Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ja nič netestujem ani neberiem a ani žiadne lieky. Ja som len povedal svoj názor.

A nevravím že to je jednoduché ja vravím že za tie peniaze čo sa vrazili do výskumu. Veď to sú miliardy možno biliardy.
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

A myslis ze ako to prebieha? Hodia nador do kufrika s milionom eur a hraju sa na Schrodingera? Mozno uz daco vynasli a taja to, ale mozno nie... A pochop aj to, ze na tom vyskume sa podiela tolko nezavislych timov, ze mi pride dost malo pravdepodobne aby umlacli kazdeho co nanieco pride.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Veď už sa aj prišlo s rôznymi výsledkami - ale treba si uvedomiť, že rakovina nie je len jedna + ten proces od "objavu" trvá roky a nemusí sa skončiť úspešne.

Keby existoval 100% liek na rakovinu, tak by na ňu nezomierali elity a superboháči.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Laster napísal:Čo to nevymyslíš ty, keď to je také jednoduché, začni testovať tie vaše alternatívne lieky na sebe, skús napríklad zmiešať MMS s vitamínom C a zapi to mliekom.
uz nie soda bikarbona? a to prave teraz ked mi postou ide poltony z vyradaneho labaku v bielorusku? :(
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Rôzne alternatívne "lieky" a podobné veci skúšajú mnohí nie preto, že by mali zabrať, ale jednoducho preto lebo sú alternatívne.
Ak by im ich začali predpisovať lekári, alebo vyrábať farmaceutické spoločnosti, neboli by pre nich tie "lieky" ničím zaujímavé. Ľudia chcú mať pocit, že "to" majú vo svojich rukách a že nikto ich nebude riadiť, ako sa liečiť.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

zeky da sa to aj tak interpretovat a najdu sa aj taky ludia. Ibaze ja napr. nerozlisujem tzv. oficialne "lieky" od alternativnych "liekov", ale bud "liek" vylieci, alebo nie, to je dost podstatny rozdiel, ten kto chce papat kvanta farmaceutik, nech papa, to uz je kazdeho osobna vec. Len treba spravne definovat to co je "liek" a ci vobec vylieci, a to plati pre obe strany tabora.
Este co sa tyka mna, ja som zdravy, podstate by som to vobec riesit nemusel, ale co ak ? Prevencia je dolezita a treba si uvedomit, ze buducnost je neista, ludi je na svete coraz viac, bordelu v pode, vo vzduchu, vo vode, treba si uvedomit fakt, ze priroda nestiha a elity si to zacinaju uvedomovat...
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Uz si konecne ujasnime, ci ide farma firmam o zisk alebo o vyhladenie ludstva :) Ak o zisk, tak ak uz investovali miliardy dolarov do vyskumu a nasli liek, zacali by ho asi predavat a neskutocne na tom zarabat. Resp. aspon bohati ludia by k tomu mali pristup. Ak sa im lepsie zaraba na chorom, ako vyliecenom, tak by neinvestovali ani len euro do vyskumu, ale zda sa ze investuju.
vladenko007
VIP
VIP

Ten pocit nemám. Každému len tak ľahko neuverím a jedná sa aj o jednu aj o druhú stranu. A jedno viem že vidina zisku je veľká sviňa a kým tu je nemôžem očakávať že mi niekto zavesí pravdu na nos. V každom prípade aj ja keby som na strane niekoho iného napr. majiteľ farma. spoločnosti tiež by som robil všetko preto aby som sa mal dobre. A kým vidina zisku bude na tomto svete dovtedy nebude lepšie. Ja ako jednotlivec nemám šancu nič zmeniť ale rad si vypočujem obe strany.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

A co potom taka pohrebnicka loby, pomyslel niuekto na nu? Ta ma tiez dobry motiv nas vstekych pozabijat, vieke ake su drahe truhly?
butthead
Darca
Darca

K tomuto vsetkemu jeden vystizny obrazok.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5960_n.jpg
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

hughito napísal:Odporúčam.

Určite vás bude zaujímať otázka, či máte svoje dieťa zaočkovať. Je vzrastajúci odpor voči očkovaniu hystéria alebo sú vakcíny zdraviu škodlivé a vedú k závažným ochoreniam? Aj o týchto témach bude diskutovať Števo Hríb v Lampe tento štvrtok so svojimi hosťami. V prvej časti Lampy sa dozviete, čo sa práve deje na Ukrajine.

Štvrtok o 22-05.

Tak čo hovoríte na Lampu? Dostali ma hostia jeden molekulárny biológ, epidemiológička a rodič :D, ktorý sa začal tomu to venovať po prečítaní, nejakého článku v supermame či kde na názov si nespomeniem. Dajaký internetový odborník.
vladenko007
VIP
VIP

Ja len sem dám odkaz na tú Lampu.

Večer pod lampou - Strach z Ukrajiny a Strach z očkovania (HD)

očkovanie začiatok 24:15

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2014, 9:33)
Čo si myslíte o tomto?

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201384108435991
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ten molekulárny biológ bol super, úplne mi sadol. A samozrejme ako oponent bol "rodič." Hm, to je veľká špecializácia. :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Clanok o tom, preco ludia potrebuju konspiracne teorie. Nasli ste sa tam? :)
butthead
Darca
Darca

Niektore konspiracie mi pridu take, a teraz poviem ja konspiraciu, ze ich vymyslela americka vlada, napr. take UFO :D a teraz do bitky, seth ideees :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

butthead napísal:Niektore konspiracie mi pridu take, a teraz poviem ja konspiraciu, ze ich vymyslela americka vlada, napr. take UFO :D a teraz do bitky, seth ideees :D
to urcite, americka armada. 99% KT je len novy kabat na to, co sa vymyslelo na konci 18. storocia. precitaj si Prazsky cintorin.
a to 1% je urobenych podla rovnakeho konceptu.
naposledy ma pobavil "Nikolajevov plyn". to je vazne parodia, este vacia ako "Kolsky vrt".

//a aj to z 18. storocia je derivat stredovekych teorii o spiknutiach
butthead
Darca
Darca

je to hardcore filozofia, knihi necitam skoro vobec, z casovych dovodov...

uz sa tesim na dalsiu davku "konspiracii" :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Napísať odpoveď