Poskytnut IMEI pri predaji mobilu?
Poskytnut IMEI pri predaji mobilu?
Predavam na nete telefon a jedna zaujemkyna ziada odo mna imei. Ma akysi zvlastny podpis v maili, kazdy raz je tam link na nejaku inu stranku. Preto chcem vediet, ci to moze nejako zneuzit. Ci jej ho mozem s cistym svedomim poslat
A naco jej to vlastne je?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poskytnut IMEI pri predaji mobilu?
sú stránky, kde podľa IMEI zistíš údaje o mobile, napríklad: http://www.imei.info takže si vie preveriť či tvoj telefon má naozaj také parametre ako uvádzaš (napríklad predávaš iPhone 16GB ale podľa imei zistí že je iba 8GB). Taktiež existujú databázy kradnutých mobilov. Na stránke ktorú som ti dal je táto db spoplatnená, ale možno existujú aj nejaké free
Ano predavam iphone. Ale ved taku vec si preveri osobne. Takze zneuzit ho nemoze hej?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to som dal ako príklad. Sú parametre ktoré osobne nezistíš. Napríklad to, či nie je kradnutý 
Tak sa soytam znova. Mozem jej ho s cistym svedomim poslat?
To ci je kradnuty zisti predsa tym ze jej dam osobne telefon, krabicu aj zmluvu z orange-u
inak som skusal stranku na ten imei check a pise tam ze moj telefon je sim locked co je kravina, lebo som na nom pouzival viac roznych operatorov. A orange ani neblokuje iphony.
To ci je kradnuty zisti predsa tym ze jej dam osobne telefon, krabicu aj zmluvu z orange-u
Kludne imei daj.
Je kopa iPhone replik, zmluvy a reklamacne z Orange ti spravim za jeden vecer na PC.
Je kopa iPhone replik, zmluvy a reklamacne z Orange ti spravim za jeden vecer na PC.
Uz som ho davnejsie poslal
diky za rady