Google Android OS
Re: Google Android OS
5 dni je pekne, ale neviem ako si to dokazal. Mne One X nevydrzalo od rana do vecera.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
keby chcem dam 5 dni na G2 tiez, ale to by som sa zacal extremne obmedzovat
CheZteR.. minimálna hodnota je 1sek. Avšak ak zapnem wifi na mobile, neviem, či vôbec za tú 1sek sa stihne vôbec pripojiť k wifine. Ale asi to skúsim spraviť tak, že po pripojení na wifi nech po 1sek hneď vypne wifi.. 
daj si 30 sekund
jak si spokojny s g2?
jak si spokojny s g2?
Teraz som vyskúšal, bude to fungovať, že po pripojení k wifine môžem dať časovanie na vypnutie po určitej dobe. Ten Tasker je naozaj úžasný!!! 
-
guess.whoo
Redeemer
G2 uplna parada, nemam co by som mu vytkol. asi najdokonalejsi telefon aky som kedy mal
-
Arkaz
Addict
A hlavne velmi sympaticke rozmery na tak velky displej + extra baterka. G2 rulezz 
to je tak cca 13 hodin ak som pocital spravne takze celkom v norme, no 8 dni je krasneCheZteR napísal: /displej svietil 7%, nejak malo sa mi zda/
Na One X-ku ktore som predal, som mal nainstalovani na skusku cerberus. Nainstaloval som ho ako systemovu apklikaciu. Teraz na cisla ktore som tam mal zadane chodia sms spravy ze aplikacia je expirovana. Predal som ho dost na rychlo, tak ma nenapadlo ho vymazat. Ako to teraz zrusim?
zle si ratalM&M napísal: to je tak cca 13 hodin ak som pocital spravne takze celkom v norme, no 8 dni je krasne
Veru, na 13 hodín svietenia displeja, + X hodín aktívnosti v dokopy 8 dňovom balíčku, kedy telefón bežal, na to by si potreboval asi záložný generátor. 
Ak to ťahalo 8 dní, tak mobil musel byť zapnutý iba radovo v desiatkach minút, max.
Ak to ťahalo 8 dní, tak mobil musel byť zapnutý iba radovo v desiatkach minút, max.
Tak kolko je tyh 7% z cca 8 dni?
To nie je 7% z 8 dní. To je 7% z ceľkovej spotreby. To znamená, zo šťavy, ktorú telefón spotreboval, spotreboval displej 7%.
Tak to ma tesi, buduci tyzden dostanem G2 32GB :3 Co som pozeral recenzie tak mu vytykaju len blbosti, len trosku sa bojim tej integrovanej baterky, i ked to je LG a ma nejaku svoju technologiu.guess.whoo napísal:G2 uplna parada, nemam co by som mu vytkol. asi najdokonalejsi telefon aky som kedy mal
Ako si spokojny s fotkami?
-
guess.whoo
Redeemer
fotky su vynikajuce, lepsie ako S3, s S4 som este nemal ako a ani kedy porovnat. V tomto smere tiez u mna TOP
BTW, ako často reštartujete telefón? Mne to už ťahá pomaly, ale isto na 2000 hodín 
Ja mám rovnú tisícku, naposledy som reštartoval ani neviem prečo.
A na otázku: nereštartujem vôbec. Kedysi, keď som mal pomalšie, zasekané telefóny, tak som beznádejne reštartoval o sto šesť, aby to šlo rýchlejšie, teraz ale nevidím najmenší dôvod - pokiaľ neni treba.
A na otázku: nereštartujem vôbec. Kedysi, keď som mal pomalšie, zasekané telefóny, tak som beznádejne reštartoval o sto šesť, aby to šlo rýchlejšie, teraz ale nevidím najmenší dôvod - pokiaľ neni treba.
//prave mi spadla aplikacia systemove PR a nechce sa nahodit takze dalsi restart
-
DeJF
Addict
Ja som na tom takto, telefón nevypínam, nerobím reštarty akurát že občas pri zapnutí blesku mi resetne fon (asi napc appka)
DejF, mne na jednej custom ROM resetovalo telefón po asi minúte svietenia blesku.