Reklamacia ASUS

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
jelenlsd
Amateur
Amateur

Reklamacia ASUS

Príspevok od používateľa jelenlsd »

Zdravím, mam menši problém...chcel som napojiť domace kino k notebooku a niečo tam nefungovalo..zasmrdelo a odvtedy mi už zvuk nejde vôbec...nemam nijake znalosti čo sa toho týka a preto sa chcem spýtať či mi bude uznana reklamácia alebo nie. Osobne som sa dočítal že ich servis je super ale pri podmienkach reklamačky píše :

Nárok na uplatnenie záruky zaniká v nasledujúcich prípadoch: elektrickým poškodením (viditeľne zhorené plošné spoje alebo súčiastky)

Sice nemam nijake technicke znalosti ale usudzujem že ten smrad išiel z niečoho spaleneho a tak by som rad vedel či to naražaju na toto alebo na niečo ine
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Reklamacia ASUS

Príspevok od používateľa hojko »

Tazko ti mi poradime, ze co ti uznaju alebo nie. Elektronicke poskodenie moze znamenat v oblasti nabijacky a poskodeny nabijaci modul na doske, ktory riadi nabijanie. Teda, ak ma notebook trebars 15V adapter a ty by si tam dal 24V. V pripade sluchadiel si myslim, ze by to mali uznat, nakolko si tam asi tazko dal adapter s konektorom, ktory by tam pasoval a mohol nieco poskodit.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Jo jo a zo skusenosti ASUS ma velmi priatelsky reklamacny servis a velmi tolerantny... Mne uz vymenili nabijacku okusanu kralikom (to som sa dozvedel az v den kedy dosiel kurier pre nu frajerka sa mi bala povedat aby som jej nezahlusil kralika :D ) a raz som mal drevene ruky a na zakl. doske (dost drahej) som poohybal piny a takisto, zarucne vymenili päticku bez promptne a bez reci.
Staci iba vypisat popis zavady, vobec tam nepis ze nieco zasmrdelo, iba ze ti nejde zrazu zvuk a hotovo.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Hlavne nehovor že si tam zapájal kino... Proste to nehrá... Skúšal si viaceré sluchátka a nehrá to... A takisto nezapajaj tam to kino nabudúce
Napísať odpoveď