Stavkovanie
Re: Stavkovanie
urcite si ju aspon za 20cku zahram... pome
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kde mas taky kurz?Lubenečko napísal:idete niekto dať cibulku ? kurz je 3,25 .. podľa mňa má formu dobrú, a pri tom kurze sa t oplatí aj risknúť :p
-
Scorpion90
King
http://www.oddsportal.com/tennis/austra ... -SUAIM3mK/
Daju sa najst este vacsie..napr. pinnacle ci marathon.
Daju sa najst este vacsie..napr. pinnacle ci marathon.
Už stúpol aj na bet365 z 3,25 na 3,40
-
guess.whoo
Redeemer
jop tam podam ak mi vyjdu v noci NHL 
skoda cibulky este dobre ze som nedal kilo na nu 
stavkove kancelarie sa museli dobre nabalit u nas ... kdesi bol statistika a ak sa odobre pamatam tak az 90% ludi verilo Cibulkovej
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2014, 1:16)
btw ku tej Cibulkovej... všimol som si, keď som porovnával kurzy v rôznych stávkových spoločnostiach bez tých manipulačných poplatkov, tak sa dali nájsť na jeden zápas také kurzy, že pri správnom pomere vyhrám aj keď to skončí 1 alebo 2. Skúšal niekto túto metódu, resp. vyhľadáva takéto zápasy ?
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2014, 1:16)
btw ku tej Cibulkovej... všimol som si, keď som porovnával kurzy v rôznych stávkových spoločnostiach bez tých manipulačných poplatkov, tak sa dali nájsť na jeden zápas také kurzy, že pri správnom pomere vyhrám aj keď to skončí 1 alebo 2. Skúšal niekto túto metódu, resp. vyhľadáva takéto zápasy ?
-
Scorpion90
King
Tato metoda sa vola surebets:
http://www.oddsportal.com/sure-bets/
http://www.betportal.eu/surebets-stavky-na-istotu/
a vyzaduje si vysoky vstupny vklad, kedze ho musis rozdelit medzi mnoho stavkovych kancelarii. Nehovoriac o tom, ze SK rychlo navzajom reaguju na meniace sa kurzy, takze sa nestava casto, aby profit bol vacsi ako 5 %. Skusal som to chvilu medzi tymi SK, kde mam otvorene ucty ale z dlhodobeho hladiska sa mi to neoplatilo. Lepsie je sledovat zmenu kurzu na Betfairi, kde by dobrom odhade mozes uzatvorit surebet na zapas v priebehu par sekund /minut/ a potom uz len nezaintersovane pozeras zapas..
a vyzaduje si vysoky vstupny vklad, kedze ho musis rozdelit medzi mnoho stavkovych kancelarii. Nehovoriac o tom, ze SK rychlo navzajom reaguju na meniace sa kurzy, takze sa nestava casto, aby profit bol vacsi ako 5 %. Skusal som to chvilu medzi tymi SK, kde mam otvorene ucty ale z dlhodobeho hladiska sa mi to neoplatilo. Lepsie je sledovat zmenu kurzu na Betfairi, kde by dobrom odhade mozes uzatvorit surebet na zapas v priebehu par sekund /minut/ a potom uz len nezaintersovane pozeras zapas..
taktiež som to robil ale to sa oplatí len s veľkými peniazmi napríklád po 200-300€ na stávky a kedže toľko penazí nemám sa to neoplatí robiť lebo ak si vypočítaš že máš napríklad 4% zisk s 300€ to je 12€ ked to každý den spravíš aspon 1x máš 12€ čistých kvoli tomuto by som chcel vytvoriť dáky fond kde by ludia vložili napríklad by sme mali spoločne 3-5 000€ a rozdeliť to medzi stávkové a zarábať natom kto by mal záujem podelím sa o info viac.Scorpion90 napísal:Tato metoda sa vola surebets:
-
Scorpion90
King
To je blbost, na to, aby si mal taky zisk, ktory mozes delit medzi viacerych ludi, potrebujes ohromny balik penazi na vsadzanie. Nehovoriac o tom, ze ked na jednej SK zarobis povedzme 4-5%, v druhej prides o vklad - v tvojom pripade 300 €. Nech sa to zopakuje parkrat - co neni nic vynimocne - a jednu SK si mozes vyskrtnut. Ak si myslis, ze to 100% funguje, mozes to robit aj v malom a postupne nabalovat bank.
ja som to skúšal a nie v SK to je na nič betfair,pin. a spol sú najlepšie denne ak sú veľké peniaze spravíš 10-15% ako nič, lebo tam máš denne 50 stávok minimálne.
-
Scorpion90
King
10-15% ako nic? Tak asi daco robim zle....a nezabudaj, ze ani zdaleka nie je vsetko vyherne..
tak zas postupne sa dá niečo na tom spraviť, keby sa stávkovalo za stále plnú sumu. Vklad 100€, po prvej výhre napr 6€ už vsadím (spolu po prerozdelení na 1 a 2 tých 106€) a tak ďalej to nabalovať. Isto je to zdĺhavé. Keby nemala fortuna pri online stávke ten manipulačný poplatok tak to myslím robilo niečo cez 12% myslím.
-
Scorpion90
King
Nie je to take jednoduche. Najst pred zapasom aspon aky-taky surebet je extremne narocne, o 10-15 percentach sa da len snivat. To by sa velmi rychlo nasli podnikavci, co by chceli lahko a bezpracne zarobit.
SK / stavkove kancelarie/ si nechavaju marzu okolo 5-8 percent - - tie priemerne, tie horsie ako Bet-at-home, Fortuna a pod. maju castokrat marzu aj cez 10 %. Da sa to lahko vypocitat, ked kurzy na zapas vydelis 100 a scitas napr.
Bet-At-Home, dnes: Osasuna - Athletic Bilbao 3,35 - 3,25 - 2,15
Marza SK: 100/3,35 + 100/3,25 + 100/2,15 = 29,85 + 30,77 + 46,51 = 107,13
Marza SK je v tomto pripade cez 7 %. Vo vseobecnosti plati, ze cim horsia liga, tym vacsia marza SK. Ked aj najdes lepsi kurz, vacsinou stiahnes tu marzu z 5-8 na 1-3 percenta, ale stale si v strate. Vo vynimocnych pripadoch mozes dosiahnut surebet okolo 4 percent, ale 10-15 nikdy. Tomu neverim.
Vysoky surebet sa da dosiahnut len pocas zapasu v LIVE tipovani ale vtedy sa musia kurzy pohybovat podla tvojho ocakavania. A to zial nie je take jednoduche
// nezabudaj Lubenecko, ze vklad 100 € musis uskutocnit v obidvoch SK, kym v jednej sa ti vrati povedzme 206 €, tak v druhej mas o 100 menej. Aby si mohol uskutocnit par surebetov, musel by si mat vysoke pociatocne vklady v oboch SK
SK / stavkove kancelarie/ si nechavaju marzu okolo 5-8 percent - - tie priemerne, tie horsie ako Bet-at-home, Fortuna a pod. maju castokrat marzu aj cez 10 %. Da sa to lahko vypocitat, ked kurzy na zapas vydelis 100 a scitas napr.
Bet-At-Home, dnes: Osasuna - Athletic Bilbao 3,35 - 3,25 - 2,15
Marza SK: 100/3,35 + 100/3,25 + 100/2,15 = 29,85 + 30,77 + 46,51 = 107,13
Marza SK je v tomto pripade cez 7 %. Vo vseobecnosti plati, ze cim horsia liga, tym vacsia marza SK. Ked aj najdes lepsi kurz, vacsinou stiahnes tu marzu z 5-8 na 1-3 percenta, ale stale si v strate. Vo vynimocnych pripadoch mozes dosiahnut surebet okolo 4 percent, ale 10-15 nikdy. Tomu neverim.
Vysoky surebet sa da dosiahnut len pocas zapasu v LIVE tipovani ale vtedy sa musia kurzy pohybovat podla tvojho ocakavania. A to zial nie je take jednoduche
// nezabudaj Lubenecko, ze vklad 100 € musis uskutocnit v obidvoch SK, kym v jednej sa ti vrati povedzme 206 €, tak v druhej mas o 100 menej. Aby si mohol uskutocnit par surebetov, musel by si mat vysoke pociatocne vklady v oboch SK
No Fortuna mala 1,65 kurz na Na Li. (škoda tam toho manipulačného). Bet365 mal na Cibulkovú 3,4
Takže .. čisto teoreticky, ... pri vklade 1000€ rozdelenom 350€ na kurz 3,4 je vyhra 1190 (zisk 190€) a pri vklade 650€ na kurz 1,65 je vyhra 1072,50€ ... akurát, že tá Fortuna má manipulačný. keby som si ho teda odmyslel, tak zisk je od 7,25% po 19% ? Dobre rátam ?
V horšom prípade, keby som rátal manipulačný, tak je zisk cca 0-1% pri výhre Na Li alebo 19% v prípade výhry Cibulkovej ? ... cize by som neprerobil, ale mal možnosť získať 19% ?
isto kdesi robím chybu, pretože mi vychádzajú až moc pekné čísla
Takže .. čisto teoreticky, ... pri vklade 1000€ rozdelenom 350€ na kurz 3,4 je vyhra 1190 (zisk 190€) a pri vklade 650€ na kurz 1,65 je vyhra 1072,50€ ... akurát, že tá Fortuna má manipulačný. keby som si ho teda odmyslel, tak zisk je od 7,25% po 19% ? Dobre rátam ?
V horšom prípade, keby som rátal manipulačný, tak je zisk cca 0-1% pri výhre Na Li alebo 19% v prípade výhry Cibulkovej ? ... cize by som neprerobil, ale mal možnosť získať 19% ?
isto kdesi robím chybu, pretože mi vychádzajú až moc pekné čísla
-
Scorpion90
King
Na ten prepocet odporucam pouzit tento odkaz:
http://en.surebet.com/calculator
Zatial som na lepsi calculator nenarazil. Pri tych kurzoch to vyzera na surebet / bez poplatkov/ cez 11 %, co je paradne, ale to asi nie su kurzy v jeden okamzik, ze? Podla mna ide o dva kurzy v rozdielnom okamihu - teda vyvoj kurzu
http://en.surebet.com/calculator
Zatial som na lepsi calculator nenarazil. Pri tych kurzoch to vyzera na surebet / bez poplatkov/ cez 11 %, co je paradne, ale to asi nie su kurzy v jeden okamzik, ze? Podla mna ide o dva kurzy v rozdielnom okamihu - teda vyvoj kurzu
-
hojko
Site Admin
Netrep prosim ta. V piatok kamarat daval surebet na tenise, konkretne Cibulkova s Na Li a sice v tom mal dost penazi, ale bola istota, ze vyhra. Sice vyhral len smiesnych 50 eur, ale to z dovodu, ze nestihol vlozit do Fortuny a ani preposlat do zahranicnej stavkovej.Scorpion90 napísal:Vysoky surebet sa da dosiahnut len pocas zapasu v LIVE tipovani ale vtedy sa musia kurzy pohybovat podla tvojho ocakavania. A to zial nie je take jednoduche
mám nato softwér ktorý mi tie surabety hľadá
čiže neni problém nájsť také veci
ale máš čas len chvíľku lebo sa to potom už prehadzuje myslím kurzy.
-
Silmer
Darca
a samozrejme nam ten softwer neukazes vsak?
-
Scorpion90
King
hojko, najdi miesto, kde som tvrdil, ze sa to neda..ja som povedal, ze sa neda najst surebet pred zapasom vo vyske 10-15 %, najst sa da vo vyske max. okolo 4-5 %. A to pri dostatocnej vyske vkladu moze znamenat aj zisk 50 eur