Stale mi to pada nahodne do Windowsu, z dovodu DirectX erroru (zevraj nestabilne OC grafickej karty). Pricom ju mam na default frekvenciach. By ma zaujimalo, kedy sa konecne rozhodnu vyriesit problemy s hrou, je to dost iritujuce mat nahodne pady (hlavne na conqueste). Kazdych par dni musim preinstalovat DirectX, aby to slo aspon ako tak bez padov. Toto ale vzdy pomoze len docasne.
Aká to je grafická?
Já na mojej GTX560Ti OC od Gigabyte som musel podtaktovať aby to šlo (teda aby mi šiel bf3 inak to pekne padalo) a od vtedy mám stále MSIAfterburner stále zapnutý a všetko v pohode.
caute..co mam spravit aby som mohol hrat? moj problem je ze ma pripoji do hry...a behom 5tich sekund ani sa nestihnem ozivit mi hra padne scerna obrazovka a potom vipise ze som bol kicknuty a volaco s punkbustrom...inokedy ze error..nemohlo ma pripojit...
dasti555 napísal:Aká to je grafická?
Já na mojej GTX560Ti OC od Gigabyte som musel podtaktovať aby to šlo (teda aby mi šiel bf3 inak to pekne padalo) a od vtedy mám stále MSIAfterburner stále zapnutý a všetko v pohode.
Mam GIGABYTE N660OC-2GD, viem, cital som o tom podtaktovani... Preto som pisal, ze je to chyba hry, to predsa nie je mozne, aby som si podtaktovaval kartu z default factory values. Proste cele zle.
Toto ale sa mi deje pri každej hre. A nie len BF4. (Metro LL,BF3) Všetko. Inak si nezahrám nič. Musím to mať vždy podtaktovane vraj gigabyte to kaká s oc nevím no.
Neviem co sa kua stalo ... ale mne normalne nejakym sposobom stupla performance v bf4
Predtym mi fps klesalo pod 58 (fps limit kvoli vsync = no input lag) na 1440p a teraz ? Teraz mam este +15% rendering vsetko na ultra a nic, pocas ziadnej hry na 64 player serveri mi este nekleslo fps pod 58 ! Link - too big to upload