Sprava totalne nesuvisiaca s temou, pricom neni jasny dovod sporu, cize cisto iba provokacia z tvojej strany, neviem co cakas za reakciu. Ak by tam mali takto dokopat teba tak mozem len zvdihnut palec, snad len tolko z mojej strany.slay napísal:White pride![]()
Arryan, pozri tvoji kamaráti á lá tí "ľudia" proti európskej etnogenocíde. Ešte, že sa nezabudli učesať, popri braní steroidov.
http://www.sme.sk/c/7081559/neonacisti- ... dnych.html
Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
trollov treba ignorovat
Neviem preco napisal a kde zobral "White pride" ale je priznacne pre liberalne/marxisticke videnie povazovat nieco ako "White pride" za takisto neprijatelne ako upozornenie na "White genocide", oboje v ich chapani predstavuje symbol bieleho rasizmu a utlaku.
Samozrejme to neplati pre "Black pride", "Mexican pride" alebo "Jewish pride".
V realite ide len o ideologicku a mocensku hru za ucelom znicenia "Bielej identity" a vedomia skupinoveho zaujmu Bielych ludi, ktoreho presadenie by automaticky viedlo k oslabeniu ich vlastnych etnocentrickych pozicii a zaujmov.
V realite ide len o ideologicku a mocensku hru za ucelom znicenia "Bielej identity" a vedomia skupinoveho zaujmu Bielych ludi, ktoreho presadenie by automaticky viedlo k oslabeniu ich vlastnych etnocentrickych pozicii a zaujmov.
-
tehla
ale odputavas ... od zaciatku. Mas problem pochopit, ze Europa vymiera a zaludnuju ju ine ako povodne etnika? Alebo to zas nesedi do tvojej ideologie?hughito napísal:Ja žiadnu pozornosť neodpútavam.
co sa Slaya tyka tiez tam nevidim suvis s tym, ze vymierame a nejakou skupinou, ktora sa bije koli "fetactvu" .... okrem toho ze "nackovia" su tiez proti vymieraniu Europy zrejme
Nesúvisiaca vravíš? Takže ty si ideš takto srať do huby? Podľa teba ciele neonacistov, nesúvisia s etnicitou v európe? Neviem či sa vy chlapci tiež nekopete medzi sebou do hlavy, vyzerá to tak, že si tiež pár rán dostal a neostali bez následkov. Môžeš len dvihnúť palec? No to je asi samozrejmé, presne to je tvoja pravá tvár. Vôbec ma to neprekvapuje. Aspoň, že sa sem tam pravdivo prejavíš.kali520 napísal:Sprava totalne nesuvisiaca s temou, pricom neni jasny dovod sporu, cize cisto iba provokacia z tvojej strany, neviem co cakas za reakciu. Ak by tam mali takto dokopat teba tak mozem len zvdihnut palec, snad len tolko z mojej strany.
Napísal som to preto, lebo tento ľudský odpad sa tvári, že je "pýchou bielej rasy" a pritom je to to najbiednejšie čo biela rasa má. Za ľudí ako oni sa treba hanbiť, rovnako aj za teba ak máš ich názory. White pride je úplne niečo iné. White pride je všetko to čo biela rasa, ak už chcete používať tento pojem, vo svete dokázala. White pride sú tisíce vedcov, spisovateľov, filozofov, hudobných skladateľov, objaviteľov,.. je to kopa ľudí čo skutočne niečo dokázala. Vy, ty.. tie hovná čo sú na videu, sú absolútne bezvýznamné podradné formy života, ktoré sú hanbou bielej rasy.Aryan Angel napísal:Neviem preco napisal a kde zobral "White pride" ale je priznacne pre liberalne/marxisticke videnie povazovat nieco ako "White pride" za takisto neprijatelne ako upozornenie na "White genocide", oboje v ich chapani predstavuje symbol bieleho rasizmu a utlaku.
Ideologické a mocenské hry sú len v tvojej paranoidnej hlave. Kde bola v tomto násilí identita bielej rasy? Kde tam bol skupinový záujem. Ty už tak neuveriteľne drístaš.. Nikto ti nebráni byť hrdým na to čo dokázali tvoji predkovia, nikto ti nebráni presadzovať záujmy etnika z ktorého si vzišiel. Ale toto je čo? ko*ot. Hlupáci. Zlyhaní úbožiaci. Hanba, veľká strašná hanba.
White disgrace. Všetci čo kedy prispeli ktomu, že sme čo sme, by sa pri pohľade na toto otáčali v hrobe ako v žmýkačke na 1000 otáčkach.
V tomto súhlasím so Slayom, že uvedené mentálne prípady sú fakt len hanbou. Najväčší problém je ale ten, že sú sebou samými, alebo spoločnosťou označovaní za neonacistov, pričom ľudia s tak vymletými hlavami nemajú absolútne poňatia, o čom vlastne ideológia, ktorú "presadzujú" je. Pre nich je len zámienkou, aby si mohli holiť gebule a pobiť sa kedykoľvek to je možné. Je to rovnaký odpad, ako ten čo sa navzájom zabíja kvôli futbalu a podobne. Proste ľudia s agresívnymi sklonmi, ktorí potrebujú myšlienku, zámienku aby si mohli vytĺkať navzájom piliny z hláv. Jediné čo vedia o ideológii, ktorú údajne zastávajú, je že treba heilovať a že existuje swastika. Nejaký rozum, alebo argumentáciu u takých jedincov hľadať netreba.
Zas netreba podceňovať a generalizovať. 
Pozrite ako vyzeral europan 7000 rokov dozadu http://www.aktuality.sk/clanok/244684/t ... modre-oci/ tuto to mate narodovci vaše argumenty stoja na hlinených nohách 
Toto je len primitivny a smiesny sposob ako odputat pozornost od daleko zavaznejsich veci ako je nejaky krcmovy incident.slay napísal:...
Najskor ti nedoslo, ze moj prispevok sa netykal obsahu videa, ktore sem bolo ucelovo pridane iba s cielom emocne manipulovat temu.
A prestan sa tvarit ze si vazis nasich Europskych predkov, vdaka ktorym dnes zijes v pohodli a mas cas spochybnovat snahy o zachovanie ich dedicstva. Tazko by si medzi nimi hladal ludi zdielajucich tvoje nazory.
Pre slaya to nie je problem, ale prilezitost ako z nich spravit "velvyslancov Bielej rasy" a "reprezentatntov etnickych cielov neonacistov v Europe" a tym diskreditovat oponentov v tejto otazke.Najväčší problém je ale ten, že sú sebou samými, alebo spoločnosťou označovaní za neonacistov, pričom ľudia s tak vymletými hlavami nemajú absolútne poňatia, o čom vlastne ideológia, ktorú "presadzujú" je.
Uz len to, ze to iste urobil dementny (ako dokazuje aj posledny prispevok) troll Famine v teme "Osviencim...Pravda?...Mytus?. Vas nazor" hovori za dost..
Pritom su tu temy ako "Skinheads" (dalsia tema s odkazom bola Antifa), kde je mozne moralizovat a rozoberat tento a jemu podobne nasilne strety.
Hento co je natom videu nie su ciele neonacistov.slay napísal:Nesúvisiaca vravíš? Takže ty si ideš takto srať do huby? Podľa teba ciele neonacistov, nesúvisia s etnicitou v európe?
Ide o to ze vzhladom nato jak vystupujes na tomto fore (si drzi a arogantny) si zasluzis par kopancov.slay napísal:Môžeš len dvihnúť palec? No to je asi samozrejmé, presne to je tvoja pravá tvár. Vôbec ma to neprekvapuje. Aspoň, že sa sem tam pravdivo prejavíš.
Este sa vratim k teme rasy, rasovych rozdielov a ich predoslom jednoduchom znazorneni, v ramci jedneho druhu, napriklad u psov.
Pochopitelne, slo o priklad genetickych predispozicii, nie absolutne zrovnanie s Homo-sapiens a genetickymi variaciami v ramci ludskeho druhu.
Tie ale, ako fakt zivota, existuju a ich priame popretie ("rasa je socialny-konstrukt") je iluzia, sebaklam alebo zamerna loz.
Netreba ani hovorit o veciach ako inteligencia .. farmaceuticke spolocnosti vyrabaju lieky specialne urcene pre "neexistujuce" rasove skupiny, pred rokmi som tu posielal reportaz z tv markiza o nedostatku darcov kostnej drene pre ciganskych pacientov, kedze riziko jej neprijatia od darcu - Europana je vacsie ako v ramci rovnakej ("neexistujucej") etnorasovej skupiny.
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2014, 14:22)
Viac video materialu na tuto temu.
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2016, 16:25)
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2016, 1:00)
Ukážka niečoho, čo je v neomarxistami zamorenom univerzitnom prostredí, považované za "Biely rasizmus".
Pochopitelne, slo o priklad genetickych predispozicii, nie absolutne zrovnanie s Homo-sapiens a genetickymi variaciami v ramci ludskeho druhu.
Tie ale, ako fakt zivota, existuju a ich priame popretie ("rasa je socialny-konstrukt") je iluzia, sebaklam alebo zamerna loz.
Netreba ani hovorit o veciach ako inteligencia .. farmaceuticke spolocnosti vyrabaju lieky specialne urcene pre "neexistujuce" rasove skupiny, pred rokmi som tu posielal reportaz z tv markiza o nedostatku darcov kostnej drene pre ciganskych pacientov, kedze riziko jej neprijatia od darcu - Europana je vacsie ako v ramci rovnakej ("neexistujucej") etnorasovej skupiny.
A este kratky rozhovor s dalsim primitivom (Prof. Henry Harpending, Geneticist, Anthropologist, Member of National Academy of Science).slay napísal:Tvoj príklad so psami len ukazuje aký si primitív.
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2014, 14:22)
Viac video materialu na tuto temu.
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2016, 16:25)
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2016, 1:00)
Ukážka niečoho, čo je v neomarxistami zamorenom univerzitnom prostredí, považované za "Biely rasizmus".
The Purdue Social Justice Coalition is holding a "No White Supremacy at Purdue" emergency meeting at the West Lafayette Public Library at 6:30 p.m. Wednesday. The Facebook page for the event reads, "We must act immediately as a campus community and demand that Purdue's administration take an immediate stand against such hate and racism."
http://www.jconline.com/story/news/college/2016/11/30/white-supremacy-posters-placed-around-purdue/94667550/
Plato on the outs? Students at elite college want ‘white philosophers’ kicked to the curb
http://www.theblaze.com/news/2017/01/09 ... -the-curb/
Vystihol to dokonale:
http://www.theblaze.com/news/2017/01/09 ... -the-curb/
Vystihol to dokonale:
‘There is a real danger political correctness is getting out of control,” Sir Anthony Seldon, vice-chancellor of Buckingham University, told the Daily Mail. “We need to understand the world as it was and not to rewrite history as some might like it to have been.”
http://svobodnenoviny.eu/feministicky-c ... m-rasismu/
V článku s názvom “Beyond Pro-Choice: The Solution to White Supremacy is White Abortion” autorka Nicole Valentine obviňuje „biele rodiny“ z toho, že stoja v ceste „progresívnej spoločnosti“ tým, že „iniciujú svoj parazitizmus“ a využívajú „plnú nadvládu nad zotročeným a utláčaným ľudom.“
Bieli majú podľa autorky od narodenia zmysel pre obvyklú bielu identitu a tá ich udržuje, aby replikovali bielu rodinnú jednotku, čím podporujú cyklus bielej nadvlády v Amerike. To je podľa autorky dôvod, prečo by mala byť biela rodinná jednotka zničená.
„Biele ženy: je čas na to, aby ste splnili svoju rolu! Vaše biele deti posilňujú rasistickú spoločnosť, z ktorej ťažíte. Pokiaľ prehlasujete, že ste progresívne a napriek tomu dobrovoľne rodíte biele deti podľa vášho výberu, ste pokrytci. Biele ženy by mali byť povzbudzované k tomu, aby šli na potrat bielych detí a využili svoj voľný čas a prostriedky k tomu, aby pomohli farebným ženám, ktoré nemajú inú možnosť než vychovávať svoje deti,“ žiada Valentine.
https://www.aktuality.sk/clanok/530371/ ... -skumavky/
- „Keď som skončil medicínu, bolo v jednom mililitri 120 miliónov spermií, dnes sme radi, keď nájdeme 15 miliónov,“ tvrdí gynekológ Jozef Války.
kokos toto je realna tema, nesniva sa mi to?
ja ako hrdy beloch mozem hrdo povedat ze som sa nikdy v zivote necitil utlacovany clovekom inej farby pleti. rovnako nemam pocit ze by sa ma snazil ktokolvek obmedzovat na ukor ludi inej farby pleti.
a debatovat o tom co bude za 50 rokov nemienim, lebo akakolvek teoria je rovnako pravdepodobna ako to ze o 50 rokov bude slovensko druha najsilnejsia ekonomika na svete, hned po cine.
ja ako hrdy beloch mozem hrdo povedat ze som sa nikdy v zivote necitil utlacovany clovekom inej farby pleti. rovnako nemam pocit ze by sa ma snazil ktokolvek obmedzovat na ukor ludi inej farby pleti.
a debatovat o tom co bude za 50 rokov nemienim, lebo akakolvek teoria je rovnako pravdepodobna ako to ze o 50 rokov bude slovensko druha najsilnejsia ekonomika na svete, hned po cine.
rebuss napísal:https://www.aktuality.sk/clanok/530371/ ... -skumavky/
- „Keď som skončil medicínu, bolo v jednom mililitri 120 miliónov spermií, dnes sme radi, keď nájdeme 15 miliónov,“ tvrdí gynekológ Jozef Války.
Predpokladam ze veris ze je za tym nejaka celosvetova konspiracia ktorej snahou je eliminovat slovakov.Hlavný odborník ministerstva zdravotníctva na reprodukčnú medicínu je presvedčený o tom, že príčiny sú environmentálne. Čí už ide o výskyt antibiotík v potrave, alebo o ďalšie pálčivé problémy, ktoré kritizujú ekológovia v dnešnom civilizovanom svete.
Prečo to hneď zľahčovať "konšpiráciou"?
Tieto veci sú bohužiaľ realita.
Tak ako sú realita civilizačné choroby, toto môžeme nazvať vedľajšie účinky či syndróm.
Tieto veci sú bohužiaľ realita.
Tak ako sú realita civilizačné choroby, toto môžeme nazvať vedľajšie účinky či syndróm.
conspiracy = a secret plan by a group to do something unlawful or harmful
Ako dávaš najavo svoju bielu hrdosť? Ľahostajnosťou? Krátkozrakosťou?aacid napísal:ja ako hrdy beloch
Nie, nie. Stále sme bohužiaľ v štádiu, kde sa nachádzaš medzi väčšinou. Takže tvoje "prebudenie" zo sna sa nekoná.aacid napísal:kokos toto je realna tema, nesniva sa mi to?
Tak to sa asi máš potom dobre. Ešte niečo si chcel tým hrdým bľabotaním zdôrazniť?aacid napísal:ja ako hrdy beloch mozem hrdo povedat ze som sa nikdy v zivote necitil utlacovany clovekom inej farby pleti.