League of Legends
-
iceman1414
Medium Star
Re: League of Legends
ako je to s trade-om na rankede pri champ select? s kým si môžem vymeniť champa?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No musite mat obaja navzajom oboch champov ktorych idete tradovat, to je jedina podmienka.
edit: to slo pre icemana
edit: to slo pre icemana
Ked som chcel tradovat naposledy v rankede, tak sa to zabugovalo, nikomu nic netradlo, a mne az do spustenia pisalo server not responding, nezmenil som si runy ani masterky. Bolo to pred par dnami, ked server lagoval, predtym to šlo v poho.
Zatial 35 W 21 L
par nocnych rankedov a koho ,ze som to stretol.Mozno niektori z vas poznaju.
Máš parádny postup. Cg 
-
->slavo<-
Addict
Keď sa konečne dostanem do silver tak všetky hry lost... silver 5 to je horšie jak bronze a to som sa tak tešil
Už len čakám kedy mi napíše, že som bol presunutý naspäť do bronze 
-
Hotwire
Addict
Ja som tiez cca 4 hry po sebe prehral hned po tom co ma placement hodil do bronzu V ale teraz som uz dva vyhral, netreba stracat nadej.
BTW musis pisat brondze miesto bronze? 
Najhoršie elohell čo som zažil je Platinum V .. tam je fakt najviac trollov, flamerov a leaverov. Vačšinou tam skončia ludia ktori si kupia eloboost a nevedia to sami utiahnuť, tak skončia tam .. takisto tam je vela ludi kto "don't give a fuck" pretoze platinum border dostanu tak ci tak ..
-
->slavo<-
Addict
Nadej nestrácam len som trošku nabrúsený
j dik už som opravil 
momentalne sa uz da vypadnut z ligy, takze uz by sa nemalo stavat, ze clovek s MMR na urovni silveru bude hravat v platine5...
-
->slavo<-
Addict
Známa vec no ja budem o par hodín zasa bronze
chytám jeden trool za druhým ...
Ako to je ked som v kvalifikacii napriklad zo silver 2 do 1 a leavnem champion select, zarata mi to ako prehru?
Meken napísal:Ako to je ked som v kvalifikacii napriklad zo silver 2 do 1 a leavnem champion select, zarata mi to ako prehru?
lol... skus si precitat par stranok dozadu
Myslel som si, že časy kedy jeden champ vyhral skoro solo hru sú preč, no mýlil som sa.
Hral som nasusa na tope, vs gragas. Easy lane
Môj tým skore 3-17, no ok, 30 minut som farmil top, dobehol som z 800 stackmi +, full farma skoro čiže aj iztemy boli, a ideme... 10 minutove naťahovačky, finalny teamfight, žijem sam, triple kill, nasledne bežim push, enemy idu backdoor, turete davam 3/4 hp down na Q, ok vyhral som, nepriatelia zničili akurat jedinu turretu čo stala pred nexusom, ja som pushol 2 + zničil nexus, ak chceš vyhrať hraj nasusa!
Hral som nasusa na tope, vs gragas. Easy lane
Môj tým skore 3-17, no ok, 30 minut som farmil top, dobehol som z 800 stackmi +, full farma skoro čiže aj iztemy boli, a ideme... 10 minutove naťahovačky, finalny teamfight, žijem sam, triple kill, nasledne bežim push, enemy idu backdoor, turete davam 3/4 hp down na Q, ok vyhral som, nepriatelia zničili akurat jedinu turretu čo stala pred nexusom, ja som pushol 2 + zničil nexus, ak chceš vyhrať hraj nasusa!
Meanwhile in bronze.
Meanwhile in Gold/Platina.
Podobne, tiez som hral hru , kde sme prehravali a nas nasus na tope (platina) rozbil cely enemy team a tiez sa prehravalo dako 5 12
-
Hotwire
Addict
gratulujem