Battlefield 4
Re: Battlefield 4
Čaute, zvažujem kúpu, no neviem ako je na tom hra s optimalizáciou pre slabší HW. Rozchodím aspoň 50FPS na tomto? (samozrejme myslím pri low settingoch, v natívnom rozlíšení):
Nvdia NVS 3100M
i5 520M
6GB RAM
Intel 520 SSD
1600x900
Pirátiť to nechcem, lebo nemám na to momentálne pripojenie.
Ďakujem
Nvdia NVS 3100M
i5 520M
6GB RAM
Intel 520 SSD
1600x900
Pirátiť to nechcem, lebo nemám na to momentálne pripojenie.
Ďakujem
Ja mám 70FPS na medium na notebooku : i7 3612QM, 8GB RAM, GeForce GT630M
+ toto mi boostlo fps tak o 20-25
+ toto mi boostlo fps tak o 20-25
-
Kok
Light Professional
tie unparky pomohli aj mne, sice az taky boost to nebol ale zhruba 10 fps
A funguje to iba na BF4? Alebo to zvýši celkový výkon cpu? Alebo ako? Já len či to budem musieť vypínať a keď budem chcieť hrať tak to zase zapnúť.
myslím že tú utilitku stačí pustiť raz a jadrá ti ostanú 'unpark'-nuté ..
Hej. Ale já som myslel vlastne takto sa spýtam k čomu to je dobré? Teda okrem toho že asi budem mať viac FPS. Ale či to nebude nejako vplývať na stabilitu.
Inak ďakujem za ten návod na XDA. Aj keď som to nakoniec spravil inak a stiahol som to "oficiálnou" cestou z google play. Len som použil program ktorý mi pozmenil moj telefon na Tablet. Čiže Google to videl ako keby môj telefon je tablet a wualá. Zopár screenov.
Nuda počas školy je preč :3
Inak telefon je Xperia U s Androidom 4.3.1
Inak ďakujem za ten návod na XDA. Aj keď som to nakoniec spravil inak a stiahol som to "oficiálnou" cestou z google play. Len som použil program ktorý mi pozmenil moj telefon na Tablet. Čiže Google to videl ako keby môj telefon je tablet a wualá. Zopár screenov.
Battlefield 4 - NETCODE 
SOm noob, takze nechapem absolutne tomu videu... Akurat mi prislo, ze ten co sa natacal, bol riadna lama a nevedel nic trafit.. alebo sa mylim? aky netcode?
tak si pozri toto
ale už to je o trochu opravené .. teda aspoň sa mi zdá.
ale už to je o trochu opravené .. teda aspoň sa mi zdá.
nieco ako hitboxy v csku?
Neviem co na tom videu nechapes ale proste su pripady kde napriklad nikoho pred sebou nevidis zastreli ta a objavi sa tam az po zastreleni. To je zapricinene zlym netcodom kedze na jeho strane ta uz videl ale ty si ho este nevidel a on ta mohol bez problemov zabit. Tiez asi najcastejsie sa to da pozorovat ked zomries za stenou (zapricinene tym ze na jeho strane ta uz zabil ale ty na svojej strane si uz za stenou a po neskorom odoslani na server sa to uz musi nejako vyhodnotit = tvoja smrt ). Samozrejme to neni len tento pripad su tu aj dalsie ako napriklad ked ti neregistruje hity na nepratelovi. Alebo ked si lahnes tak nepriatel ma este nejaku sekundu nez si lahnes a dokaze ta zabit. Dufam ze som to aspon ako tak dokazal objasnit 
PS: V pripade ze pisem blbosti tak si ma nevsimajte necitim sa nejak dobre...
PS: V pripade ze pisem blbosti tak si ma nevsimajte necitim sa nejak dobre...
Hej hej napísal si to celkom dobre.
Napr. niekedy ta podreže z predu. Lenže v BF4 sa dá utoku z predu obrániť takže u neho to je ako keby zo zadu ale já ho vidím v predu. Mám ešte jedno video. Ale je celkom dlhé (to video je v tomto odkaze).
http://www.bf-blog.cz/skutecna-pricina- ... efieldu-4/ Prečítajte si toto. Tam to je pekne ukázané (to dlhšie video) ako to je s tým podrezaním. A aj nejaké Hz kt. sa odosielajú na server či čo.
Napr. niekedy ta podreže z predu. Lenže v BF4 sa dá utoku z predu obrániť takže u neho to je ako keby zo zadu ale já ho vidím v predu. Mám ešte jedno video. Ale je celkom dlhé (to video je v tomto odkaze).
http://www.bf-blog.cz/skutecna-pricina- ... efieldu-4/ Prečítajte si toto. Tam to je pekne ukázané (to dlhšie video) ako to je s tým podrezaním. A aj nejaké Hz kt. sa odosielajú na server či čo.
Nie je to jeho chyba, netcode je v podstate to co riadi celu hru, cize zaklad hry. A ten netcode je v BF4 dost na hovno ako vidis na videu. Tiez si tam aj robi srandu z DICE a EA za to ake nezmysly natrepali pred tym nez hra vysla.Meken napísal:SOm noob, takze nechapem absolutne tomu videu... Akurat mi prislo, ze ten co sa natacal, bol riadna lama a nevedel nic trafit.. alebo sa mylim? aky netcode?
Ja tu hru nemam, len som rozmyslal, ze si ju kupim, tak sem tam si precitam vase prispevky, ale tak toto ma dost odradilo
... Ak som to dobre pochopil je to ako v CSku, ked mas vysoke "ms" ... oneskorenie?
Naopak toto sa deje aj ked nemas vysoky ping prave pre to je to netcode chyba a nie tvojho internetu.
Tak uz mi je to jasne, dik za vysvetlenie. Je to len docasny problem, ktory casom fixnu alebo je to uz chyba s ktorou sa treba zmierit?
Tak povedal by som že všetci dúfame že to je dočasný problém ktorý skoro vyriešia. Ale kto vie?
Inak môže mi niekto vysvetliť ešte ráz ten unparking cpu?
Dočítal som sa že to spôsobuje BSOD. Môže to byť? A vlastne čo to presne robí? Já neviem či to použiť. Viac fps by sa zišlo. Ale ak by to nejako viac zaťažovalo cpu ako má tak to sa mi moc nepáči. Navyše hry nehrávam tak často.
Inak môže mi niekto vysvetliť ešte ráz ten unparking cpu?
Dočítal som sa že to spôsobuje BSOD. Môže to byť? A vlastne čo to presne robí? Já neviem či to použiť. Viac fps by sa zišlo. Ale ak by to nejako viac zaťažovalo cpu ako má tak to sa mi moc nepáči. Navyše hry nehrávam tak často.
No docasny problem to urcite nebude ked tie chyby tam su uz od Bad Company 2, proste to jadro enginu je cele zle, "opravovat" mozu kolko chcu, pokial neprerobia zaklad tak to bude stale o tom istom
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hej no, ale na to aby si spravil z mobilu akože tablet treba zase root ..dasti555 napísal:Hej. Ale já som myslel vlastne takto sa spýtam k čomu to je dobré? Teda okrem toho že asi budem mať viac FPS. Ale či to nebude nejako vplývať na stabilitu.
-
Kok
Light Professional
ja ten unpark pouzivam odkedy som si kupil novy laptop a problemy s bsod alebo pretazovanim cpu nemam