ale WoWP ma tiez bavi
Vsetci na to ndavaju ale ja to nezlhliadam az tak zle 
nie je to zle, chvilu som si polietal. len nerozumiem preco take nieco potrebuje 20GB miesta na HDD
kym nebude na vacsi disk do laptopu, tak si s lietanim pockam
kym nebude na vacsi disk do laptopu, tak si s lietanim pockam
pocul som vela o war thunder, ale wot mam uz par rokov, teraz wowp a najvac cakam na lode... keby mam zacat s war thunder tak by som fakt nevedel co skor, nehovoriac ze uz aj na tanky mam tak malo casu ze kazdy dalsi tier vyskumat ma stoji aj rok usilia... pribuda praca a konicky a ubuda cas na hry...
toto wowp ma celkom pobavilo, ze je to trosku ine na ovladanie ako tanky a hlavne bitky su rychlejsie zvacsa, proste ina zabava a kedze to s mysou ide, asi tomu dam vacsiu sancu
ale s tym miestom na hdd mas absolutnu pravdu, u mna ma dokonca 22giga coz je preukrutne vela a asi to preinstalujem na druhy, nesystemovy disk...
toto wowp ma celkom pobavilo, ze je to trosku ine na ovladanie ako tanky a hlavne bitky su rychlejsie zvacsa, proste ina zabava a kedze to s mysou ide, asi tomu dam vacsiu sancu
ale s tym miestom na hdd mas absolutnu pravdu, u mna ma dokonca 22giga coz je preukrutne vela a asi to preinstalujem na druhy, nesystemovy disk...