League of Legends
Re: League of Legends
nemate nejake novinky co je s tymi servermi? neda sa vobec hrat,furt to "laguje" a potom dostanete za lose bud loss prevented (to som dostal raz ahahah) alebo za vyhru + 5... cize no coment.
Fakt akoze par dni sa to dalo tolerovat,ale toto sa taha dalej a dalej.. vypinaju a zapinaju rankedy ako na cirkuse...
Fakt akoze par dni sa to dalo tolerovat,ale toto sa taha dalej a dalej.. vypinaju a zapinaju rankedy ako na cirkuse...
-
->slavo<-
Addict
Včera sme hrali a všetko bolo ok EU West 
Ak smiem vedieť, čo má spoločné, že dostaneš +5 LP a to, že servere občas lagujú?kevyn68 napísal:nemate nejake novinky co je s tymi servermi? neda sa vobec hrat,furt to "laguje" a potom dostanete za lose bud loss prevented (to som dostal raz ahahah) alebo za vyhru + 5... cize no coment.
BE11 napísal:
Ak smiem vedieť, čo má spoločné, že dostaneš +5 LP a to, že servere občas lagujú?
Ked tvoji superi dostanu loss prevented za prehru. (kvoli lagom). Tak ty dostanes len symbolicku sumu LP za vyhru...
Hmmm..... tak to som nevedel, beriem to s5.
si frajer kupim ti dota tricko?btw prisli nejake zmeny,neviete ci sa uz daju posielat RP ktore mam friendom?
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
posielat sa nedaju .. mozes akurat tak kamaratom kupit gift kod ... dostane random skin ...ale ak mas vela RP tak mi mozes kludne poslat nejake gifkaSon-Goku napísal:si frajer kupim ti dota tricko?btw prisli nejake zmeny,neviete ci sa uz daju posielat RP ktore mam friendom?
Son-Goku napísal:si frajer kupim ti dota tricko?btw prisli nejake zmeny,neviete ci sa uz daju posielat RP ktore mam friendom?
a to by si mi vazne kupil?
ukaz svoj skill v dote,teraz je uz viditelny rank,sprav videoblog,a ak budes mat 4000-4500+ rank tak vyburcujem ludi na dota2cz fore aby sme napisali do valve nech ti poslu mysku.vyber si dota alebo dota2
-
Hotwire
Addict
Tema o dote 2 je vedla, preco ju sem furt tahas? 
Son-Goku napísal:ukaz svoj skill v dote,teraz je uz viditelny rank,sprav videoblog,a ak budes mat 4000-4500+ rank tak vyburcujem ludi na dota2cz fore aby sme napisali do valve nech ti poslu mysku.vyber si dota alebo dota2
ja ziadny skill v dote ,ale nemam
najhorsia vec v lolku premade bot a platina hrac
dneska mam dobre skore 9 prehier a 3 vyhry
ale stale som nepadol do S2 ale nevadi este par krat dostanem premade bot ale platinaka a o chvilu som v bronze 
dneska mam dobre skore 9 prehier a 3 vyhry
Co je zle na premade bot ? S kamaratom hrame adc - supp a 80 % hier si totalne zvladame linku, 8/0 na 9min...
-
Dede
Medium Star
Väčšinou čo hrávajú "premade bot" je to loss... neviem prečo moc PL a kids
Dnes som hral s 2 slovakmi, 2x premade bot, supp platina, adc silver, skore s botu obaja 0-4.
-
->slavo<-
Addict
Keď mam promotion a v lobby si nevyberiem championa, tak sa to počíta ako prehra? 
-
->slavo<-
Addict
Tak toto je už moc... 
->slavo<- napísal:Tak toto je už moc...
nevyberes si champa,tak ta system bere automaticky ako afk,uz ti to neda random pick,ale vypne to champ. select a stratis pointy ako keby si leavol ( v pripade promo to mas zaratane ako prehru).Je to troska nefer,ze v promo nemozes dodgnut zapas aj ked vies,ze to bude prehra...