Emergency 4 - Windows 7

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
nickolo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Emergency 4 - Windows 7

Príspevok od používateľa nickolo »

Ahoj.

Dnes som si pocase skusil nainstalovat hru Emergency 4 (CZ) na moj NB (Windows 7). Vsetko prebehlo v pohode. Spustil som hru, chvilu som hral ale po case to sekne a musim to vypnut. Na druhom pc kde je XP to ide. Skusal som uz aj rezim kompatibility (s SP3 aj s SP2), ale bez vysledku. Taktiez som to spustal aj ako administrator.

Viete mi pomoct?
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Re: Emergency 4 - Windows 7

Príspevok od používateľa lowmanek »

Mas originalku?

...

pri najhorsom si nainstaluj XP na virtualke :D
nickolo
Medium Expert
Medium Expert

Original to je.

Instalovat XP sa mi moc nechce :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus si stiahnut a nainstalovat patch pre hru, posledny je vo verzii 1.3, tie ostatne predosle patche nepotrebujes, tento obsahuje vsetko. Mozno to pomoze.

http://podpora.topcd.cz/?game=6812
nickolo
Medium Expert
Medium Expert

Mam aj patch (1.3).

//autoeditácia príspevku (22 Jan 2014, 18:35)
Tak to napisem sem. Prepacte za otvorenie novej temi :)

Kompatibilita pre XP nic nevyriesila. 15 minut hrania a "Emergency 4 prestal pracovat". Taktiež to púštam ako spravca, a tiez nic.

//autoeditácia príspevku (24 Jan 2014, 15:02)
Nikto nič? Nestretli ste sa niekto s takymto problemom? :o
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

To, ze prestal pracovat treba pozriet poriadne, pod tym by malo byt hlasenie o problemu, resp. log. Taktiez treba pozriet minidump, ci tam nieco nebude, i ked ten sa zaplna asi len pri blue screene. Pouzi BlueScreenView – Minidump viewer, mozno tam nieco najdes: http://www.windeploy.co.uk/blog/index.p ... ump-viewe/

Ak nic nenajdes, tak treba skusit nove ovladace, ako zvukova karta, chipset, graficka karta, pripadne dalsie ovladace. Problem pri E4 sposobovali aj rozne kodeky pre videa, takze skus odstranit vsetky, ktore mas, ak tam teda nejaky mas typu K-Lite Pack a podobne... Vypni antivirovy program. Pada ti to aj v inych hrach ci len E4 spadne???

Preco neskusis novsiu verziu Emergency, ved vysla vo verzii 2012, 2013 a pre verziu 2013 je este aj upgrade pack na 2014. Ci ti to notebook nezvladne???
http://en.wikipedia.org/wiki/Emergency_%28series%29
nickolo
Medium Expert
Medium Expert

To ze prestal pracovat napise neskor. Ono sa ta hra sekne a ak nič nerobím, tak to vydrží seknuté (+čierna obrazovka) aj celý deň. V logu em4 nič nehlási. O tých kodekoch viem, preto som aj vymazal Samsung KIES spolu s MyFreeCodec. Okrem toho by som v PC nemal mať už žiadne kodeky.

Okrem EM4 mi žiadna hra nepadá (hry ako MOH Warfighter, ETS 2... idú v pohode).

A o Emergency 2012 (2013, 2014) viem. Lenže EM4 je dobrá v tom, že tam môžem stiahnuť modifikácie (Brno mod, LA mod...), robí to vtedy tú hru reálnejšiu, pretože v základe EM4 je vcelku málo jednotiek (a to aj v EM 2012).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ked si pozriet Google, tak zistis, ze je kopu uzivatelov s problemom E4 na Win7, Win8 a bud im to vobec nepusti alebo sa to chova ako u teba. Hold, je to stara hra, takze sa nie je comu divit.
nickolo
Medium Expert
Medium Expert

Mozno ze mam este v PC nejaky codec pack, alebo je to už fakt stará hra. No čo, treba si počkať na Emergency 5. Vraj bude vonku už tento rok :)

//autoeditácia príspevku (18 Máj 2014, 15:15)
Tak som tu opäť...
Po preinštalovaní Windows som len tak skúsil znovu nainštalovať Emergency 4. Chvíľu to išlo v pohode, ale potom sa to zase seklo. Ale tentokrát som rýchlo otvoril správcu úloh a pri ikone AMD v oznámeniachsom si všimol že mi vyhodí že "Ovladač AMD prestal pracovať a bol obnovený". Aj keď neviem kvôli čomu by mal ovladač grafiky padnúť...
Napísať odpoveď