Chyby na hojko.com
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
čo máš za prehliadač? Mne sa vedľa seba tiež nezmestia, a preto jednu hodí pod dve ktoré veľa seba sú.
-
hojko
Site Admin
mirak2: Neviem aky mas prehliadac, ale Firefox a aj IE to pri malom rozliseni da do dvoch, pripadne troch riadkov. Takze predpokladam, ze opat ten trapny Chrome 
Ja to tiež pozorujem pár dní , že sa mi to nejak zväčšilo a teraz mám pravý okraj stránky niekoľko centimetrov mimo obrazovku a musím pracne posúvať dolným posuvníkom , doteraz to nerobilo. Mám Operu a monitor je novší FULL HD. Pomôže len zmenšenie stránky pomocou Zoomu , ale potom sú zas maličké písmená ...
-
hojko
Site Admin
ramaya: Pri 1680x1050px sa zobrazia 3 vedla seba, tebe na FullHD posunie okraj??? To jedine v pripade zoomu.
-
mirak2
Hardcore addict
standardne pouzivam operu a zaujimalo by ma, co za inteligentne "rady" mi to povodne dali, v chrome to mam v 2 riadkoch
-
hojko
Site Admin
Zmenim to dnes alebo zajtra na dva riadky.
© Hojko 2004-2014
-
audiotrack
VIP
opravené
-
Soviet
Darca
Snazim sa nahlasit prispevok, ale po stlaceni na odoslat to nacitava nacitava a nakoniec hodi Requested page not available..
mne nesiel cely web asi 3 minuty, na nb pisalo error a na tapatalku backtrace
-
audiotrack
VIP
beardie to pokazil 
také zložité query po dvoch týždňoch dovolenky? čo si
Múdrejši ustúpil, a tentokrát to bola db, nie ja 
také zložité query po dvoch týždňoch dovolenky? čo si
sorac 
-
vladenko007
VIP
-
Dede
Medium Star
Toto mi robí vkuse keď idem na hocijakú stránku hojko urobilo mi to aj pri načítaní tohto postu... na iných stránkach mi to nerobí
-
audiotrack
VIP
a čo my máme so stránkou yahoo.com? Napíš im na ich podporu, alebo používaj google
Opravene, len treba vlozit spravny odkaz bez parametrov na konci.
Neviem ci chyba servera alebo tapatalku ale po aktualizacii mi blbne cas prispevkov, vsade mi pise 1rok
-
hojko
Site Admin
CheZteR: Evidentne Tapatalku. Kedze posledna verzia vysla v novembri a doslo k zmene API na strane Tapatalku, o com som dostal aj mail, tak problem bude zrejme niekde v tom. Okrem toho posledna verzia nesla nahodit sem na forum a nebol som sam kto s tym mal problemy, nieco podobne sa riesilo aj na Tapatalk podpore, zial, bez vysledku. Mam pocit, ze cim dalej vydavaju Tapatalk, tym viac funkcii sa tam snazia pridat, ale o to viacej chyb a problemov sa ukazuje v Tapatalku.
-
vladenko007
VIP
Už asi 2-3 týždne mi takto blbne Chrom. Teda neviem či to je chyba na Hojku alebo nie.
Otvorím okno a hneď skrolujem dole ale stránku ďalej nenačítava ostaáva tam len také ako keby bez pozadia. Procesor stúpne z 2 percent na 18-20 a stale niečo načítava aj hore ukazuje že načítava stránku ale nič nenačíta. Robí mi to len na Hojko nikde inde nie. Nemôže to spôsobovať ten reklamný baner že robí prehliadaču problém?
Čo s týka aktualizácii všetko mam najnovšie. Verzia Chrome Verzia 32.0.1700.102 m
WIN8
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2014, 21:45)
A teraz mi to zas spravilo takto. druhy obrazok
Otvorím okno a hneď skrolujem dole ale stránku ďalej nenačítava ostaáva tam len také ako keby bez pozadia. Procesor stúpne z 2 percent na 18-20 a stale niečo načítava aj hore ukazuje že načítava stránku ale nič nenačíta. Robí mi to len na Hojko nikde inde nie. Nemôže to spôsobovať ten reklamný baner že robí prehliadaču problém?
Čo s týka aktualizácii všetko mam najnovšie. Verzia Chrome Verzia 32.0.1700.102 m
WIN8
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2014, 21:45)
A teraz mi to zas spravilo takto. druhy obrazok
-
hojko
Site Admin
vladenko007: Vo Firefoxe ziadny problem, skusal som v IE a tiez ziadny. Nedavno som na notebooku cez Chrome otvaral a tiez ziadny problem. Taktiez s tabletom na Androide ide vsetko ok. Neviem poradit, skus si ten banner bloknut cez AdBlock, nech sa nezobrazuje.