Hladam programatora
Hladam programatora
Je niekto šikovný a nie drahý?Stránka je zrejme robená pomocou
šablónovacieho systému Smarty.PHP 3
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2014, 13:59)
Popripade SS
šablónovacieho systému Smarty.PHP 3
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2014, 13:59)
Popripade SS
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hladam programatora
napíš čo potrebuješ
Takže citujem jedného programátora je to zrejme robené pomocouaudiotrack napísal:napíš čo potrebuješ
šablónovacieho systému Smarty a s tým ja žiaľ doteraz nemám skúsenosti....
Ide o pár funkcii jedná sa už o hotový web s niekoľko ročnou platnosťou.
1. Sukromne spravy samozrejme pre kazdeho uzivatela
fora, 2.Zlepsit nahlasovanie prispevkov aby to bolo zaslane priamo
na mail. 3.Cenzuru na urcite slova tym je myslene aby si tam niekto
nedaval reklamu teda konkurencia a podobne. 4.Zlepsit radenie
prispevkov aby to bolo prehliadnejsie 5.Obrazky aby sa ukazovali v
prispevku doteraz to bolo tak ze konkretny obrazok sa musel
uploadnut cez nejaky server a nasledne bol skopirovana url obrazka.
-
audiotrack
VIP
čo za systém to je? V prvom príspevku píšeš PHP 3 čo je 13 rokov stará vec, v súčasnosti je PHP vo verzii
5.4.24 tak predpokladám že si chcel napísať phpbb3? Lebo tam spomínaš obrázky, súkromné správy, cenzúru.. to všetko mi nejako sedí na forum. Tak aký systém to je?
A akú cenu za to ponúkaš?
5.4.24 tak predpokladám že si chcel napísať phpbb3? Lebo tam spomínaš obrázky, súkromné správy, cenzúru.. to všetko mi nejako sedí na forum. Tak aký systém to je?
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Vlastne má to vlastný systém žiadne phpbb 3 ako som sa dozvedel.To moja stránka nie je.Len známy sa ma pýtal či mu neviem zohnať niekoho.Tak som skúsil tu.audiotrack napísal:čo za systém to je? V prvom príspevku píšeš PHP 3 čo je 13 rokov stará vec, v súčasnosti je PHP vo verzii
-
audiotrack
VIP
tak koľko za to ponúka?
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Cenu nevie ani kolko to stoji kedze sa jedna uz o hotovy web.Ako sa to pohybuje?Plus ake su skusenosti a kvalita prace a ine.Popripade SS mi mozes napisat.Ak sa jedna o sukromne veci a podobne.
-
audiotrack
VIP
keďže je to už hotový web, ani ja netuším koľko času zabere implementovať do neho nové veci. Preto som skôr čakal hodinovú cenu ktorú ponúka, nie kompletne za všetko dokopy.
Jaj tak vies bolo aj zevraj napisane citujem mail.Smarty je relatívne dosť rozšírené, no nerobil som s ním ešte, takžeaudiotrack napísal:keďže je to už hotový web, ani ja netuším koľko času zabere implementovať do neho nové veci. Preto som skôr čakal hodinovú cenu ktorú ponúka, nie kompletne za všetko dokopy.
nerád by som sa do toho púšťal. Nevravím, že by to bolo zložité, možno by som sa v tom za pol hodiny zorientoval, no nerád by som vám niečo sľuboval...
To isté platí aj pre iné veci. Možno by som to vedel spraviť a možno nie, ono najlepšie by to bolo skúsiť reálne, teda skopírovať celé fórum na nejakú testovaciu subdoménu a tam vyskúšať, ako to je robené, ako by som to vedel upravovať a dorábať nové vec
Cenu nevie presne teda urcit,jedine kolko by si bral ty na hodinu a hlavne tie skusenosti ci mas s tym.Este spomenul ze stranka by si asi dlho stahovala tak neviem ci sa to rata do ceny za sluzbu.