Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)
Pises uplne sprostosti beriem z aliexpress kazdy mesiac. Mam cez 100 nakupov a momentalne som objednal 7 veci a vsetko odoslane z ciny za 5 dni akurat pred vianocami bol problem. Neni problem poslat cez swiss post hong kong ci singapursku postu. Vratenie penazi je garantovane. Akurat som poziadal o refund kedze som dostal ine farby oblecenia a dostal som ich na ucet na drugy den. Pat balikov mi vratili full lebo neboli dorucene za garantovanu dobu.
ja tiež z ali mám dobré skúsenosti niekedy je tam dlhšie dodanie ale inak všetko fajn...
Takže neni problém? Predajca od ktorého beriem ma feedback skóre 5600 a 98,6 pozitívnych feedbackov. Jak sa tam rieši prípadní refund?
Inak ludia nedavno sim si objednal niečo odtiaľ sellerko to údajne poslal ale v destination country píše CZ, a to som cekol viac stránok. Podal som mu ale píše iba take ze you are welcome a tak... Ono nebol by to ax taký problém keby to bolo po prvý krát, minulé mi poslal niečo úplne iné doslo to.sice za tyzden ale refund mi nechcel. Dať len zľavu pol dolára
tak som tú zľavu využil a kupil som si znova to isté a teraz vyzerá ze to poslal do česka
ako by som mal postupovať, myslíte že dispute to vyrieši ?
s tym ceskom sa to stalo raz aj mne a maju daku moznost asi ze sa to poslte do ceska a odtial to pojde k tebe ...tracking mi to ukazal ze to bolo v prahe a o 2 dni u mna, riesil som to s predajcom ked mi ukazoval tracking na cesku postu a on mi povedal ze je to normalne
Ok teda, veď ako vrravim ono nepoviem že je to prvý raz ale ked presne tento predajca poslal predtým môj balík do BY A Následne tento pošle do CZ tak mi to už prišli divne ....
-
rufus59
Light Professional
Akurát aliexpress rýchle dodanie 3x balík v podobnom dodaní. Kedže tu hore písali, že 100 dní a žiadny balik nedostal.
8.1. Objednané
09.01.201415:32 Zásielka podaná na pošte
14.01.201418:40 Výstup z krajiny podávateľa
23.01.2014 08:09 Vstup do krajiny prijímateľa
8.1. Objednané
o super a čo si objednal?rufus59 napísal:Akurát aliexpress rýchle dodanie 3x balík v podobnom dodaní. Kedže tu hore písali, že 100 dní a žiadny balik nedostal.
8.1. Objednané
-
Sphinx
Addict
To ale nemusí byt vždy tak nakoľko aliex je čínsky ebay a máš tam mnoho obchodnikov ...
Ja mozem pridat z Aliexpressu:
05.11.2013 20:54 Zásielka podaná na pošte
06.11.2013 10:59 Výstup z krajiny podávateľa
... a doteraz nic. Predajca si len sam natahuje cas dorucenia, momentalne to natiahol az do marca. Ale kaslem nanho, az to nepride do konca januara (co asi nepride) budem ziadat refund.
05.11.2013 20:54 Zásielka podaná na pošte
06.11.2013 10:59 Výstup z krajiny podávateľa
... a doteraz nic. Predajca si len sam natahuje cas dorucenia, momentalne to natiahol az do marca. Ale kaslem nanho, az to nepride do konca januara (co asi nepride) budem ziadat refund.
Refund z aliexpress neexistuje. 
-
rufus59
Light Professional
Ale existuje 
Z jedneho tovaru som davnejsie zjednal vratenie polovice penazi, lebo bol iny, ako ho opisali. A refund urcite existuje (cez dispute). Obchodnik nedostane paniaze, kym sa to nedoruci / nevyriesi. 
Mal uz niekto Dispute Escalated? Vyhodnotil to nejaky pracovnik ali?
2201135 objednaval si uz vobec nieco cez ebay alebo cez aliexpress, lebo trepes tu stale dve na tri a zbytocne tu zavadzas ludi co s tym nemaju skusenosti 
Mal uz niekto Dispute Escalated? Vyhodnotil to nejaky pracovnik ali?palo8 napísal:2201135 objednaval si uz vobec nieco cez ebay alebo cez aliexpress, lebo trepes tu stale dve na tri a zbytocne tu zavadzas ludi co s tym nemaju skusenosti
Dal som to a už asi mesiac čakam a nikto nerozhodol...
nezabudnite, ze teraz budu mat v Cine sviatky. Cinsky novy rok. myslim ze mavaju volno cca od 28. januara do 7. februara 
-
Stoporko
VIP
Koľko zväčša trvá preprava od momentu ako mi na Focalprice ukazuje, že to Swiss post odoslala z krajiny, kým to príde na SR?
Okolo týždňa
to sa maju ked maju 10 dni volnaLubenečko napísal:nezabudnite, ze teraz budu mat v Cine sviatky. Cinsky novy rok. myslim ze mavaju volno cca od 28. januara do 7. februara