Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
ja akurát skúšam JEFIT a vyzerá to zatiaľ celkom dobre
aký máte názor na to, ak človek pravidelne cvičí (1+1) a má tomu adekvátne upravenú stravu (+protein, BCAA, glutamín, vitamíny/minerály/kĺbovka) zje každý deň na raňajky 5 vajec(aj so žĺtkami)+100g ovsených vločiek? ..nezdá sa vám to príliš veľa vajícok? (5x7=35 vajec týždenne aj so žĺtkami)
Pokial Ti žalúdok nic na to nevravi, tak pohoda. Bielkovín nikdy nie je dost 
-
Emkej
Light Professional
podľa mňa je 5 veľa teda ak to plánuješ každý deň takto, viacero ľudí dokonca vôbec žĺtka neje a vyhadzuje ale to je podľa mňa blbosť
tiež si myslím, že je blbosť vyhadzovať žĺtka, ktoré majú takisto dobré nutričné hodnoty. Takto fungujem už dá sa povedať od septembra. Žalúdok a trávenie celkovo je s tým spokojné, no stretávam s častými názormi, že je to nezdravé a nemalo by sa toľko vajec tak často jesť
Zalezi dosť aj od toho, kolko vazis . Pokial nemas žalúdočné problémy, tak by som to neriesil a jedol kludne dalej. Ak sa chces davat na to co v strave skodi, tak by si asi 80% dostupnych potravin nejedol. Tym ale nechcem povedat, ze mas do seba ladovat vsetko co Ti chuti a mas po ruke, ale len to, ze to netreba s tym co skodi a co nie prehanat . Vsetko s rozumom 
vo fullbody urcite staci jeden cvik na sval ?
-
Emkej
Light Professional
prečo by nestačilo? veď cvičíš to viac krát za týždeň takže ten sval precvičíš, a keď tak si môžeš nejaký cvik pridať ak chceš zlepšovať nejaké nedostatky
Vo fullbody urcite staci jeden cvik na sval, netreba nic pridavat, velke partie su dostatocne zatazene, jedine ked nejake doplnky na male ako biceps/triceps/lytka ale inak nic nemenit.
Tie vajcia sú varené? Inak určite sa netreba báť ich spotreby, nie je na tom nič nezdravé.
som rovnakého názoru. Tie vajca zmiešam so 100g vločkami a urobím to ako praženicu bez oleja na teflónovej panvici. Nakoniec polejem trochou olivového oleja a takto každý deň na raňajky.
V tom nie je určite žiadna "vada." To s vajcami a vysokým cholesterolom je mýtus. Samozrejme, ide aj o prípravu. Hemendex napr. už nie je taký nezávadný.
dávam si pozor čo zjem. Aj za to som bol už párkrát odsudzovaný. Dokonca som sa dozvedel, že záleží aj na tom ako dlho je jedlo pripravované. Čím dlhšie sa pripravuje, tým vyšší je jeho glykemický index (prevarené/opekané zemiaky, prevarená ryža), u ovocia to platí ak je prezreté atď. Takže si dávam pozor aj pri príprave tejto mojej vaječnej vraj neresti.
No tak to ja som práveže taký hemendexový. Kľudne aj každý večer môžem. Štyri alebo päť vajíčok, morčacia šunka, to je ono.
Veru tak. Čistokrvný.
-
rufus59
Light Professional
Nutrition dnes maju akciu shaker free ku kazdej objednavke kod je : shaker3000
co hovorite na nu3tion protein wpc80? v porovnani napriklad s extrifitom
-
rastikbart
Medium Star
ked chcem zvisit denny prijem sacharidov (chcem nabrat hmotnost) je vhodny ako doplnok stravy glukoza alebo maltodextrin?
a nejaky tip ako prijat denne v strave 105g bielkovin 525g sacharidov 105g tukov ?
a nejaky tip ako prijat denne v strave 105g bielkovin 525g sacharidov 105g tukov ?
chcel by som sa spitat cim to je ze jeden den mam super trening dobru silu a idem o dva dni tie iste vahy a uplne nic nevlazdem ani som sa riadne nezapotil pred dvomi dnami som pohode daval 4 serie po 8 opakovani a dnes len 5 opakovani 4 serie a stravu som mal taku istu spanok dostatocny cim to je ?