asi mi zmazali komentar,ale ako som pisal mozno by ti hracky aj sam velky Gaben podpisal.
League of Legends
Re: League of Legends
a prečo tam ten rank nedáš ty sám?
toto som robil este v druhej sezone a na rankede. potom zmenili twitchiho a uz to slo tazsie
-
->slavo<-
Addict
Tiež som ho dnes skúsil
Je to dobrý adc hlavne v late.. V ďaka ulti ma 850 range, čo je vôbec maximum na AA
edit:psychos zaujímalo by ma čo na nom zmenili. Mne príde super aj teraz
Neviem ako bol predtým .
Je to dobrý adc hlavne v late.. V ďaka ulti ma 850 range, čo je vôbec maximum na AA
edit:psychos zaujímalo by ma čo na nom zmenili. Mne príde super aj teraz
je dobry, ak mas v teame 1-2 tank kolegov, ktori maju aoe ultky...ako wukong, malp, amumu atd... a ty to z dialky rozstrielas svojou ultkou + E...
no predtym mohol byt neviditelny az minutu
takze herny styl bol uplne iny...len si chodil po mapke a zabijal, nieco ako evelyn teraz, len s tym rozdielom, ze s twitchom si ich rozstrielal na dialku...na nizkych leveloch bolo bezne mat 10:0 score, kedze nikto proti nemu nevedel hrat...
no predtym mohol byt neviditelny az minutu
a este ked fungoval tiamat aj na ranged.
to bola sranda jooooj stare zlate casy.
-
->slavo<-
Addict
Dnes 1hod+ match a ukončila to annie aoe stunom + penta kill ! Zajtra hodím video dúfam, že uložilo replay
niekto na duo, niekto kto je aspon gold a nehra to jak postihnuty ja uz fakt neviem co a ako mam hrat proste ja neviem kazdu hru hrat za 4 mojich postihnutych spoluhracov. som silver 1 ale neviem sa dostat za 50 bodov proste mozem hrat mid moj tym to nafeeduje aj tak mozem hrat junglu ako dneska 12/0 za elise ano viem mal som nechat ostatnym ale ked tupec nie je schopny zabit pod vezou 10 hp enemy tak ja uz neviem. zo silveru 4 do 1 som sa dostal za 4 dni ale tuto fakt neviem vyhrat normalne hru fakt uz 6 den sa len rozculujem, chcem dat ten gold 5 a nehrat to aspon pol roka .. takze ak by bol niekto ochotny zahrat par hier tak napiste prosim
Mohol si aspon server napisat 
a este nick 
faeth1a - uz mam 0 lp zas
dneska 9 prehier 3 vyhry 
-
lekoklatik
VIP
Ja len ze ked sa tak krvopotne snazis dostat do goldu tak absencia pol roka by ta ten gold stala a ocitol by si sa v Bronze 
konecne silver 2
nevadi dneska dam silver 5 drzte mi palce
tak s takýmto prístupom si ten Silver V aj zaslúžiš ..
DEVZYO1G napísal:tak s takýmto prístupom si ten Silver V aj zaslúžiš ..
+ 1 neviem naco zapinas dalsiu hru,ked prehras napr 3x po sebe.Daj si pauzu sprav si caj alebo vypocuj dobru hudbu.Proste zrelaxuj a zlepsi naladu.Takto len do dalsej hry ides so zlou naladou z predoslej hry,si viac toxic ako normalne a robis aj viac chyb ako normalne.Proste to nerobi dobrotu.A hold ked si povies,ze dneska das zo silver II na silver V,tak potom neviem ,co ocakavas od tej hry.Ja idem do kazdej hry s tym ,ze vyhram.Pokial niesom presvedceny o vyhre,tak mozem leavnut champ. select.Mas vzdy moznost sa rozhodnut.
-
->slavo<-
Addict
Presne tak treba mysleť vždy pozitívne dnes sme prehrávali v early 8/0 kayle na tope 0/4 v 20 minúte dával surr. a potom ešte 3x + nonstop flame
.
3 či 4 team fighty sme spoločne otočili a potlačili mid a nakoniec sme vyhrali .
Never surr. ranked
Stačí hrať teamovo a vždy je šanca vyhrať 
Annie pentakill
nebol to aoe stun, ale aj tak dobre načasovane 
3 či 4 team fighty sme spoločne otočili a potlačili mid a nakoniec sme vyhrali .
Never surr. ranked
Annie pentakill
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak toto bol zapas ktory ma neskutocne pobavil, mali ste vidiet mojich samovrazednych spoluhracov.
Napr take ze morgana s 10% hp nahana ezreala ktory ma 24 killov a leesina apod, proste uz odzaciatku sli kludne aj 1v3 jak boti. Najlepsie na tom je ze som im to skoro aj vyhral.