Aký seriál je podľa vás najlepší ???

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Seriály sledujem...

Áno, pravidelne
391
46%
Občas (ak mám chuť, čas, iné)
427
50%
Vôbec nesledujem...
29
3%

Celkom hlasov: 847

danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: Aký seriál je podľa vás najlepší ???

Príspevok od používateľa danodrevo »

Z aktuálnych a zrejme a celkovo je pre mňa úplná topka Sherlock,ten seriál má asi všetko, atmosféru, perfektného hlavného hrdinu, vývoj postáv, skvelých záporákov, šialený Moriarty bol perfektný. Pre mňa č.1 určite.
A z tých novších určite Arrow, drží si kvalitu, je to akčné, prepletené minulosťou, nenudím sa pri tom. Občas trocha niektoré herecké výkony trocha slabšie, ale rád to pozerám.
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Teraz je dosť slabé obdobie, neviem či niekto začal pozerať ale zatiaľ nevyzerá zle seriál Helix:

Odvysielali 2 časti, je to o nepodarenom experimente a začne sa rozširovať nejaký vírus alebo čo, je to sci-fi ale podľa mňa aj horror. Nie je to zlé, napínavé to je, celkom fajn, zatiaľ. Hlavne, že veľa toho teraz nie je z čoho vyberať aspoň niečo čo sa dá pozerať.
dirty_roots
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dirty_roots »

Ak mám aktualizovať výber, tak Breaking Bad, The Walking Dead (ešte keď z toho nebola telenovela), Sherlock. Kedysi aj Misfits (ešte so Sheehanom) a IT Crowd.
Btw 1.diel The Walking Dead osobne považujem za najlepší pilot vôbec.
tinnie
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tinnie »

Tak za svoj najobľúbenejší stále pokladám Grey's Anatomy, aj keď to už časom ide dolu, ale nechcem si to priznať, levo príliš milujem niektoré z postáv. :? :? Z trochu novších ma uchvátilo Once Upon a Time, aj keď 2 séria trochu kolísala čo sa týka kvality, ale 3. je zatiaľ skvelá. :) Sitkomov veľa nepozerám, ale cez leto som sa zamilovala do How I Met Your Mother and nedávno do 2 broke girls.
Okrem toho ešte sledujem alebo mám rozpozerané Pretty Little Liars, Devious Maid a Once Upon a Time in Wonderland ale to je skôr len pre určité typy ľudí, ktorých bavia také "ženskejšie" seriály :D
Napísať odpoveď