Google Android OS
Re: Google Android OS
Ja som momentálne na cca 55 hodinách. Naposledy reštartované z dôvodu OTA aktualizácie MoKee OS, a väčšinou reštartujem práve kôli aktualizáciám alebo experimentovaniu.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
DeJF*Hensym napísal:DejF, mne na jednej custom ROM resetovalo telefón po asi minúte svietenia blesku.
No ja mam čistý android 4.4.2, stáva sa mi to fakt len občas, a vačšinou par sekund po zapnutí svetla..
kde mozem pozriet ten up time? Na Desire X to nemozem nikde najst, popripadne na akom androide to najdem?
-
DeJF
Addict
Nastavenia - o telefóne - stav
-
t0m4s3
Admin
HTC ma ten Sense a ten to ma inak. Presiel som menu a uptime som tam nikde nenasiel.
Na xda som našiel tento návod a funguje aj pod HTC Sense.. akurát som sa dostal do véééľmi zaujímavých nastavení, ktoré som predtým nikdy nevidel:

Inak práve mám 48 hodín a to je už dlho, keďže stále po objavení toho môjho nešťastného helicopteringu telefón radšej reštartujem.pen dialer/phone application
dial *#*#4636#*#*
goto battery information
at the bottom you'll see the 'Time Since Boot'
Viete o nejakom prehravaci kde by som mohol robit snimky v spustenom videu? Sense to malo nativne a teraz mi to chyba.
Takže mierny update o pokuse pokoriť 2000 hodín doby prevádzky na telefóne. Už mi posledné dni dosť lagoval chudák
a po včerajšom nabití sa mi dnes zrazu vypol, celá baterka bola vyšťavená. Takže som stroskotal už 2. krát pri 1900 hodinách
Zároveň dúfam, že toto bol aj môj posledný pokus, lebo sa ho už chystám čoskoro vymeniť 
samsung s4 mini mi prestal stahovat veci koli chybe. na internete som nasiel jednoduchy navod "application manager ----> all ----> bottom left button, reset app". ja mam slovensku verziu os a ked aplikujem tento navod, tak tam mam len "vynulovat predvolby aplikacii". to asi nie je funkcia zhodna s resetom, ci?
mohlo by to sediet, niektore preklady su dost krkolomne...
Ako zmenit, aby GooglePlay ukazoval ceny v € a nie v Kč? Pred tyzdnom som prisiel domov na SK a stale tam mam Kč, restart nepomohol.
Skús si zapnúť GPS na chvíľu a povoľ určovanie polohy Googlu. Možno stále nevie o tom že si na Slovensku.
Kupil som si sluchladla SONY MH1C a chcem sa spytat,ci sa daju na ovladaci prepinat skladby.Ide mi +-hlasitost a pauza.Mam Xperiu T a prehravac PowerAmp.
-
Pentik
Amateur
Čaute,
neviete ako docielim to aby som mal na titulnej fotke albumu fotku ktorú si ja určím ? Dával som pred danú fotku aj znaky (v pc) aby bola "prvá" aj album je zoradený podľa názvu a nič... (Nexus 5, 4.4.2)
/EDIT
už to mám... stačilo resp. trebalo tie obrázky zoradiť podlá názvu v PC a nie už v priečinkoch nexusu
neviete ako docielim to aby som mal na titulnej fotke albumu fotku ktorú si ja určím ? Dával som pred danú fotku aj znaky (v pc) aby bola "prvá" aj album je zoradený podľa názvu a nič... (Nexus 5, 4.4.2)
/EDIT
už to mám... stačilo resp. trebalo tie obrázky zoradiť podlá názvu v PC a nie už v priečinkoch nexusu
Je nejaká app. ktorá by zaznamenavala trasu ktorú prejdem autom prip. motorkou. Aby som napríklad na konci dňa videl kade som jazdil.
Napríklad Google mapy.. 
Hmm, kde to nájdem?
-
t0m4s3
Admin
Akykolvek sportovy tracker - Endomondo, Sportstracker, Runtastic, prip. akakolvek GPS app, napr. Trekbuddy
Napr. tu: https://maps.google.com/locationhistory/lukas9206 napísal:Hmm, kde to nájdem?
..ak budeš mať počas jazdy spustené Google mapy, tá história bude presnejšia.
Endomondo môžem len odporučiť.