Kupa novej grafikcej karty
Kupa novej grafikcej karty
zdravim,planujem kupit novu gk geforce 660 gtx od gigabyte lebo stara 9800gt sa pokazila.. do starsej zostavy amd 5200+,2gb a zdroj 450w ,viem ze bude brzdena cpu ale do buducna idem kupovat ostatne veci ,ako to bude s vykonom a ci si zahram aj niaku hru zatial 
Re: Kupa novej grafikcej karty
Určite si zahráš minimálne to, čo so starou grafikou.. 
Porozmýšľaj nad R9 270 (výkon +- rovnaký ako GTX 660), alebo R9 270X (asi o 10% výkonnejšia od GTX 660). A hlavne čo najskôr vymeň ostatné komponenty za niečo schopnejšie. 
ak hladáš teda niečo vtej cenovej kategórii ako 660gtx tak radšej R9 270 skvelá grafická, neskôr môžeš pekne pretaktovať a výkon dosahuje o trošku vyššie ako na 270X
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
davat 200€ grafiku to zostavy ktora nema hodnotu 100€, sa mi zda blbost, ja by som skor volil nieco bazarove, napr. ekvivalent ku tej 9800, kedze s tymi komponentmi co mas vela muziky nenarobis a zbytocne by si vyhodil dost vlky peniaze na nieco co nevyuzijes. Ina by bola vec, keby ze sa rozhodujes, ze budes stare komponenty menit z nieco nove v blizkej buducnosti, v tom pripade vymena za novu kvalitnejsiu a vykonnejsiu grafiku ma svoje opodstatnenie.
V prvom poste písal, že chce robiť upgrade.