Google Android OS
Re: Google Android OS
Neni to nič oslňujúce, ale bol nabitý len na 80%. Stále na wifi alebo na mobilnom nete. Z mojím ex-mobilom som mal problém vydržať od rána do večera. Akurát neviem čo je ten pád na konci, vycucalo to skoro 10% 
U mna to je skoro trojnasobok vydrze oproti staremu mobilu. A staci mi to
Teraz ficim na 3G, a za necele tri hodiny mi spadlo z 11% na 9%.
Ja mam pocit, ze 3G mi zerie ovela menej ako wifi, od rana som vkuse na 3G a stiahlo mi to z 90 na 55, no keby som bol tak na wifi tak som si isty ze by som ho uz musel nabijat...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
je to presne naopak, skus si niekedy vypnut signal (airplane mode) a byt na wifi - za vikend mi to nezozerie ani 50% baterky
dajte aj screeny z percentualneho pouzivania
hlavne displej kolko svietil
-
guess.whoo
Redeemer
naco su vam smartfony ked vam kvasia vo vrecku 5 dni 
-
nejakymarko
Addict
asi tak
som rad, ked moj dozije vecera
som rad, ked moj dozije vecera
K tomuto je velmi tazke sa vyjadrit. Je tam vela faktorov. Ked som si to zistoval ja, po precitani kopy diskusii som dosiel asi k tomu, ze prenos 3G signalu zerie menej ako WIFI za sekundu, lenze tu uz to zalezi od toho kde je vykrivac. Ak mas router pri sebe tak jednoducho to co by si vykonal cez 3G vykonas rychlejsie a tak ti to usetri energiu vdaka kratsiemu casu, no ak by si mal povedzme 1 palicku WIFI a neobmedzeny 3G net, 3G by malo byt setrnejsie k baterke. Tak isto ak mas net len na pozadi a nic neprenasas, udrziavanie 3G ta stoji menej stavy ako udrziavanie WIFI.M&M napísal:Ja mam pocit, ze 3G mi zerie ovela menej ako wifi, od rana som vkuse na 3G a stiahlo mi to z 90 na 55, no keby som bol tak na wifi tak som si isty ze by som ho uz musel nabijat...
Suma sumarum ak mas moznost pouzivat plne wifi, urcite chod do toho. Mas to rychlejsie a stoji to menej stavy, no ak by si sa mal trapit so slabym signalom (trebarz 1 palicka alebo aj 3, ale preplnene wifi) tak proste zapni 3G a vyjde ta to lepsie
5?guess.whoo napísal:naco su vam smartfony ked vam kvasia vo vrecku 5 dni
/displej svietil 7%, nejak malo sa mi zda/
CheZteR.. no podľa toho screenshotu si niektorý deň ani nezapol obrazovku, signál mobilnej siete bol tiež dokopy minimálne 24hod mimo.. 
je to mozne, notebook, kupa tabletu, ja len narazak na fakt ze niekomu cez noc z baterky ubudne aj 10% to proste nie je mozne, telefon treba cistit...vzdy, vzdy, vzdy je to nejakou appkou
ale treba povedat ze ta STAMINA je uzasna a mam stary firmware lebo je lepsi...
ale treba povedat ze ta STAMINA je uzasna a mam stary firmware lebo je lepsi...
-
t0m4s3
Admin
Stamina nepouzivaneho telefonu je naozaj famozna!
telefon bol pouzivany na 3G messenger a maily
co sa tyka staminy, nie je to rezim setrenia baterie, ten bol vypnuty, stamina odpaja 3g v momente zhasnutia displeja a zapina ho v stanovenych intervaloch
brm na tvojom ss staminu nevidim kedze wifi ti tam cuca baterku aj ked mas obrazovku vypnutu
clovek sa tesi, trocha sa pochvali a dostane len zjeb
brm na tvojom ss staminu nevidim kedze wifi ti tam cuca baterku aj ked mas obrazovku vypnutu
clovek sa tesi, trocha sa pochvali a dostane len zjeb
Veď.. ja musím trochu prekopať svoje profily v Taskeri.. možno tiež spravím, že ak je vypnutá obrazovka, aby sa po určitej dobe vypla wifina a nech sa zapína každú polhodinu na 5min na synchronizáciu a opäť vypne. Mal som na nočný režim nastavené, nech sa každú hodinu zapne wifina a synchronizácia a po 5min nech sa vypne, ale zbytočne to žralo baterku, keďže som v noci spal. Skúsim to spraviť na bežný deň.

brm: Sme na tom rovnako, tu su moje take mensie rekordy kedy mi baterka vydrzala fakt dlho 
btw.ako chces nastavit to aby sa wifi automaticky zapinalo kazdu hodinu na 5 minut?
btw.ako chces nastavit to aby sa wifi automaticky zapinalo kazdu hodinu na 5 minut?
ani vam netreba 5 minut, ked uz idete na "rekordy" aj to je vela
staci vam nastavit minimalnu hodnotu co to da, staci iba ten impulz aby sa nacitali spravy a maily, ktore vam niekto poslal, teda ak nechcete byt online, ale iba precitat upozornenia...