odpal v stolnom tenise
odpal v stolnom tenise
Zdravím,
mám takú dilemu/problém,
v stolnom tenise, keď môj súper odpáli loptičku a tá sa ešte nestihne dotknúť stola, môžem ju odpáliť? Lebo zvykne to byť, že sa loptička dotkne súperovej polovice, ale môže niekto odpáliť ešte pred tým ako sa dotkne? Napríklad keď niekto odpáli moc ďaleko ale ja aj tak odpálim(nedotkne sa stola)...
Vďaka
mám takú dilemu/problém,
v stolnom tenise, keď môj súper odpáli loptičku a tá sa ešte nestihne dotknúť stola, môžem ju odpáliť? Lebo zvykne to byť, že sa loptička dotkne súperovej polovice, ale môže niekto odpáliť ešte pred tým ako sa dotkne? Napríklad keď niekto odpáli moc ďaleko ale ja aj tak odpálim(nedotkne sa stola)...
Vďaka
Re: odpal v stolnom tenise
Ďakujem, skoro som sa kvôli tomu potrhal s bratom 
Pozdravuj brata, vies preco ? lebo mal pravdu
NEMOZES NEMOZE A ESTE RAZ NEMOZE .... lopticka sa musi dotknut stola, ak ju odpalis skor bod ma super .... to nieje tenis ze to odpalujes z prvej

-
lowmanek
Light Professional
Fanko ma pravdu, lopticka sa musi dotknut stola.
Keď loptička smeruje na stôl a ty ju odpáliš tak bod má súper ako ti už napísali, ale v tomto prípade, že loptička už prejde za líniu stola, teda je jasné že na stôl nedopadne, tak bod máš ty, či už odpáliš alebo nieDivad napísal:Napríklad keď niekto odpáli moc ďaleko ale ja aj tak odpálim(nedotkne sa stola)...
sakra, takže teraz mu mám toto povedať?
OMG on ma zabije... To vážne, keď loptička prejde cez sieťku a ja ju rovno dodpálim (nedotkne sa stola) tak má bod on?
si to v živote nehral? jasne ze nemozes odbijat ako sa ti zachce ...STOLNY tenis
robbo to napisal uplne presne
Odpalit lopticku bez dotknutia na tvojej strane stola mozes jedine aj prejde liniou stola. Vtedy sa vobec nepokracuje lebo bod mas hned ty (cize to mozes opalit hocikam)
To neni jak v tenise ze to mozes hocikedy odpalit
Odpalit lopticku bez dotknutia na tvojej strane stola mozes jedine aj prejde liniou stola. Vtedy sa vobec nepokracuje lebo bod mas hned ty (cize to mozes opalit hocikam)
To neni jak v tenise ze to mozes hocikedy odpalit