Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
Ešte šťastie, že psychotest nie je podmienkou kandidatúry na post prezidenta.
Stastie v zmysle ze aspon je teraz sranda? Lebo inac je to celkom hanba 
-
Solo_Kamen
King
Musíme si hlavne položiť otázku: Môžeme si zvoliť horšieho prezidenta ako je ten súčasný? Dokonca aj ten Fico, hoci je ultrazlodej má aspoňnejaké vyjadrovacie schopnosti.
Druhá vec je to, či bude ochotný vymenovať budúcu vládu, teda, ak bude prezident Fico a ak Smer nevyhrá budúce parlamentné volby s dostatočným nádskokom
Druhá vec je to, či bude ochotný vymenovať budúcu vládu, teda, ak bude prezident Fico a ak Smer nevyhrá budúce parlamentné volby s dostatočným nádskokom
Fico je praveze pravy opak. On je sakra dobry recnik. Prave preto vie tak dobre masirovat mozgy a ludia ho volia.
Ako nebyť toho uhľa pohľadu, že Fico silný prezident + absolútna moc SMERu, tak Fico by bol určite najlepší prezident, akého sme zatiaľ mali.
V prvom kole volím Čarnogurského, ale aj tak si myslím, že prezidentom bude nakoniec Fico. Aj keď ešte si spomínam na prezidentské voľby pred 10 rokmi keď v prvom kole nikto nedával šancu Ivanovi a jak to nakoniec dopadlo....
V druhom kole, ak sa nedostane Čarnogurský, tak potom asi nemám koho.
V druhom kole, ak sa nedostane Čarnogurský, tak potom asi nemám koho.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Preco prave jeho ?
@hughito
velmi zaujimava uvaha, plne suhlasim
Skoda ze momentalna situacia je taka, ze pri vytaztve bude mat cisty monopol
@Pinhead
uz len kvoli tomu ze vyzera ze je jednou nohou v hrobe je to podla mna nevhodna volba
velmi zaujimava uvaha, plne suhlasim
Skoda ze momentalna situacia je taka, ze pri vytaztve bude mat cisty monopol
@Pinhead
uz len kvoli tomu ze vyzera ze je jednou nohou v hrobe je to podla mna nevhodna volba
-
vendo
Guru
asi hociktory prezident z momentalnych kandidatov by bol lepsi ako doterajsi prezidenti....hughito napísal:Ako nebyť toho uhľa pohľadu, že Fico silný prezident + absolútna moc SMERu, tak Fico by bol určite najlepší prezident, akého sme zatiaľ mali.
inac aj mna by zaujimalo preco pinhead ides davat hlas prave jemu
Tatko sa s ním pozná ešte z čias disentu.... Robili vtedy nejaké veci spolu. Navyše bol aj J. Č. režimom zavretý. Ďalšia vec je, že po celý čas drží zhruba rovnaké postoje, a nemení ich systémom kade vietor/tade plášť. A čo sa týka nejakej tej hodnotovej orientácie, je to konzervatívec a zástanca užšej spolupráce s Ruskom a Východom všeobecne a kua nie sa tlačiť Bruselu a Washingtonu do prdele....
Takže v zásade asi preto.
Takže v zásade asi preto.
-
Andi_Cibula
Addict
Aký je jeho názor na ozbrojeného občana ?
-
seth82
Darca
http://www.sme.sk/c/7075066/prezidentsk ... jasny.html Focus spravil prieskum. Ja sám tvrdím, že prieskumy sú o husom prde, no tento je až príliš jasný...
mali by sme sa dohodnut aspon na tom Kiskovi. Je najprijatelnejsi pre vecsinu ludi a zaroven ma druhu najvyssiu sancu. Sice s najvecsou pravdepodobnostou prehra, ale ak by zistil vysoku podporu tak by mohol rozmyslat nad vstupom do politiky, co by bolo pre nasu spolocnost len dobre. Co vy na to? ci to dopadne zase tak, ze sa ludia na nicom nezhodnu a dopadnu ako cela pravica, co mala vela reci ale nedokazala skoro nic,pretoze nedrzali spolu..
O Kiskovi som cital viacero nepeknych veci, tak neviem...ja mam prve kolo z presvedcenia, druhe sa uvidi
Tak to fakt netuším....Andi_Cibula napísal:Aký je jeho názor na ozbrojeného občana ?
Mali by sme? Ty o sebe hovoríš v množnom čísle? Alebo si nejaký agitátor, propagandista či Kiskov agent?gogo956 napísal:mali by sme sa dohodnut aspon na tom Kiskovi. Je najprijatelnejsi pre vecsinu ludi a zaroven ma druhu najvyssiu sancu. Sice s najvecsou pravdepodobnostou prehra, ale ak by zistil vysoku podporu tak by mohol rozmyslat nad vstupom do politiky, co by bolo pre nasu spolocnost len dobre. Co vy na to? ci to dopadne zase tak, ze sa ludia na nicom nezhodnu a dopadnu ako cela pravica, co mala vela reci ale nedokazala skoro nic,pretoze nedrzali spolu..
A k tomu Kiskovi..... jedna vec je jeho postoj k veciam preberaným už na webfore.sk, druhá vec je že sa profiluje ako dobrodinec, ale pritom by ma zaujímalo, koľko ľudí priviedli do problémov jeho užernícke nebankovky v čase keď im bol majiteľom aj šéfom.... Aj keď o tejto časti svojho podnikania nejako nehovorí.
Úžerníka voliť nebudem, nikdy. Howgh.
Pinhead
myslel som to ako navrh pre tych ktori nechcu dat hlas Ficovi,Kiska ma slusne sance dostat pekne percenta takze v druhom kole by z neho mohol byt relevantny protikandidat.
myslel som to ako navrh pre tych ktori nechcu dat hlas Ficovi,Kiska ma slusne sance dostat pekne percenta takze v druhom kole by z neho mohol byt relevantny protikandidat.
Momentálne ma celkom zaujal Rado Procházka. I keď vzhľadom na jeho minulosť v KDH sa bojím prehnane konzervatívneho postoja (čo síce v niektorých otázkach nemusí byť zlé, ale bojím sa, aby nestopol niektoré dobré liberálne reformy už len z presvedčenia ak sa nejaká taká situácia vyskytne). Celkovo ale ešte musím jeho postoje odsledovať skôr než sa definitívne rozhodnem. Možno konečne budem mať koho voliť 
Kiska určite nie už len pre jeho spojenie s nebankovými subjektmi. Menšie zlo nikdy voliť nebudem, to radšej nebudem voliť vôbec (pretože to tiež považujem za vyjadrenie názoru a som sklamaný, že na Slovensku sa tomu neprikladá náležitá váha).
Fico by bol pre mňa vzhľadom na politické spektrum zaujímavý, bohužiaľ dokázal, že osobné blaho a populizmus sú mu prednejšie a pritom v pozadí kšeftuje s tými proti ktorým chce akože bojovať. Hodnotím ho ako väčšie zlo v týchto voľbách. Čo je veľmi smutné, lebo skutočne sociálna politika mi na Slovensku chýba.
Kiska určite nie už len pre jeho spojenie s nebankovými subjektmi. Menšie zlo nikdy voliť nebudem, to radšej nebudem voliť vôbec (pretože to tiež považujem za vyjadrenie názoru a som sklamaný, že na Slovensku sa tomu neprikladá náležitá váha).
Fico by bol pre mňa vzhľadom na politické spektrum zaujímavý, bohužiaľ dokázal, že osobné blaho a populizmus sú mu prednejšie a pritom v pozadí kšeftuje s tými proti ktorým chce akože bojovať. Hodnotím ho ako väčšie zlo v týchto voľbách. Čo je veľmi smutné, lebo skutočne sociálna politika mi na Slovensku chýba.
Trosku by som bol objektivnejsi. Otazka je, ci quatro, triangel a pod. su nebankovky?Pinhead napísal:koľko ľudí priviedli do problémov jeho užernícke nebankovky v čase keď im bol majiteľom aj šéfom.... Aj keď o tejto časti svojho podnikania nejako nehovorí.
Úžerníka voliť nebudem, nikdy. Howgh.
Ja ako som zacal pracovat cca 7 rokov dozadu, sa mi pokazil PC, nemal som peniaze, kriza este nebola, tak som vyskusal vyskladat nove pc a ist cez quatro, dal som si to na 10 splatok, navysenie bolo asi 10% neviem presne, vopred som vedel, ze o kolko viac preplatim, cize bolo na mojom rozhodnuti ci to zoberiem alebo nie, musel som sam zvazit rizika.
Bol som si toho plne vedomi, ak by som nebol schopny splacat, tak problemy su na mieste, uroky z omeskania, ale teraz pozor, nasledne postupenie pohladavky exekucnej firme, v tejto kapitalisticko-demokratickom zriadeni to je uplne normalne, firma chce zarabat a ked zakaznici neplnia svoje zavazky, tak co ma robit? uz z principu, potom kazdy druhy by nesplacal?
Potom je ale otazka ako mozu mat exekucne firmy nastavene podmienky?
Exekucne firmy su sudni exekutori, ktori konaju len v medziach zakona, oni s pohladavkou nerobia nic len ju vymozu, je pravda, ze mozu prakticky cokolvek ale su vzdy len ta sila, pohladavku ako taku netvoria, za tu mozu vzdy ti ktori si nabrali uveri/nakupili tovar.butthead napísal:
Trosku by som bol objektivnejsi. Otazka je, ci quatro, triangel a pod. su nebankovky?
Ja ako som zacal pracovat cca 7 rokov dozadu, sa mi pokazil PC, nemal som peniaze, kriza este nebola, tak som vyskusal vyskladat nove pc a ist cez quatro, dal som si to na 10 splatok, navysenie bolo asi 10% neviem presne, vopred som vedel, ze o kolko viac preplatim, cize bolo na mojom rozhodnuti ci to zoberiem alebo nie, musel som sam zvazit rizika.
Bol som si toho plne vedomi, ak by som nebol schopny splacat, tak problemy su na mieste, uroky z omeskania, ale teraz pozor, nasledne postupenie pohladavky exekucnej firme, v tejto kapitalisticko-demokratickom zriadeni to je uplne normalne, firma chce zarabat a ked zakaznici neplnia svoje zavazky, tak co ma robit? uz z principu, potom kazdy druhy by nesplacal?
Potom je ale otazka ako mozu mat exekucne firmy nastavene podmienky?
Pre mna existencia samotneho quatra atd nie je uzerou, ked je niekto natolko sprosty, ze si nie je schopny spocitat na co ma a na co nie, ale vyhodnoti, ze potrebuje novu plazmu tak ju zobere na splatky a nema na to, je to debil a dobre mu tak. Nie je to totiz ako v pripade uveru, ze clovek tie peniaze mozno fakt potrebuje a zo zufalstva ich zobere od nebankovky. Nikto nepotrebuje novu plazmu a domace kino, ludia to len chcu.
Co mi vadi, je profilacia niekoho kto na tomto strasnym sposobom ryzoval ako filantropa a ludomila, pretoze tento biznis skutocne ryzuje na ludskej blbosti a to proste nemoze ist ruka v ruke s ludomilstvom.
-
vendo
Guru
precitaj si nejake rozhovory atd, uz len to, ze ako jediny (asi) byvaly kdh-k nema problem s reg. partnerstvami ti napovie, ze nieje az taky konzervativecbax napísal:Momentálne ma celkom zaujal Rado Procházka. I keď vzhľadom na jeho minulosť v KDH sa bojím prehnane konzervatívneho postoja (čo síce v niektorých otázkach nemusí byť zlé, ale bojím sa, aby nestopol niektoré dobré liberálne reformy už len z presvedčenia ak sa nejaká taká situácia vyskytne). Celkovo ale ešte musím jeho postoje odsledovať skôr než sa definitívne rozhodnem. Možno konečne budem mať koho voliť