Zdravím páni,
Prosím Vás, mám mamku v rakúsku a momentálne sa s ňou bohužial ani nemožem normálne spojiť cez skype a podobne lebo má internet ktorý platí od prenesených dát.Ja ale viem, že tam majú veľmi výhodné tarify a tak si myslím, že by možno mohli mať aj nejaké "prepaid" riešenia.Potreboval by som nájsť rozumný internet za rozumnú cenu bez viazanosti /keďže zrejme ako slovenke jej viazanosť nedajú a aj tak chodí iba 2 týždne AU 2 týždne SVK/.Budem moc vďačný za každú pomoc :].Mamka má USB modem na SIM kartu takže je akceptovateľné určite aj takéto riešenie ak nejaká operátor ponúka niečo rozumné.Kto by mi vedel poradiť veľká vďaka :]
Sezonny internet pre slovaka v Rakusku
Re: Sezonny internet pre slovaka v Rakusku
ja v DE pouzívam lidl za 15€ máš 5GB na mesiac ptm obmedzenie rýchlosti plus ked cez den prenesieš viac jak 500mb tiež máš spomalenie. O2 je drahšie a lidl kredit kúpiš všade takže preto lidl.
Táto možnosť sa mi veeeľmi vidí.Možeš mi prosím ešte povedať aké si mal počiatočné náklady?Myslím usb modem a tak a kde tú kartu kúpim /predpokladám, že v každom lídli ale netusim ci lidl v DE znamena vobec to iste co lidl na SVK/.Dakujem moc :]
no buď kúpiš usb stick s kartou za 40€ s kreditom 2€ alebo iba kartu za 10€ s kreditom 10€ (ja ju mam v mobile a zapnutý hot spot) na SVK som v lidli bol asi tri krát