maturita
maturita
Zdravím, ak som rok zo školy a nemám maturitu z matematiky a chcem si ju urobiť mám čas ešte oto požiadať na škole ktorú som predtým navštevoval? alebo ako to funguje? lebo neviem o tom nič nájsť podrobné na webe. (len nepíšte že najlepšie je ísť tam a opýtať sa lebo niesom momentálne doma a najbližšie dva týždne nebudem
) dik
Re: maturita
v com ti pomoze?
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
lebo ta maturita je v dnesnej dobe fakt aspon to minimum, ktore by mal mat kazdy, ak si chce najst aspon aku taku pracu, ak neberem do uvahy zivnostnikov alebo podnikatelov
Inak je blbost sa to pytat tu, pretoze kazda skola ma vlastne pravidla, cize my ti tu povieme jedno ale pritom dana skola to bude riesit inak, mozno ti povie, ze musis zopakovat celu maturitu, alebo budes musiet absolvovat este aj posledny rocnik, resp. externe nejak doriesit, cize urcite sa kontaktuj na skole, telefonovat sa da aj zo zahranicia (ak si mimo SR), takze taka vyhovorka, ze nie si doma je chaba, ved ide o tvoje vzdelanie
Inak je blbost sa to pytat tu, pretoze kazda skola ma vlastne pravidla, cize my ti tu povieme jedno ale pritom dana skola to bude riesit inak, mozno ti povie, ze musis zopakovat celu maturitu, alebo budes musiet absolvovat este aj posledny rocnik, resp. externe nejak doriesit, cize urcite sa kontaktuj na skole, telefonovat sa da aj zo zahranicia (ak si mimo SR), takze taka vyhovorka, ze nie si doma je chaba, ved ide o tvoje vzdelanie
ale ty si ju nespravil alebo si si ju nedal ako volitelny, povinnu maturitu si urobil a teraz o rok by si si chcel dorobit tu volitelnu matematiku???
tu povinnú mám a teraz by som si chcel dorobiť matematiku
v čom mi pomôže? k prihláškam na vysokú školu, na skúšky sa už spoliehať nemôžem keˇže na školy kde som prihlášky chcel poslať sa prijímačky nerobia ale uchádzači sú prijímaný na základe výsledkov štúdia na sš (pričom tie moje neboli zrovna excelentné).
v čom mi pomôže? k prihláškam na vysokú školu, na skúšky sa už spoliehať nemôžem keˇže na školy kde som prihlášky chcel poslať sa prijímačky nerobia ale uchádzači sú prijímaný na základe výsledkov štúdia na sš (pričom tie moje neboli zrovna excelentné).