pozvanka
pozvanka
Prosim vas, chcel by som sa spytat robil som pozvanky a robil som to v AI a mam tam obrazky z photoshopu lenze ked to vytlacim tak mam okolo tych obrazkov orezanych vo photoshope pozadie ktore by malo byt priesvitne ale je sede (myslel som ze to bude tym ze vsetko je CMYK iba tie obrazky su RGB .. ale aj obrazky su CMYK a robi to stale to iste ... neviete mi niekto poradit v com to moze byt ? ... dakujem
-
vladenko007
VIP
Re: pozvanka
Tie obrázky ktoré si orezal a upravil vo photoshope musíš uložiť napr. vo formáte PNG ktorý má možnosť uloženia bez pozadia. Pri ukladaní zaškrtnúť priehladnosť a nasledne keď ho vložíš do AI tak bude bez pozadia.
to mi je jasne ...
ale mne to aj v AI vyzera ze to proste bude pekne priehladne bez pozadia .. ale vytlacim to .. a to pozadie je ako keby sede (je priehladne, ale nie uplne priehladne, pritom v nahlade to mam pekne ako to ma byt)
Možno tlačiareň, ovládač z tlačiarne? Mám skúsenosť, že na jednej tlačiarni vytlačí niečo inak ako na druhej.. napr. pri vložení textových polí v excel tabuľkách. Toto môže byť niečo podobné. Ak máš možnosť vyskúšať inú tlačiareň, prípadne popozeraj nastavenia tlačiarne.... prípadne si to skús uložiť v inom formáte a vytlačiť v inom programe.