Darcovstvo krvi
Darcovstvo krvi
3-krat krv + 1-krat trombocyty = 5 odberov
prave tusim vyhlasili akciu Študentská kvapka krvi a kedze vedia, ze nektori si vymyslia bars aku vyhovorku tak v utorok do 17h to predlzili tusimartabanes napísal:ja by som tiez rad daroval, ale kedze je to otvorene iba 8-12 v pracovny den - ked mam skolu, tak nech sa strcia - keby naozaj chceli krv, tak aspon jeden den v tyzdni by mali otvorene poobede
pls mod: zabudol som pri odpovedach na skupinu, ktora nemoze darovat (choroba, zltacka,...). Mohli by ste to tam svacnut: Som nevhodny darca
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
das mi prosim ta link na nejake info o tej studentskej kvapke krvi? a ked je to pre teba vyhovorka, ze musim chodit do skoly, tak to odraza tvoje vzdelanie - kedze asi si do skoly nechodil, a nevies, ze kazda vymeskana prednaska ma za nasledok znasobenie ucenia sa pred skuskou.vlasovlac napísal:prave tusim vyhlasili akciu Študentská kvapka krvi a kedze vedia, ze nektori si vymyslia bars aku vyhovorku tak v utorok do 17h to predlzili tusim
pls mod: zabudol som pri odpovedach na skupinu, ktora nemoze darovat (choroba, zltacka,...). Mohli by ste to tam svacnut: Som nevhodny darca
Kód: Vybrať všetko
http://www.redcross.sk/aktualne.htm#296-
Kosh
King
dik zalink - a ja mam skolu kazdy den - viem, je to na h*vno, ale inac sa nedalovlasovlac napísal:sak a ja chodim a viem, ze ked vynecham prednasku je to na hovno, ale ja nemam skolu kazdy den, asi takKód: Vybrať všetko
http://www.redcross.sk/aktualne.htm#296
Keby si ty naozaj chcel darovat, tak vynechas blbu prednasku... Ja napr. viem, ze ked vynechas prednasku, nic sa nestane, prefotis si to alebo ani nemusis a vies...artabanes napísal:ja by som tiez rad daroval, ale kedze je to otvorene iba 8-12 v pracovny den - ked mam skolu, tak nech sa strcia - keby naozaj chceli krv, tak aspon jeden den v tyzdni by mali otvorene poobede
Btw. ja som bol na ukor prednasky tento rok 1.x a najvacsia sranda bola ked som prisiel do skoly. Predtym som si zapalil cigaretku, prislo mi z toho fajne zle, tak som si 5 min. posedel vonku, dokuril a ze este skocim na zvysok prednasky... Vosiel som do ucebne, pozdravil sa, prof. sa otocila a ze "Vy to snad nemyslite vazne..." pozeram na nu ze co a ona znova "vy si snad robite srandu... co tu chcete??? vy si dovolujete prist na hodinu 3 minuty pred koncom???"... Heh prisiel som 3 min. pred koncom ani som si to neuvedomil... Tak som jej vysvetlil o co ide a fpohode...
-
mastermind
VIP
-
stajo
Medium Expert
tie prach dostaneš ako výživne!!!! aby si sa šiel najesť a ked budem chodiť do roboty tak si musíš zobrať dovolenku to ti nik nepreplatí tak bud rád že tam niekto chodí!!! lebo ak sa ti niečo stane môžeš dostať aj moju krvmastermind napísal:rad by som daroval, ale nemozem. namerali mi vysoky tlak a preto mi tie kuy nechcu zobrat krv. tot smola. ale v ziadnom pripade by som za to nechcel prachy. HANBA VAM!
-
mastermind
VIP
tak s tym som sa este nestretol. stale ked darujes krv(aspon tu v ke) dostanes keksik + kavu alebo caj + nejake vitaminy. a co sa tyka prace... sestra chodi pravidelne a nepotrebuje dovolenku.stajo napísal:tie prach dostaneš ako výživne!!!! aby si sa šiel najesť a ked budem chodiť do roboty tak si musíš zobrať dovolenku to ti nik nepreplatí tak bud rád že tam niekto chodí!!! lebo ak sa ti niečo stane môžeš dostať aj moju krv
-
stajo
Medium Expert
mastermind napísal:tak s tym som sa este nestretol. stale ked darujes krv(aspon tu v ke) dostanes keksik + kavu alebo caj + nejake vitaminy. a co sa tyka prace... sestra chodi pravidelne a nepotrebuje dovolenku.
aj u nas v DK a keby si dochádzal tak ti ešte aj preplatia. a ta stovka ja ako že sa máš isť najesť
Mastermind netrep, v KE dostanes ked prides cajik a ten polystiren predtym nez ti zoberu... To aby si tam nesiel na lacno, musis vypit aj 3 pohare caju... Po odbere dostanes kavicku, k tomu keksik. Ked odchadzas, teta ti da stravny listok na 60,-, s ktorym mozes ist aj do ich bufetu v nemocnici... Chlapik co pral listok predomnou dostal este nieco, ale ja som bol prvy krat, takze mozno potom dostanem aj viacej...
Inac sa mi tam strasne pacilo... Vsetky sestricky tam boli nesmierne mile, pri dobere som cely cas kecal s tou mojou, vsade boli ochotne... A aj pekne to tam je zariadene...
Inac sa mi tam strasne pacilo... Vsetky sestricky tam boli nesmierne mile, pri dobere som cely cas kecal s tou mojou, vsade boli ochotne... A aj pekne to tam je zariadene...